2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Laboquick hassas diye biliyorum canm sen esinle en son ne zamn ilişkin oldu ? Sen adete yakın tekrar mi yumurtladn acaba ?? Canm eğer ustune görme olsa çok net çıkardı ikisindede ama alttaki var ustteki yok diyo yeni aldign üstteki ise çokta umutlanma derm çünkü geçen ay yumurtlama gününden bu güne çıkmaması imkansız ustelk kanda 0

Eki Görüntüle 1969437 usttekı certain alttakı laboquık
merhabalar ben yenı katıldım faydalanayım dıye testı görünce yorum yapmak ıstedım benımde aynı boyle hıc bellı olmuyordu sabah tekrar yaptım yıne aynı cıktı ıkı uc gun sonra kan testı yaptırdım dusuk dedıler kese gorunsun dedıler ama gec dollenmeymıs hayırlı olsun canım var gıbı

Canm şimdi certainde koyulaşmaya başlıyr pembe gıbı oldu bnm ilişki hep devamdı canm yanı yum. Gunune takılı kalmadım

Canım ne bilim ulturasyonda bişey gormediler ikili testtimin oranları çok iyi zaten fakülteye gittiğimde bizim için önemli olan ikili test dediler ama özel hastane de hepsini yapıolar kararsız kaldim
Tıp fakültesi iyi diyorsa gerek yok bence. Devlette bir Dr görüşü daha al içine sinmesi için özel hastaneler para için o kadar gereksiz testler yapıyorlardı
Tıp fakültesi dra güveniyorsan korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz.
Allah korktugundan ırak eylesin

Canm şimdi certainde koyulaşmaya başlıyr pembe gıbı oldu bnm ilişki hep devamdı canm yanı yum. Gunune takılı kalmadım
Canm var sende bise ama anlamadm neden böyle oluyor . Bu sefer boş çıkmaz inslh ya pazartesi ne de daha çok valla

Niye agryr belin yorma kendını canm ya yat dınlen bıraz fazla ayakta durma
Hc bir iş yapmadm br makinaya bulaşıkları koydm brde pazara gittim o kadar sürekli yat otur ama böyle agriyr işte smdi eşime msj attm gelde hastaneye gidelm diye özel acilinde bakıyorlar mi ki ya? O degl birsy oldu diye korkmaya basladm

Gördüm kuşum gördüm bence gidip başka bir yerde kan vermelisin
Pazartesı vercem canm kendı doktruma yarın sabahta obur testı yapım bakım koyulaşma varmı hm kendı doktruma muaynede olurum ama kan nasıl hatalı cıkar kı ıhtımal 100 de 1 oda banamı denk gelcek ay yıne çişlerle içli dışlı oldum ya bynm yandı bu testte ılk defq pozıtıf gordm şuan cok mutlu olmak istyrm ama olamıyorum

Kimisinde ağrı bele vurur canım bişey olmaz allah izin verirse yine de git tabi doktora hayırlı güzel haberler al inşallah

Canm var sende bise ama anlamadm neden böyle oluyor . Bu sefer boş çıkmaz inslh ya pazartesi ne de daha çok valla
Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırım
Valla bunaldm kan yok dıyo ıdrar var dıyor
Beyın yok dıyo gonul var dıyor benı bı dovsene

Şimdi yurudugun zaman agrıması normal sus kotu dusunme gt tabı bı muayne ol korkma tamm mı bırak pazarı mazarıda enişte yapsn tmm mı haber ver canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…