- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Laboquick hassas diye biliyorum canm sen esinle en son ne zamn ilişkin oldu ? Sen adete yakın tekrar mi yumurtladn acaba ?? Canm eğer ustune görme olsa çok net çıkardı ikisindede ama alttaki var ustteki yok diyo yeni aldign üstteki ise çokta umutlanma derm çünkü geçen ay yumurtlama gününden bu güne çıkmaması imkansız ustelk kanda 0
merhabalar ben yenı katıldım faydalanayım dıye testı görünce yorum yapmak ıstedım benımde aynı boyle hıc bellı olmuyordu sabah tekrar yaptım yıne aynı cıktı ıkı uc gun sonra kan testı yaptırdım dusuk dedıler kese gorunsun dedıler ama gec dollenmeymıs hayırlı olsun canım var gıbıEki Görüntüle 1969437 usttekı certain alttakı laboquık
ay n3 güzel Rabbim nasip etmiştir insallah sağlıklı ve hayırlı bi gebelik +hamilelik❤❤Hiç sorma ya tek fark onlar gec cıkıyrdu ve renksızdı bunkar hmn cıkıyr ve gtgıde koyulaşyr
hamilelik ve gebelik ayni sey yani kafam gitti bi an..hayirli bebek demek istemistim :)ay n3 güzel Rabbim nasip etmiştir insallah sağlıklı ve hayırlı bi gebelik +hamilelik❤❤
Kuzm sen kesin adete yakın yumurtladn ve hamile kaldn. Catladik valla burda 10 kere giriyorum ya şu hastaneden adam akıllı br sonuç çıkmadı bak nasl ugrastiriyor .Ya tam bellı olmuyor ama vallahı toz pembeEki Görüntüle 1969464
Canm şimdi certainde koyulaşmaya başlıyr pembe gıbı oldu bnm ilişki hep devamdı canm yanı yum. Gunune takılı kalmadımLaboquick hassas diye biliyorum canm sen esinle en son ne zamn ilişkin oldu ? Sen adete yakın tekrar mi yumurtladn acaba ?? Canm eğer ustune görme olsa çok net çıkardı ikisindede ama alttaki var ustteki yok diyo yeni aldign üstteki ise çokta umutlanma derm çünkü geçen ay yumurtlama gününden bu güne çıkmaması imkansız ustelk kanda 0
Tıp fakültesi iyi diyorsa gerek yok bence. Devlette bir Dr görüşü daha al içine sinmesi için özel hastaneler para için o kadar gereksiz testler yapıyorlardıCanım ne bilim ulturasyonda bişey gormediler ikili testtimin oranları çok iyi zaten fakülteye gittiğimde bizim için önemli olan ikili test dediler ama özel hastane de hepsini yapıolar kararsız kaldim
Gördüm kuşum gördüm bence gidip başka bir yerde kan vermelisinYa tam bellı olmuyor ama vallahı toz pembeEki Görüntüle 1969464
Niye agryr belin yorma kendını canm ya yat dınlen bıraz fazla ayakta durmaBel ağrısından kıvranıyorum suan ya çok kötü ağrıyor .
Canm var sende bise ama anlamadm neden böyle oluyor . Bu sefer boş çıkmaz inslh ya pazartesi ne de daha çok vallaCanm şimdi certainde koyulaşmaya başlıyr pembe gıbı oldu bnm ilişki hep devamdı canm yanı yum. Gunune takılı kalmadım
İnşallah en kotusude celişkide kalmakay n3 güzel Rabbim nasip etmiştir insallah sağlıklı ve hayırlı bi gebelik +hamilelik❤❤
Hc bir iş yapmadm br makinaya bulaşıkları koydm brde pazara gittim o kadar sürekli yat otur ama böyle agriyr işte smdi eşime msj attm gelde hastaneye gidelm diye özel acilinde bakıyorlar mi ki ya? O degl birsy oldu diye korkmaya basladmNiye agryr belin yorma kendını canm ya yat dınlen bıraz fazla ayakta durma
Pazartesı vercem canm kendı doktruma yarın sabahta obur testı yapım bakım koyulaşma varmı hm kendı doktruma muaynede olurum ama kan nasıl hatalı cıkar kı ıhtımal 100 de 1 oda banamı denk gelcek ay yıne çişlerle içli dışlı oldum ya bynm yandı bu testte ılk defq pozıtıf gordm şuan cok mutlu olmak istyrm ama olamıyorumGördüm kuşum gördüm bence gidip başka bir yerde kan vermelisin
Kimisinde ağrı bele vurur canım bişey olmaz allah izin verirse yine de git tabi doktora hayırlı güzel haberler al inşallahHc bir iş yapmadm br makinaya bulaşıkları koydm brde pazara gittim o kadar sürekli yat otur ama böyle agriyr işte smdi eşime msj attm gelde hastaneye gidelm diye özel acilinde bakıyorlar mi ki ya? O degl birsy oldu diye korkmaya basladm
Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırımCanm var sende bise ama anlamadm neden böyle oluyor . Bu sefer boş çıkmaz inslh ya pazartesi ne de daha çok valla
Alltaki var diyor bence hamissin canim Dr ne diyecek merak ediyorumEki Görüntüle 1969437 usttekı certain alttakı laboquık
Şimdi yurudugun zaman agrıması normal sus kotu dusunme gt tabı bı muayne ol korkma tamm mı bırak pazarı mazarıda enişte yapsn tmm mı haber ver canmHc bir iş yapmadm br makinaya bulaşıkları koydm brde pazara gittim o kadar sürekli yat otur ama böyle agriyr işte smdi eşime msj attm gelde hastaneye gidelm diye özel acilinde bakıyorlar mi ki ya? O degl birsy oldu diye korkmaya basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?