2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Testleri takip et canım çizgi daha belirgin hale geliyormu
Bakım koyulaşacakmı valla certaini beklıyrm ganı o golge gıbı bıseyvar oda zorla gozle grunuyr o koyulaşrsa umutlanırm eğer koyulaşmazsa bndekı testler bızuktr derm

Bakım koyulaşacakmı valla certaini beklıyrm ganı o golge gıbı bıseyvar oda zorla gozle grunuyr o koyulaşrsa umutlanırm eğer koyulaşmazsa bndekı testler bızuktr derm
Bende gördüm canım hafif silik gölge var alttaki zaten bariz belli ve biraz önce de arkadaşların da dediği gibi 25 dk da sonuç mu çıkar en erken 45 dk

Canım ne bilim ulturasyonda bişey gormediler ikili testtimin oranları çok iyi zaten fakülteye gittiğimde bizim için önemli olan ikili test dediler ama özel hastane de hepsini yapıolar kararsız kaldim

Bende gördüm canım hafif silik gölge var alttaki zaten bariz belli ve biraz önce de arkadaşların da dediği gibi 25 dk da sonuç mu çıkar en erken 45 dk
Aşkım ya certainde başlıyo koyulaşmaya yaaaaa
Bide hanı kıst falan dıyo pızıtıf cıkarmaz enfeksıyon falanda dıyo cunku bu hcg olcuyr sadece dıyor iğne falan varsa cıkar yoksa dıyo cıkmaz bıde kuruyunca yalandan cıkarr demişti ay koyulaşyr

Ayyy çek gönder foto çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…