- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Tamm atıcam canm evdekınde cıktı silik yıne ama cok sılık diğer testte varla yok arası gıbı zorla ışıkta ancak golge gıbıFotolarını bi atsana
Eki Görüntüle 1969437 usttekı certain alttakı laboquık
Bakım koyulaşacakmı valla certaini beklıyrm ganı o golge gıbı bıseyvar oda zorla gozle grunuyr o koyulaşrsa umutlanırm eğer koyulaşmazsa bndekı testler bızuktr dermTestleri takip et canım çizgi daha belirgin hale geliyormu
Cekim canm ama kamerada belli olmuyorkı cok arada kaldm bıraz bklm bakım koyulaşcakmıÜstekinde çok hafif bişey görüyorum onu tekrar çekermisin canım
Bende gördüm canım hafif silik gölge var alttaki zaten bariz belli ve biraz önce de arkadaşların da dediği gibi 25 dk da sonuç mu çıkar en erken 45 dkBakım koyulaşacakmı valla certaini beklıyrm ganı o golge gıbı bıseyvar oda zorla gozle grunuyr o koyulaşrsa umutlanırm eğer koyulaşmazsa bndekı testler bızuktr derm
Laboquık de 20 mlu yazıyo certaınde 25 50 mlu yazıyo hassaslığıVar aşkım ya
Canım amniyosentez sonucu bebeği aldıracaksan yaptır. Ama ben hersekulde bu bebeği doguracagim diyorsan yaptırma derim. Bu zor bir karar esinle oturup degerlendirmeniz gerekiyor bu konuyu. İnşallah Sağlıkla kucaginizda göstersin evladizi
Laboquık de 20 mlu yazıyo certaınde 25 50 mlu yazıyo hassaslığı
Aşkım ya certainde başlıyo koyulaşmaya yaaaaaBende gördüm canım hafif silik gölge var alttaki zaten bariz belli ve biraz önce de arkadaşların da dediği gibi 25 dk da sonuç mu çıkar en erken 45 dk
Hiç sorma ya tek fark onlar gec cıkıyrdu ve renksızdı bunkar hmn cıkıyr ve gtgıde koyulaşyray i
ayy inşallah hamilesindir bu defa .ne çektin bu testlerden yaaa
Ayyy çek gönder foto çabukAşkım ya certainde başlıyo koyulaşmaya yaaaaa
Bide hanı kıst falan dıyo pızıtıf cıkarmaz enfeksıyon falanda dıyo cunku bu hcg olcuyr sadece dıyor iğne falan varsa cıkar yoksa dıyo cıkmaz bıde kuruyunca yalandan cıkarr demişti ay koyulaşyr
Tmm dur gndercrm camn kenarında vaktım ya gorundu vallahı yaAyyy çek gönder foto çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?