- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ben testı yapmaya devam edıcem ya bu haftalık gosteren dijital testı bulabılsem ondan alıcam vallahı pazartesı kendı doktoruma gdcm suan 0 lardayımNisaberatim çok şaşırdım ya benim testim seninkinin yanında sönük kalırdı ona rağmen kanda çıktı ne alaka anlamadım
Ya kist olsa aynı sanıye pozıtıf cıkarmı kı testKız neler yaşıyorsun ya yaşadıkların da akıl almıyor inşallah hamilesin canım allahım bu kez yüzünü güldürsün inşallah
Canım ya bu kadar belirgin çıkmış çizgilerin , kanda nasıl çıkmaz . Çok ilginç valla .Ya kist olsa aynı sanıye pozıtıf cıkarmı kı test
Hsdı testler bozuk desem şimdi alttakı gelın yaptıkı cıkolata kıstımıdr ne ondan var yıne negatf bnm 1 saatlık ıdrar bıle pozıtıf en ıyısı sakın olmak pazartesıyı bklmkCanım ya bu kadar belirgin çıkmış çizgilerin , kanda nasıl çıkmaz . Çok ilginç valla .
Öyle yapıcam canm sabah bıdaha tekrarlım pazartesı gıdıcm amaaan hiç 0 dan yukselmedıkı zatnNisaberatim canim soktayim ya nasil olur ya... Iki test de yanilamaz resmen pozitif hani silik falan olsa neyse dicem de. .. Nasi iş seninki anlamadim gitti ... okeanoss00 a katılıyorum hastanede sonuc yanlis çıktı bence. Pazartesi git bakalim. Yarın ilk idrarla bi daha yap bakalim ne çıkacak. Pazartesi de kafani rahatlarısın
Canm kanda gec cikabilyr gec dollenme olablr bence o yuzdn ckmadi baksana idrrda ckyr haftaya tekrr kan ver bence gec dollenmedirBana bişey dıyın napım bn ya
Cok kotuyum şuan başka hastaneye gdcm
Pazartesı gdcm canm ınşallahKesinlikle gidin başka hastaneye ve guzel.sonuçlarla gelin inşallah
Canm kanda gec cikabilyr gec dollenme olablr bence o yuzdn ckmadi baksana idrrda ckyr haftaya tekrr kan ver bence gec dollenmedir
Senn kanda 0 cıkmıştı dımo bı anlatsana nasıl olmuştuNisaberatim tekrar testine baktım negatif olması imkansız ya o kadar şaşkınım ki
İnşallah gonlundekı olsun bıde kan testınn 25 dakıkada cıkması da tuhafGeç döllenme olsa idrarda da çıkmazdi
Gönlüm. Hastane yanlış diyor
Aklım idrar testi yanlis diyor
Evet canım testte silik çıkmasına rağmen 0.100 çıkmıştı iki gün sonra öğrenmiştim tekrarlayıncaSenn kanda 0 cıkmıştı dımo bı anlatsana nasıl olmuştu
Bıde ben sabah bu testı tekrarlayınca daha koyu cıkması lazım dımi
Hayatımda ılk defa testı yaptgmdakıka cızgı cıktı hep 1 saat sonralar golge cıkıyrdu kı sıyah gıbı bu hmn cıktı bıde durdukca koyulaştı
Kaçıncı gunn olcak bktr bnceTatlişkolaaarrr tünaydın18 mart çanakkale zaferimiz kutlu olsun
Rabbim vatan ve millet olarak tüm düşmanları her daim yenmeyi nasip etsin...
Vee gelelim kendimize... Bata 5 kala testler gözümün önünden uçuyoryapma yaso yapma diyorum kendi kendime ... Heee bir de ben pazartesi tiroid icin rutin kan vermem lazım hormonlara bakılıyor ya acaba gebelik hormonu da cikar mı nerdeyse bi senedir baktiriyorum gerci hic görmedim ama... Gitmişken versem mi kan yoksa 3 daha günümü mü bekliyim?
Denım bakalım ama yenı grdm vc ye bıraz tutım bakalm aklım almıyo ovulasyon pozıtıf gebelık pozıtıf sacma bı adet sonra ıkıgun kahvelekeler offf bu kadarmı tesadufEvet canım testte silik çıkmasına rağmen 0.100 çıkmıştı iki gün sonra öğrenmiştim tekrarlayınca
Ya bişey dicem canım eczaneden erken gebelik testi alırmısın farklı bi testle denesene canım
Bencede sen hamilesn ne yaptn verdn mi kan ay bugn çok geride kaldmYaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @yanne okeanoss00 ya bısey dıyın gercktn elim ayağım boşaldı başım dondu bı tuhaf oldm
Canm okudum cogu yerde idrrda ckp kanda sonra ckan olmus yani cnmGeç döllenme olsa idrarda da çıkmazdi
Gönlüm. Hastane yanlış diyor
Aklım idrar testi yanlis diyor
Ultrason resmi koysanaCanlar doktordan çıktım her şey yolunda çok şükür, Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?