- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Yok artkkkkKızlar şimdi temizliye gırışıyorum bırazdan gıdıp farklı bı marka alcam bakalım ne cıkıcak
Hepimiz sonuca doğru yaklaşınca sonucu öğrenmekten korkarız ya aynen o gunlerdeyim.... Adet günümü bekliyim diyorum bu ay hic belirtim olmadi gebelige dair.Kaçıncı gunn olcak bktr bnce
Yorma kendiniiiiiiKızlar şimdi temizliye gırışıyorum bırazdan gıdıp farklı bı marka alcam bakalım ne cıkıcak
hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır .Hepimiz sonuca doğru yaklaşınca sonucu öğrenmekten korkarız ya aynen o gunlerdeyim.... Adet günümü bekliyim diyorum bu ay hic belirtim olmadi gebelige dair.
Canm okudum cogu yerde idrrda ckp kanda sonra ckan olmus yani cnm
Canm yaptn mi erken gebelik testi cktmi yne?Kızlar şimdi temizliye gırışıyorum bırazdan gıdıp farklı bı marka alcam bakalım ne cıkıcak
Kızlar şimdi temizliye gırışıyorum bırazdan gıdıp farklı bı marka alcam bakalım ne cıkıcak
Daha gtmedım şimdi gdp alcam ama certain var ondan alcam o bana hiç yalan pozıtıf vermedı o yuzdn erkn testlerede guvnmyrmCanm yaptn mi erken gebelik testi cktmi yne?
İnan kafamı dagatmak için boyle durumlarda işe grşyrm tmm dıkkat ederm sonuç net gıbı ama hayrlısıSu isini kesinlestirmeden agir temizlik yapma uzaktan takip ediyorum insallah vardir
Tamm cnm sen daha iyi bilirsin yazarsn bakalm ckcak mı ckarsa demekki var gebelik cnm bence dedgm gbi gec dollenmeden gozkmedi kandaDaha gtmedım şimdi gdp alcam ama certain var ondan alcam o bana hiç yalan pozıtıf vermedı o yuzdn erkn testlerede guvnmyrm
İnan kafamı dagatmak için boyle durumlarda işe grşyrm tmm dıkkat ederm sonuç net gıbı ama hayrlısı
Sagol cnm dıkkat ederm yoldaym bundada cıkacakmı bakalmBende arkadaslarin dedigine katiliyorum 2 test bu kadar koyu olamaz benim seninkinden daha silikti ogrendigimde hem 25 dakkada nasil cikiyor gebelik testi. Lutfen dikkat et ayagini belini iyi giyin usutme
Bnde okudum bı yerde oyle bişey cnm inşallahTamm cnm sen daha iyi bilirsin yazarsn bakalm ckcak mı ckarsa demekki var gebelik cnm bence dedgm gbi gec dollenmeden gozkmedi kanda
Canım anlattığın adete benzemiyor demiştim sana. Ama kanda çıkmaması şaşırttı beni. İnşallah küçük mucizen gelmistir. Dr kontrolu sonrası diyeceklerini merakla bekliyorumbenım Eki Görüntüle 1969343 test yıne pozıtıftı bende gebelik testı yaptm hmn cızgı cıktı sonra ınanmadım bıdaha yaptım yıne pembe cızgı acaba bende kıstmı var ay basımdonuyo ya tansıyonm dustu suan ter bosaltyrm
Sabırsızlıkla bekliyorum canım ya acele et kız biraz :)Sagol cnm dıkkat ederm yoldaym bundada cıkacakmı bakalm
Aradayım işte kafamda deli sorular hiç bişyde tm mutluluk yaşayamıyrm hayrlısıCanım anlattığın adete benzemiyor demiştim sana. Ama kanda çıkmaması şaşırttı beni. İnşallah küçük mucizen gelmistir. Dr kontrolu sonrası diyeceklerini merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?