2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba öncellikle evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim hayırlı saglıklı çocuklar nasip etsin ..
bizde çok bebek istiyoruz gerçi ilk denememiz rabim nasıl hayırlı görürse öyle olsun herşeyden önce . en son 31 ocakta regl oldum 4 gün sürüyor edetimin uzunlugu 16.sında bebek çalışmalarına başladık o günden beri adet olmadım .. benim adet düzensizligim var biraz her ay adet görüyorum ama 5 gün falan geçikiyor bazen .. 1 haftadır hiç idrar testi yapmadım ama bu hafta dan önce belirli aralıklarla 4 kere idrar testi yaptım negatif çıktı ama daha adet olmadım kasıklarım da özellikle sag kasıgımda çok batma oluyor , ara ara belime kramplar giriyor gögüslerim çok aşırı derecede hassas ve ilk defa bu kadar sert ve büyümüş hissettim gögüsümün üstünde ki damarlar çok belirginleşti sürekli halsizim hem uyumak istiyorum sabahları yataktan kalkamıyorum sanki ergenlige girmiş gibi yüzümde sivilceler çıktı sulu bi şekilde akıntım var genelde beyaz oluyor ara ara hafif sarı gibi oluyor hamilemiyim çok merak ediyorum hayal kırıklıgına ugramaktan çok korkuyorum onun için test yapmadım bu ara gerçi pazartesi kan testi yapmayı ddüşünüyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için .. çok uzun yazdım kusura bakmayın tecrübem olmadıgı için yorumlarınızı bekliyorum şimdiden yazan herkese çok teşekkür ederim ALLAHIM isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar.

Bugün gecikmemin 17. günü ve hâlâ âdet olmadım. Dün de normalde bu ay ki yumurtlama günümdü ve kıpkırmızı damar şekilli bir lekelenmen oldu ama devamı gelmedi. Bugün ise koyu krem ile karışık 1 damar şeklinde olan kırmızı bir leke geldi.

Yerleşme kanaması gibi birşey olabilir mi?

Daha gtmedım şimdi gdp alcam ama certain var ondan alcam o bana hiç yalan pozıtıf vermedı o yuzdn erkn testlerede guvnmyrm
Tamm cnm sen daha iyi bilirsin yazarsn bakalm ckcak mı ckarsa demekki var gebelik cnm bence dedgm gbi gec dollenmeden gozkmedi kanda

İnan kafamı dagatmak için boyle durumlarda işe grşyrm tmm dıkkat ederm sonuç net gıbı ama hayrlısı

Bende arkadaslarin dedigine katiliyorum 2 test bu kadar koyu olamaz benim seninkinden daha silikti ogrendigimde hem 25 dakkada nasil cikiyor gebelik testi. Lutfen dikkat et ayagini belini iyi giyin usutme

Bende arkadaslarin dedigine katiliyorum 2 test bu kadar koyu olamaz benim seninkinden daha silikti ogrendigimde hem 25 dakkada nasil cikiyor gebelik testi. Lutfen dikkat et ayagini belini iyi giyin usutme
Sagol cnm dıkkat ederm yoldaym bundada cıkacakmı bakalm

Canım anlattığın adete benzemiyor demiştim sana. Ama kanda çıkmaması şaşırttı beni. İnşallah küçük mucizen gelmistir. Dr kontrolu sonrası diyeceklerini merakla bekliyorum

Certain diye bir marka aldım bu test bende hiç silik çizgi çıkarmadı şimdi eve gidince yapacağım eczanedeki kadına sordum bana 15 dakikadan sonrası yalancı olabilir dedi ama 15 dakikadan önce çıkıyorsa vardır dedi kanka isminizi başka bir yerde yaptırın dedi hiçbir şey bu testleri pozitif değiştirmez dedi

Canım anlattığın adete benzemiyor demiştim sana. Ama kanda çıkmaması şaşırttı beni. İnşallah küçük mucizen gelmistir. Dr kontrolu sonrası diyeceklerini merakla bekliyorum
Aradayım işte kafamda deli sorular hiç bişyde tm mutluluk yaşayamıyrm hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…