2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kimisinde ağrı bele vurur canım bişey olmaz allah izin verirse yine de git tabi doktora hayırlı güzel haberler al inşallah
Canm haklisin zatn ağrıyordu belim sürekli ama suan resmen sancilaniyor bütün bacağıma vuruyor ağrısı korkuyorum birsy mi oluyor acaba diye. Bilmiyorum hafiflerse gitmem belkide

Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırım
Valla bunaldm kan yok dıyo ıdrar var dıyor
Beyın yok dıyo gonul var dıyor benı bı dovsene
Kiyamam sana bebeğim Allah ım inslh nasip etmişse sna br bebis . Kucağın boş kalmasn inslh :)

kardeşim hamil e onun da boyle sık sık beli ağrıyo normal hamilelerde oluyo

Kızlar 6. Denemem de fos çıktı regl oldum. İncir kürü mü yapayım yoksa şu arı polen süt karışımı mı kullanayım sizce?

Canım üç ayri doktorda ulturasyonda bir sıkıntı gormediler devlete gittim oda risk göremedi ama yinede endişeleniyon insan zaten riskte çok yüksek bir risk değil bu tarama testlerinin bi kesinligide yokmuş zaten

Allah razı olsun kardeşim pazartesı akkoyun karakoyun belli olur yarın sabahkı testım daha net cıkar dımı yapınca

kardeşim hamil e onun da boyle sık sık beli ağrıyo normal hamilelerde oluyo
Benm hc gitmiyor canm biliyorum olduğunu da bu başka br ağrı sancı giriyor br . Br bıçak saplaniyo gbi oluyor zor yattm yani düsn birde önceden düşuk lerim var korktm işte hastanedeym suan bakacaklar inslh.

Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırım
Valla bunaldm kan yok dıyo ıdrar var dıyor
Beyın yok dıyo gonul var dıyor benı bı dovsene
ahhhh ben sana eve git yat demedim mi? takılma yavrucummm ....
pazartesi yada salı git birşe yvarsa zaten değer düşük çıkar bu dafa ikiye katladı katlamadı takıntısı başlarrr..... oooooo biz kadınlar hep aynı

Canm haklisin zatn ağrıyordu belim sürekli ama suan resmen sancilaniyor bütün bacağıma vuruyor ağrısı korkuyorum birsy mi oluyor acaba diye. Bilmiyorum hafiflerse gitmem belkide
Benimde sürekli belim ağrıyor canım öncesi de vardı o yüzden dikkate almıyorum farkedersin sonuçta kendini ağrı farklı mı değil mi
Allah korusun canım yavrunu sana bağışlasın

Dovsene benı bı ya hadı çok buyuk kaşındm yıne kan vere vere kanm tuknecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…