- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm haklisin zatn ağrıyordu belim sürekli ama suan resmen sancilaniyor bütün bacağıma vuruyor ağrısı korkuyorum birsy mi oluyor acaba diye. Bilmiyorum hafiflerse gitmem belkideKimisinde ağrı bele vurur canım bişey olmaz allah izin verirse yine de git tabi doktora hayırlı güzel haberler al inşallah
Kan hatalı cıkamaz dıyolar kesınlıkle doktrlar o yuzdn bı sevınemedımAlltaki var diyor bence hamissin canim Dr ne diyecek merak ediyorum
Kiyamam sana bebeğim Allah ım inslh nasip etmişse sna br bebis . Kucağın boş kalmasn inslh :)Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırım
Valla bunaldm kan yok dıyo ıdrar var dıyor
Beyın yok dıyo gonul var dıyor benı bı dovsene
kardeşim hamil e onun da boyle sık sık beli ağrıyo normal hamilelerde oluyoHc bir iş yapmadm br makinaya bulaşıkları koydm brde pazara gittim o kadar sürekli yat otur ama böyle agriyr işte smdi eşime msj attm gelde hastaneye gidelm diye özel acilinde bakıyorlar mi ki ya? O degl birsy oldu diye korkmaya basladm
Onla gittik canm Zatn bn brsey kaldirmadmŞimdi yurudugun zaman agrıması normal sus kotu dusunme gt tabı bı muayne ol korkma tamm mı bırak pazarı mazarıda enişte yapsn tmm mı haber ver canm
Tıp fakültesi iyi diyorsa gerek yok bence. Devlette bir Dr görüşü daha al içine sinmesi için özel hastaneler para için o kadar gereksiz testler yapıyorlardı
Tıp fakültesi dra güveniyorsan korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz.
Allah korktugundan ırak eylesin
Allah razı olsun kardeşim pazartesı akkoyun karakoyun belli olur yarın sabahkı testım daha net cıkar dımı yapıncacanımmmmm bence hamılesın yaaaaaa ıcıme oyle dogdu ben barız ordakı cızgıyı sılıkte olsa gordum yaaaa tekrar gıt bı baktırrrr kesınlesır kanda ...ınsss cnm hadı bakalım dualarım senınleNisaberatim
Sagol canm şimdi bni boşver canm sen doktra gt banada haber ver tmm mıKiyamam sana bebeğim Allah ım inslh nasip etmişse sna br bebis . Kucağın boş kalmasn inslh :)
Benm hc gitmiyor canm biliyorum olduğunu da bu başka br ağrı sancı giriyor br . Br bıçak saplaniyo gbi oluyor zor yattm yani düsn birde önceden düşuk lerim var korktm işte hastanedeym suan bakacaklar inslh.kardeşim hamil e onun da boyle sık sık beli ağrıyo normal hamilelerde oluyo
Bekliyoruz canm haber edermSagol canm şimdi bni boşver canm sen doktra gt banada haber ver tmm mı
Bana guven olmaz yarın her an cıkıp gıdedebılırım
Valla bunaldm kan yok dıyo ıdrar var dıyor
Beyın yok dıyo gonul var dıyor benı bı dovsene
Benimde sürekli belim ağrıyor canım öncesi de vardı o yüzden dikkate almıyorum farkedersin sonuçta kendini ağrı farklı mı değil miCanm haklisin zatn ağrıyordu belim sürekli ama suan resmen sancilaniyor bütün bacağıma vuruyor ağrısı korkuyorum birsy mi oluyor acaba diye. Bilmiyorum hafiflerse gitmem belkide
Dovsene benı bı ya hadı çok buyuk kaşındm yıne kan vere vere kanm tuknecek
ahhhh ben sana eve git yat demedim mi? takılma yavrucummm ....
pazartesi yada salı git birşe yvarsa zaten değer düşük çıkar bu dafa ikiye katladı katlamadı takıntısı başlarrr..... oooooo biz kadınlar hep aynı
Benm hc gitmiyor canm biliyorum olduğunu da bu başka br ağrı sancı giriyor br . Br bıçak saplaniyo gbi oluyor zor yattm yani düsn birde önceden düşuk lerim var korktm işte hastanedeym suan bakacaklar inslh.
Kan vermeye mi gidiyosun ay hadi hayırlısı olsun:)Dovsene benı bı ya hadı çok buyuk kaşındm yıne kan vere vere kanm tuknecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?