- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
bu silik halinin en koyusu, bugün muhtemelen çok koyu olmuştur, çatlamak üzeredir, veya çatlamış bile olabilir.Xanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptım
Ya tam bellı olmuyor ama vallahı toz pembeEki Görüntüle 1969464
O zaman kı hatada testlerde geç cıkıyrdu bunda hmn canm nlmyrm Şu an yemek yapıyorum İnan ki kendi kendime teselli ediyorum Diyorum ki senin kanında hep 0 nokta 100 çıkıyordu Yine öyle çıktı kesin yoktur falan filan ne yapayım yani Kafam çok bozukLaboquik gibi bi markada ben hata olabilecegini dusunmuyorum bu senin basina 2. Kez nasil gelsin onceden de yanlis test kurbani olmustun yanlis olmaz olamaz bence
Sağol teyzesi , 2 gün öne geçmiş 11+5 olmuş :) ne desem de olmaz kız derim erkek çıkar, erkek derim kız çıkar dedi bi dahakine inş gösterir öğreniriz :)Oyy kiyamam ona ya ne tatlı maşallah kaç gözüküyor ultrason da kaçıncı hafta yani. :) Kız bn erkeğe benzettm bunu doktor tahmn yaptimi
O zaman kı hatada testlerde geç cıkıyrdu bunda hmn canm nlmyrm Şu an yemek yapıyorum İnan ki kendi kendime teselli ediyorum Diyorum ki senin kanında hep 0 nokta 100 çıkıyordu Yine öyle çıktı kesin yoktur falan filan ne yapayım yani Kafam çok bozuk
yaa sen ne soruyormuşsun ben ne cevap vermişim:) kusura bakma. moralni bozma lütfen, varsa hep birlikte çok sevinirim, yoksa da artık bence idrar testlerini bırakıp direk kan vermeye gitmek daha iyi sanki...O zaman kı hatada testlerde geç cıkıyrdu bunda hmn canm nlmyrm Şu an yemek yapıyorum İnan ki kendi kendime teselli ediyorum Diyorum ki senin kanında hep 0 nokta 100 çıkıyordu Yine öyle çıktı kesin yoktur falan filan ne yapayım yani Kafam çok bozuk
Allah razı olsun kardeşim pazartesı akkoyun karakoyun belli olur yarın sabahkı testım daha net cıkar dımı yapınca
Canım naptın baktılar mı ?Benm hc gitmiyor canm biliyorum olduğunu da bu başka br ağrı sancı giriyor br . Br bıçak saplaniyo gbi oluyor zor yattm yani düsn birde önceden düşuk lerim var korktm işte hastanedeym suan bakacaklar inslh.
Ayyy çok güzel çift çizgi :))Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
O zaman kı hatada testlerde geç cıkıyrdu bunda hmn canm nlmyrm Şu an yemek yapıyorum İnan ki kendi kendime teselli ediyorum Diyorum ki senin kanında hep 0 nokta 100 çıkıyordu Yine öyle çıktı kesin yoktur falan filan ne yapayım yani Kafam çok bozuk
Resmen çıkmış çok garip niye kanda çıkmadı bende ilk böyle silik öğrendim. Sabret bekle birazEki Görüntüle 1969437 usttekı certain alttakı laboquık
Maşallah yaa sağlıkla gelir inşallahTamam tatlım atıyom :)
Evet canım hamilesin mutlaka kan testi yaptır ve doktora gidip progesteron başla veya iğne yaptır benimde ilk gebeliğimde adet tarihimde iki gün leke oldu kahverengi telvw gibi sonra acaba hamilemiyşm diye kan testi yaptırdım hamileydim acilde doktor düşük önleyici iğne idi bir hafta daha devam etmişti leke ama çok şükür şu an oğlum 2.5 yaşındaYaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @yanne @okeanoss00 ya bısey dıyın gercktn elim ayağım boşaldı başım dondu bı tuhaf oldm
Amiin inş canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inş :)Maşallah yaa sağlıkla gelir inşallah
ROSE-MOON canım çok sevindim değerinin yükselmesine inşallah kalp atışı yla sevincin artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?