2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Laboquik gibi bi markada ben hata olabilecegini dusunmuyorum bu senin basina 2. Kez nasil gelsin onceden de yanlis test kurbani olmustun yanlis olmaz olamaz bence
O zaman kı hatada testlerde geç cıkıyrdu bunda hmn canm nlmyrm Şu an yemek yapıyorum İnan ki kendi kendime teselli ediyorum Diyorum ki senin kanında hep 0 nokta 100 çıkıyordu Yine öyle çıktı kesin yoktur falan filan ne yapayım yani Kafam çok bozuk

Oyy kiyamam ona ya ne tatlı maşallah kaç gözüküyor ultrason da kaçıncı hafta yani. :) Kız bn erkeğe benzettm bunu doktor tahmn yaptimi
Sağol teyzesi , 2 gün öne geçmiş 11+5 olmuş :) ne desem de olmaz kız derim erkek çıkar, erkek derim kız çıkar dedi bi dahakine inş gösterir öğreniriz :)

Sakinligini koru kafan bozulmasin ama bu kadar kisa zamanda bu kadar koyu cikmasi baska bi aciklamasi olamaz. O hastanenin testinde bisey var bencede. Ben ilk test yaptirdigimda esimin arkadasi kendisi bizzat yapti baska biseyle ilgilenmeden 1 saat surdu. Hadi idrar testinde 1. Hatali hadi 2. De hatali 3. Tane arka arkaya hatali testin sana gelmesi cok cok dusuk bi ihtimal olur. Kendine dikkat et varsada yoksada varmis gibi kendini kolla

yaa sen ne soruyormuşsun ben ne cevap vermişim:) kusura bakma. moralni bozma lütfen, varsa hep birlikte çok sevinirim, yoksa da artık bence idrar testlerini bırakıp direk kan vermeye gitmek daha iyi sanki...

Allah razı olsun kardeşim pazartesı akkoyun karakoyun belli olur yarın sabahkı testım daha net cıkar dımı yapınca

Tabi ki canim her gecen saat artiyodur degerinnn sabah birikmis idrarinla yap hemen bize at zaten koyulastiysa tamamdir bu iss....cani gonulden dua ediyorumm inss dolu dolu yasarsin sevincini aliriz mujdeli haberini

Ayyy çok güzel çift çizgi :))

Canimm bende laboquick testinde gordum hamileligimi yanlislik yoktur. Ayrica senin kan degerin 0.100 degil o durum soyle oluyor kaninda belli bi seviyede beta hcg olmadigi icin sonuc 0.100 standart cikiyo canim. Umutlanip hayal kirikligi yasamak istemiyorun ama hamilesin canimm insallah saglikla

Nisaberatim canım neler olmuş öyle ya. Seni çok iyi anlıyorum. İki arada kalmaktan zor yok yaa. Allah hayırlısıyla çizgiyi netleştir sin inşallah canım. Sağlıklı sonuca bir an önce ulaşırsın umarım

YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @yanne @okeanoss00 ya bısey dıyın gercktn elim ayağım boşaldı başım dondu bı tuhaf oldm
Evet canım hamilesin mutlaka kan testi yaptır ve doktora gidip progesteron başla veya iğne yaptır benimde ilk gebeliğimde adet tarihimde iki gün leke oldu kahverengi telvw gibi sonra acaba hamilemiyşm diye kan testi yaptırdım hamileydim acilde doktor düşük önleyici iğne idi bir hafta daha devam etmişti leke ama çok şükür şu an oğlum 2.5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…