5. Günüm canım. Kasık ağrısı fena. Yorulma olunca ama. Geçen hafta sonu ev taşıdık işler bitmiyor haliyle yorucu oluyor. Allah hayr etsin ama hiç umudum yok para bile ayırdım film için ama ne zaman olur bilmiyorumCok sagol canim benimm insallah bakalim :) sen ne yaptin ignenin kacinci gunundesin ?
Cnm bnm bat 5 nisanBATLAR
bu arda maşallah konuda bayağı az kalmışız darısı bizlerinde başına
benide eklermisin 3 Nisan BAT S selifor
S selifor 17 Mart
@Babies16 2 Mart
@EceCigdem 8 Mart
@Ruling girl 8 Mart
@Yalnizkus05 9 Mart
B Bebe58 10 Mart
Nisaberatim 14 Mart
@ezott 19 Mart
@egul1989 22 Mart
osay3 25 Mart
@Selinokay 3 Nisan
5. Günüm canım. Kasık ağrısı fena. Yorulma olunca ama. Geçen hafta sonu ev taşıdık işler bitmiyor haliyle yorucu oluyor. Allah hayr etsin ama hiç umudum yok para bile ayırdım film için ama ne zaman olur bilmiyorum
Allah kolaylik versin canim ev tasimak cok zor bi olay gercekten. Umutlarin bittigi anda geliyo mucizeler canim. Sen elinden geleni yapiyosun takdir rabbimden insallah
selam arkadaşlari bu ovu testleri ile önceden gebelik öğreniliyormuş, siz yaptınız mı? ben de şimdi meraktan :) yaptım bata 8 var. aşağıdaki gibi silik çıktı. ama lh olmaması lazım değil mi... benim yumurtlama 6 7 gün önce olomuştu...
tamamdır çok sağolEki Görüntüle 1969688
Canim ikisi ayni koyulukta cikinca gebelik sayılabiliyor lh de. Bu test negatif her ne kadar silik te çıksa yani yumurtlama icin de negatif. Bekle bakalim canim
Niye saçma gelsin canım hepimiz yaşadık yaşıyoruz bu duyguyu inşallah pozitif olacak bu ayKızlar saçma gelecek ama beni korku sardı ya bu seferde yoksa diye
Kızlar saçma gelecek ama beni korku sardı ya bu seferde yoksa diye
Insallah canim pazartesi kan vericem insallah guzel haberi bende alırım...Niye saçma gelsin canım hepimiz yaşadık yaşıyoruz bu duyguyu inşallah pozitif olacak bu ay
Bat ne zamanInsallah canim pazartesi kan vericem insallah guzel haberi bende alırım...
Canim ne guzel yazmissin... Cok Sagol.. 3 yili gecti ugras vereli ama son 2 aydir boyle omuzlarim ağır ağır oluyor adetim yaklaşınca.. Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermezmiş ama kurban olduğum rabbim bizi de güldürsün insallah.. Tum bekleyenleri vuslata erdirsin insallah.Sacma degil ayni seyleri cogu kisi cogu kez dusunmustur burada. Ama hersey olacagina variyor umutsuz olma vee korkma sen tukenirsen olumsuzluklar daha da guclenir. Buna izin verme !!!
Bata bugunu saymazsak 4 kalıyor canımBat ne zaman
Hayirli haberlerini aliriz insallahBata bugunu saymazsak 4 kalıyor canım
İnşallah senden de müjdeli güzel haberini almak nasip olur canımBata bugunu saymazsak 4 kalıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?