2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok sagol canim benimm insallah bakalim :) sen ne yaptin ignenin kacinci gunundesin ?
5. Günüm canım. Kasık ağrısı fena. Yorulma olunca ama. Geçen hafta sonu ev taşıdık işler bitmiyor haliyle yorucu oluyor. Allah hayr etsin ama hiç umudum yok para bile ayırdım film için ama ne zaman olur bilmiyorum

Allah kolaylik versin canim ev tasimak cok zor bi olay gercekten. Umutlarin bittigi anda geliyo mucizeler canim. Sen elinden geleni yapiyosun takdir rabbimden insallah

selam arkadaşlari bu ovu testleri ile önceden gebelik öğreniliyormuş, siz yaptınız mı? ben de şimdi meraktan :) yaptım bata 8 var. aşağıdaki gibi silik çıktı. ama lh olmaması lazım değil mi... benim yumurtlama 6 7 gün önce olomuştu...

Eklentiler

• IMG_6089.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
Eki Görüntüle 1969688

Canim ikisi ayni koyulukta cikinca gebelik sayılabiliyor lh de. Bu test negatif her ne kadar silik te çıksa yani yumurtlama icin de negatif. Bekle bakalim canim

Sacma degil ayni seyleri cogu kisi cogu kez dusunmustur burada. Ama hersey olacagina variyor umutsuz olma vee korkma sen tukenirsen olumsuzluklar daha da guclenir. Buna izin verme !!!
Canim ne guzel yazmissin... Cok Sagol.. 3 yili gecti ugras vereli ama son 2 aydir boyle omuzlarim ağır ağır oluyor adetim yaklaşınca.. Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermezmiş ama kurban olduğum rabbim bizi de güldürsün insallah.. Tum bekleyenleri vuslata erdirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…