Gorumcelerin niye bu kadar hayatinin icinde ?kızlar iştahım çok iyiydi 1 saatte bir acıkıyordum flan herkes şaşırıyordu hatta nasıl tiskinmezsin kokuya hassasiyet olmaz diye bende ooo benim bebiş annesini düşünüyor diyip gülüyordum. dün balık mevzusundan nasıl bulandıysam bugün sabah 6dan beri kusuyorum bişey yiyemez haldeyim. görümcem aramış bekar olan çok biliyor ya kahvaltı yaptınmı dedi yok yapmadım dedim,neden dedi kokuya tahamülüm olmuyo migdem bulanıyor dedim abartıyorsun sende artık kalk hazırla ne bulancan dedi agzım açık kaldı. ben kocamın parfüm kokusuna bayılırım bugün tiskindim kustum neyi abartıyorum onu anlamadım. diger eltimede böyle yapmışlar gerçi çok hamarat bi kadındır oturmaz canının kıymetini bilmez 3 ay yerde yattım ben çok kusuyordum lavoboya yakın yattım ölüyordum yemek yiyemiyordum. kimse gelmedi bakmadı bide üstüne abartma oldu demişti haklıymış esasen... ne yapcamı şaşırdım
Allah tan ümit kesilmez. Adetin gecikmeden inanma hiçbir şeyeKızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicem diyorum ama üzüldüm yine de
Canim koysana foto bakalim bizde umarim gercekten vardir cok sevinirim ya bu ay insallah daha fazla artacak gebe sayisiKızlar ben test yaptım dayanamadım vardı 1 tane. Flu bir çizgi var... Olamaz di mi
Foto koyamadım şu an ama eşime de göstereceğim hayal görüyor olabilirim belki istediğimden..
kızlar iştahım çok iyiydi 1 saatte bir acıkıyordum flan herkes şaşırıyordu hatta nasıl tiskinmezsin kokuya hassasiyet olmaz diye bende ooo benim bebiş annesini düşünüyor diyip gülüyordum. dün balık mevzusundan nasıl bulandıysam bugün sabah 6dan beri kusuyorum bişey yiyemez haldeyim. görümcem aramış bekar olan çok biliyor ya kahvaltı yaptınmı dedi yok yapmadım dedim,neden dedi kokuya tahamülüm olmuyo migdem bulanıyor dedim abartıyorsun sende artık kalk hazırla ne bulancan dedi agzım açık kaldı. ben kocamın parfüm kokusuna bayılırım bugün tiskindim kustum neyi abartıyorum onu anlamadım. diger eltimede böyle yapmışlar gerçi çok hamarat bi kadındır oturmaz canının kıymetini bilmez 3 ay yerde yattım ben çok kusuyordum lavoboya yakın yattım ölüyordum yemek yiyemiyordum. kimse gelmedi bakmadı bide üstüne abartma oldu demişti haklıymış esasen... ne yapcamı şaşırdım
Resim atsana bi canim bakalimKızlar ben test yaptım dayanamadım vardı 1 tane. Flu bir çizgi var... Olamaz di mi
Foto koyamadım şu an ama eşime de göstereceğim hayal görüyor olabilirim belki istediğimden..
Canim koysana foto bakalim bizde umarim gercekten vardir cok sevinirim ya bu ay insallah daha fazla artacak gebe sayisiKızlar ben test yaptım dayanamadım vardı 1 tane. Flu bir çizgi var... Olamaz di mi
Yine de pozitif çıkma ihtimali var mı acaba. Klomen de kullandım bu ay aslında umitliydim ama kan testini gorunce umidim kırıldıAllah tan ümit kesilmez. Adetin gecikmeden inanma hiçbir şeye
Yok canim kusura bakma stresten sana patladim
Aynen oyle canim herkesle yakin arkadas olduk resmen. Burda zaten hic arkadasim yok iyiki siz varsinizben kırılmamki size oyyş canımbenim en büyük desteğim sizsiniz valla kimse beni dinlemiyorsun ama burda herkes birbirini dinliyor destek oluyo bilgilerini paylaşıuo ne kadar güzel ben yazmadığım zamanlar bile okuom merak acaba biri daha hamiş oldumu diye yeni bişey daha öğrenirim diye
Dikkat et yapma böyle şeylerKizlar bu arada kardesimin odasini duzenliyordum bilhisayar masasini yerini degistirmem gerekti biraz zorladim kendimi onunda dolapli kismi agirmis biraz. Ama daha zorlarken kasiklarima ve belime sanci girdi hemen geri cekildim alt tarafimdan da sanki bir bicak saplandi gibi oldu
Var sanki ya ince bi czgi hadi insallahhVar miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil
Bende goruyorum canim ayyyVar miii
Hadi insallah yaaVar sanki ya ince bi czgi hadi insallahh
Ya ama ben 2 gun once kan verdim cikmadi nasil oluyor buBende goruyorum canim ayyybikac gun icinde tekrarla bence daha net cizgin cikar hem kizlarr bir hamişimiz daha varrr oleyy
Var miii
Evet tekrarliycam zaten bakalim ne olacak..Var cnm ama kesin hamilesin diyemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?