2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gorumcelerin niye bu kadar hayatinin icinde ?

Kızlar ben test yaptım dayanamadım vardı 1 tane. Flu bir çizgi var... Olamaz di mi
Foto koyamadım şu an ama eşime de göstereceğim hayal görüyor olabilirim belki istediğimden..

Kızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicem diyorum ama üzüldüm yine de

Allah tan ümit kesilmez. Adetin gecikmeden inanma hiçbir şeye

Kızlar ben test yaptım dayanamadım vardı 1 tane. Flu bir çizgi var... Olamaz di mi
Foto koyamadım şu an ama eşime de göstereceğim hayal görüyor olabilirim belki istediğimden..
Canim koysana foto bakalim bizde umarim gercekten vardir cok sevinirim ya bu ay insallah daha fazla artacak gebe sayisi

bişey yapma canm ne yapıcaksın ne kadar takarsan o kdr üzerine gelirler...sen hamile kaldıgında miden bulanmaz de geç senin başına gelince anlarsın tarzında cvp ver takma ben çeveme öyle davranıyorum yaşamayan bilemez deyip geçiyorum her konuda

Canim koysana foto bakalim bizde umarim gercekten vardir cok sevinirim ya bu ay insallah daha fazla artacak gebe sayisi

Kizlar bu arada kardesimin odasini duzenliyordum bilhisayar masasini yerini degistirmem gerekti biraz zorladim kendimi onunda dolapli kismi agirmis biraz. Ama daha zorlarken kasiklarima ve belime sanci girdi hemen geri cekildim alt tarafimdan da sanki bir bicak saplandi gibi oldu

Yok canim kusura bakma stresten sana patladim

ben kırılmamki size oyyş canımbenim en büyük desteğim sizsiniz valla kimse beni dinlemiyorsun ama burda herkes birbirini dinliyor destek oluyo bilgilerini paylaşıuo ne kadar güzel ben yazmadığım zamanlar bile okuom merak acaba biri daha hamiş oldumu diye yeni bişey daha öğrenirim diye

Aynen oyle canim herkesle yakin arkadas olduk resmen. Burda zaten hic arkadasim yok iyiki siz varsiniz

Dikkat et yapma böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…