2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O kadar isterim ki evlat kokusu nasıl bir şeydir öğrenmeyi...o kadar çok isterim ki geceleri uykusuz kalıp uykumun en tatlı yerinde yavrumun sesiyle uyanmayı. Ne kadar cok isterim aşık olduğum adamla arama yavrumu almayı yatağımızda sabahları onu izlemeyi. Bir canı en baştan sonuna kadr nasil büyüdüğüne şahit olmayı. Bana anne denilmesini annem denilmesini... Ana kokusu olurmuş ya o kokuya erisebilmeyi ne cok isterdim.. Evet gelmeyen bebeğim benim olmayan yavrum, sen hala yoksun yıllardır bekliyoruz seni canla başla elimizden ne gelirse yapıyoruz sana kavuşalım diye babanla ama gelmiyorsun. Zamanı vardır elbet biliyorum ama seni çok özlüyorum seni cok istiyorum.. Ne olur artık gel ..ne olur...

Yaa ne güzel yazmışsın duygularını İnan gözlerim doldu
Öyle içten hasretle dökmüşsün ki içini senin için özel dua etmek istiyorum teheccütte ismin nedir canım burdan yazmazsan özelden yazabilir misin

Canım düşünmeden yazdım icimden öyle döküldü.. burası benim icin ki eminim hepimiz icin bir rahatlama yeri terapi gibi resmen.. Canim sakincasi yok adımı yazmamin yasemin adım. Benim icin dua etmeyi istemem ne guzel bi gönlün var tertemiz rabbim senden razı olsun...

Anneyim canım ben elhamdülillah kim istemez bu duyguyu yaşamayı o kadar içten o kadar güzel o kadar gönlü buruk yazmışsın ki öyle hissettirdin ki bana o duygunu nasıl etmeyim senin için dua

Yasemin ya çok duygulandırdın beni kolay kolay bu kadar bişeylerin etkisinde kalmam seni hiç tanımıyorum ama o yazdığın cümleler taaa içimde hissettirdi seni

Canım inşallah hayırlı zamanda nasip olur ve o zaman bu zaman olur. Güzel haberler bekliyoruz dua ile.

Anneyim canım ben elhamdülillah kim istemez bu duyguyu yaşamayı o kadar içten o kadar güzel o kadar gönlü buruk yazmışsın ki öyle hissettirdin ki bana o duygunu nasıl etmeyim senin için dua
Allah razi olsun canim.. Burda birbirmizi anliyoruz disardan biriyle burdaki kadar rahat dertlesemiyoruz cunku anlamayacaklar biliyoruz. Inan burda yuzunu gormedigim adini bilmedigim kizlar beni o kadar iyi anlarken bana o kadar iyi gelirken dışarda hergun gordugun cok iyi tandigim kişiler hislerimi anlamiyor. Burasi bu yuzden iyi ki var. Insallah anneliginin yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eder. Allah razi olsun canim.

B Biravucmutluluk merak ettim ya inşallah bişey yoktur
Canım k.bakmayin giremedim hastaneye varamadk br türlü özele gittik bakmadilr sonrada devlete gidiyorduk yolda kaldk arabamz bozuldu tamirci faln epey bekledim sonuç daha kötü oldm bel ağrısı üzerine soğuktan dolayı brde romatizmam tuttu tam oldm şuanda yatıyorum belimn ağrısı epey gecti ama dizlerim çok çok fena Nisaberatim
okeanoss00

Zaten çok duygusalm nasl dokundu yazdklarn Allahım br an önce nasip etsin

Sağol teyzesi , 2 gün öne geçmiş 11+5 olmuş :) ne desem de olmaz kız derim erkek çıkar, erkek derim kız çıkar dedi bi dahakine inş gösterir öğreniriz :)
İnslh canm bugüne şükür bugn bnde iyi değilim pazartesi gidicem normalde cumartesi gtmem gerek ama belim çok ağrıyor ve romatizmam çok kötü br çözüm bulur umarm

Hissederek yaziyorum inan burdaki herkesin duygusunu yasiyorum vee yasadigim anlarda oldu. Ben bat yaklastikca sunu yapiyordum onumuzdeki ay ne yapabilirim ne deneyebilirim bunlari arastiriyordum oyle yaparsan zamani daha sakin saglikli geciriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…