2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım naptın baktılar mı ?
Gidemedk canm ya bugn o kadr aksilik yasadm ki anlatamam hastaneye giderken arabamz bozuldu ustune arbayi yapmaya geleninde arabası bozuldu oraya gelince bizim araba yapıldı geri eve gelirken kaza yapmaktan son anda kurtuldk çok kötü bir gündü kabus gbi bütün hepsi birbirini buldu. Soğuktan da dondum dizlerm nasıl ağrıyor anlatamam suan bugn sabah olsn hemen

Senden de allah razı olsun canım
Amin amin amin allahım bu duyguyu yarından tez yaşatsın hissettirsin inşallah sana

Ay İnan meraktan çatladım . İyi olmana çok sevindim . Allah hamileleri ve yavrularını korusun . Çok şükür canım benim

B Biravucmutluluk kız nasıl merak ettik seni
Dikkat et kendine ağrın artarsa ihmal etme canım
B Biravucmutluluk Canim cok gecmis olsun dizlerine sicak su torbasi koysan iyi gelir mi acaba?
Okudum okudum Insallah dinlenince gecer canim dizlerine de sicak su torbasi falan yap faydasi olur belki rabbim sana ve bebisine saglik versin
Çok sağolun arkadaşlar :) Koyuyorum tam iki saattir biraz azaldı ama dizlerm hala buz gbi kolay kolay geçmiyor ki br uyusam belki rahatlarm

Hissederek yaziyorum inan burdaki herkesin duygusunu yasiyorum vee yasadigim anlarda oldu. Ben bat yaklastikca sunu yapiyordum onumuzdeki ay ne yapabilirim ne deneyebilirim bunlari arastiriyordum oyle yaparsan zamani daha sakin saglikli geciriyorsun.

Oyle yapıyorum zaten canim önümüzde ki bi kac ayin planini bile çıkardım. Neler daha deneyebiliriz neler yapilabilir diye. Haziranda da zaten aşılama yada direk tüp bebek yolu var. Sagol canim.

osay3 Yazdıkların yüreğime dokundu. Bir kac sayfa once sana dua etmistim gormedin sanırım yine ediyorum Rabbim tez zamanda seni evladina kavustursun. Sağlıkla kucagina al da tum hasretiniz bitsin insallah.
Canimmm gormedim galiba afedersin... Hepiniz ne guzel dua ediyorsunuz duayla gelen en guzelidir allah hepinizden razi olsun guzel yureklerinizin ne muradi varsa onu versin. Iclendik işte gece gece malum bata 4 kaldı eteklerim tutusmaya basladi..

Kızlar ovülasyon testi yaptım böyle silik çıktı . Neden normalde böyle silik mi çıkıyor yumurtlama olmayınca . Benim yumurtlamam üzerinden 6 gün geçti

Eklentiler

• IMG_8308.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 58
CANLARIM

bugun adet günüm ama ben adet olmadım sk sk agrı vuruyor belıme ve karnıma olucam gıbı umıtlenmek ıstemıyorummm bır de 4 gun once baktırdım 0.84 ıdı sonuc hıc umıdım yok o yuzden ...

klomen yada catlatma ıgnesı gecıktırme ıhtımalı vardı dımı ?

Bende tam tersine catlatma ignesi kullanınca günü gününe gelir. Bi daha bi baktirsan canim? Benim arkadaşımın adet günü kaninnda 0.55 çıkmış ama hamileydi ve sağlıklı da doğum yapti cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…