- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Gidemedk canm ya bugn o kadr aksilik yasadm ki anlatamamCanım naptın baktılar mı ?
Senden de allah razı olsun canımAllah razi olsun canim.. Burda birbirmizi anliyoruz disardan biriyle burdaki kadar rahat dertlesemiyoruz cunku anlamayacaklar biliyoruz. Inan burda yuzunu gormedigim adini bilmedigim kizlar beni o kadar iyi anlarken bana o kadar iyi gelirken dışarda hergun gordugun cok iyi tandigim kişiler hislerimi anlamiyor. Burasi bu yuzden iyi ki var. Insallah anneliginin yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eder. Allah razi olsun canim.
Kuzum okudunmu ? İdare eder sancılar geçti çok şükür dizlerim çok ağrıyor suan ve normal br bel agrisiB Biravucmutluluk durumun nasil iyi misiniz ?
Ay İnan meraktan çatladım . İyi olmana çok sevindim . Allah hamileleri ve yavrularını korusun . Çok şükür canım benimGidemedk canm ya bugn o kadr aksilik yasadm ki anlatamamhastaneye giderken arabamz bozuldu ustune arbayi yapmaya geleninde arabası bozuldu oraya gelince bizim araba yapıldı geri eve gelirken kaza yapmaktan son anda kurtuldk çok kötü bir gündü kabus gbi bütün hepsi birbirini buldu. Soğuktan da dondum dizlerm nasıl ağrıyor anlatamam suan bugn sabah olsn hemen
Yaaa saçmalama iyiki paylaştın duygularınıOfff gece gece herkesi ozellikle de hamişleri üzdüm merdaneyle vursanız gikim çıkmaz hak ettim ben
Kıyamam yaa üzülme olurmu gerçekten çok çok çok güzeldi yazdıklarınAglama ama yaaa off ben zor tutuyorum kendimi yaa cok üzüldüm uzdugum için
Kuzum okudunmu ? İdare eder sancılar geçti çok şükür dizlerim çok ağrıyor suan ve normal br bel agrisi
Sağol canm benm :)Ay İnan meraktan çatladım . İyi olmana çok sevindim . Allah hamileleri ve yavrularını korusun . Çok şükür canım benim
B Biravucmutluluk Canim cok gecmis olsun dizlerine sicak su torbasi koysan iyi gelir mi acaba?
Çok sağolun arkadaşlar :) Koyuyorum tam iki saattir biraz azaldı ama dizlerm hala buz gbi kolay kolay geçmiyor ki br uyusam belki rahatlarmOkudum okudumInsallah dinlenince gecer canim dizlerine de sicak su torbasi falan yap faydasi olur belki rabbim sana ve bebisine saglik versin
Hissederek yaziyorum inan burdaki herkesin duygusunu yasiyorum vee yasadigim anlarda oldu. Ben bat yaklastikca sunu yapiyordum onumuzdeki ay ne yapabilirim ne deneyebilirim bunlari arastiriyordum oyle yaparsan zamani daha sakin saglikli geciriyorsun.
Allah razı olsun canım benim. Cok SagolSağol bebegmm. Duygularını anlatmissin cok hoşuma gitti benm Allah ım tez zamanda versn inslh canı gönülden diliyorum bunu
Canimmm gormedim galibaosay3 Yazdıkların yüreğime dokundu. Bir kac sayfa once sana dua etmistim gormedin sanırım yine ediyorum Rabbim tez zamanda seni evladina kavustursun. Sağlıkla kucagina al da tum hasretiniz bitsin insallah.
Cansın senKıyamam yaa üzülme olurmu gerçekten çok çok çok güzeldi yazdıkların
Bende tam tersine catlatma ignesi kullanınca günü gününe gelir. Bi daha bi baktirsan canim? Benim arkadaşımın adet günü kaninnda 0.55 çıkmış ama hamileydi ve sağlıklı da doğum yapti cok şükür.CANLARIM
bugun adet günüm ama ben adet olmadım sk sk agrı vuruyor belıme ve karnıma olucam gıbı umıtlenmek ıstemıyorummm bır de 4 gun once baktırdım 0.84 ıdı sonuc hıc umıdım yok o yuzden ...
klomen yada catlatma ıgnesı gecıktırme ıhtımalı vardı dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?