2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım oyle korkuyorum kıı yuzlesmekten bu ay uzuldum cunku 0 lı degerı gorunce bırde hemen gıdıp baktırabılecegım yer yok ılcede oturuyoruz doguda

pazartesıye kadar gelmezse sbhtan yaparm artık ....

benım ılk dusuk gebelıgımde de heh geldı dıordum bakıyordum sarı akıntı agrı oluyodu yanı ama su an nedennse yıkılmamak ıcın konduramıyorm..ozel bolgemın ustu dolu dolu gelıyor belıme kasıgıma anı sancı gııryor su an hıc yok ama ..

belkı ılac etkı etmıstır dıye duusundum bende ılk kez kullandım klomenı ,gelıcekse gelsın kı umıtlenıyor ınsan ıster ıstemezz

Yasemin yazdıkların beni çok etkiledi. Rabbim özlemini sona erdirsin inşallah evlad kokusunu içine çekmeyi nasip etsin. Benim bir evladim var. Rabbim bağışlarsa... O nedenle bir anne olarak sen ve senin gibi evlad hasreti çeken tüm arkadaşlara rabbim hayırlısı ile annelik duygusunu tattirsin...
Ben bir anne olmama rağmen ikinci kez bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorum.allah hayirlisi ile nasip eder inşallah tekrardan

Kızlar ovülasyon testi yaptım böyle silik çıktı . Neden normalde böyle silik mi çıkıyor yumurtlama olmayınca . Benim yumurtlamam üzerinden 6 gün geçti
Benim de aynen böyle çıktı ve 6 hün geçti bata da 8 gün var. Aynı durumdayız canım buradaki arkadaşlar negatif dediler aynı koyulukta hatta daha koyu olmslıymış ikinvi çizgi. Biraz daha bekleyeceğiz bakalım

yaa sen ne soruyormuşsun ben ne cevap vermişim:) kusura bakma. moralni bozma lütfen, varsa hep birlikte çok sevinirim, yoksa da artık bence idrar testlerini bırakıp direk kan vermeye gitmek daha iyi sanki...

Tabi ki canim her gecen saat artiyodur degerinnn sabah birikmis idrarinla yap hemen bize at zaten koyulastiysa tamamdir bu iss....cani gonulden dua ediyorumm inss dolu dolu yasarsin sevincini aliriz mujdeli haberini

Ayyy çok güzel çift çizgi :))

Resmen çıkmış çok garip niye kanda çıkmadı bende ilk böyle silik öğrendim. Sabret bekle biraz

Yeni hamis varmi cnm Nisaberatim naptin cnm gebelik varmi
Kızlar gece boğazım yıne başlayınca saat 4 bucuk gıbı kalktım pekmez yedım ustune yarım bardak su içtim ama yarım yanı onun etkıleyecegını dusunmuyorum bu işte farklı bısey var ama ilk idrar daha yoğun olur ya bnm yaptm 9 dakıka boyunca hiç bişey cıkmadı gunduz yaptıklarım 4 dakıkada cıkıyodu 9 dakıka sonra cıktı daha erkn cıkmalıydı bnce bunda başka bı durum var ya ben yumurtlama belırtılerımı yaşıyrm şuan kasık agrım ve goğus agrm var bnce farklı bişey var bn kendı kendıme gelın guvey oluyorum işte

Biri bana sunu ızah edebılırmı acaba hanı gun içindekı ıdrarda cıkoyor ve farklı markaylakı guvndgm markadr teyıt edılıyor sabah yaptıgında daha daha gec cıkıyr bnmle alay edıyolar hanı kursakta kalmak varya bn onu bı turlu yutkunamıyrm hep orda kalıyr yanı su test bugun hmn cıksaydı ınan deme keyfıme ama testtende doktrdanda artık usandm yarın en ıyısı betahcg için değilde hormonlarıma baktrmak için gdym goğus uçlarm acıyr ve kasığım agryr yum. Donemımdeym galıba ayy sabah sabah beynım içinde 100 soru işaretı kahvem elimde sigaram yanımda sizleride cok bunalttım k.b. hakkınızı helal edın olurmu hepınız bnm için kıymetlısınız..

Cnm beta hcg baktir .ben hic bi testte kendimde ikinci cizgiyi göremedim seninki pozitif görünüyor. Adetin gectimi .klomen mi kullanmistin

Cnm beta hcg baktir .ben hic bi testte kendimde ikinci cizgiyi göremedim seninki pozitif görünüyor. Adetin gectimi .klomen mi kullanmistin
Yok kuzum bn klomn kullnmadım bn 1 gun adet oldum kesıldım ve 3 gun snra kahvelekeler geldı ve bn test yaptm

Kızlar isyan etmıyorum etmemden Allaha sukur ama sankı artık hep sorunsuz gıbı mutlu gorunmektn yoruldum bn ya olmuyo olmuyo olmuyo başka bı şey yok hanı olmuyoda nıye oluyor gıbı gısterıyor acabalarla aylarım gectı yıllara geldım ınann cok guclu bırıyımdır ama sankı pes edıyorum kndımde o gucu bulamıyrm artık ya hanı hrp bn destek oluyrm ya herkese kımse derdımı bılemedığı ıçın sırtımı sıvazlayıp destek olamıyor bunun suclusu yıne bnm cunku bn dusersem umutsuzlugum savasım bıterse en cok annem uzulecek onu uzmek istemıyrm o bnm bırtanm tek varlığım ama sanırım noktayı koyuyrm artık.. sadece gercektn mutlu oldugum zaman gulmek istyrm bn
Yanı kısacası ben benı boşverdım sızde benı boşverın..

Sorun yokmuş gibi çevrene mutlu görünmek çocuk düşündüğün halde hem de deli gibi istediğin halde yıllarca beklediğin halde soranlara daha düşünmüyoruz derken bile içinin cız etmesi iban bile Allahım sen affet ne kadar istediğimi sen biliyorsun demek...yazdıklarına ek olarak bende bunlar da var canım offff çok zor cok

İşte tam olarak bu

Canim aynı korkuyu bende yaşıyorum sonucla yüzleşmek çok zor.. Hele ki bu ay ne gebelik belirtim var beni her ay yaniltan ne de adet belirtim. 4 gun kaldi ama hic belirtisiz. Allah hayırlısıni versin canim

Canim aynı korkuyu bende yaşıyorum sonucla yüzleşmek çok zor.. Hele ki bu ay ne gebelik belirtim var beni her ay yaniltan ne de adet belirtim. 4 gun kaldi ama hic belirtisiz. Allah hayırlısıni versin canim
Canım sen jel kullanmış miydin bu ay yanlış mi hatırlıyorum ben de sipariş verdim de

Cok sağol canim. Allah razi olsun dualarin için. Allah bağışlasın evladını insallah bi daha tadarsın.

Kullandim canim. 2 aydir kullanıyorum. Hayirli olsun insallah faydasini görürsün. Ben gecen ay faydasini göremedim bu ayda bekliyoruz bakalim son 4 Gün
Sen de benim gibi yıllardır bekliyorsun Rabbim inşallah tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürsün çok zor ya gerçekten çok zor alırken çok tereddüt ettim buna ümit bağlayıp olumsuz olmasından korkuyorum o kadar çok yorum okudum ki olumlu yönde bakarsın bizim de vesilemiz bu jel olur inşallah sen de bu ay hamile kalırsın Rabbim bize bunu vesile kılmıştır belki oy oy her kapıya umut bağlıyorum artık

Derdi veren Allah sabrı da verir derler... Rabbim isyana sürüklemesin.. Duayla gelen hep daha guzel daha kiymetli olur derler. Bana birisi demis ki senin cocugun dua uzerine gelecek daha hayirli daha guzel olacak demisti inaniyorum elbette ama işte bazen ( dunki gibi) patlamalar oluyor insanin icinde. Yılmak yok kızlar pes etmek yok... Olacak insallah inanirsak olacaktır...

Aynen canim her kapiya umut bağlıyoruz olmadi bunu da yaparım olmadi şunu da yaparim diye. Maddi dururumum el verse hemen gidip tüp bebek yaptircam ama paranin gozu kör olsun. Biraz kendimizi toplarlayalim ona da sıra gelecek ki insallah gerek kalmadan evlat sahibi oluruz. Gerci sahibi diyorum da hepsi rabbimin emaneti değil mi, Allahım emanetlerinden bize de gönder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…