Bizim de sınavımız buymuş diyorum hep Allahım sen en iyisini bilirsin diyorum inanın içimi rahatlatan tek teselli bu adetim bitsin Kuranı okumaya başlayacağım tekrardan hem de dinleyeceğim sanırım sadece o an kafamdan atıyorum bebek düşüncesini isyan etmek istemiyorum asla ama dediğin gibi insan bazen patlıyor gercektenDerdi veren Allah sabrı da verir derler... Rabbim isyana sürüklemesin.. Duayla gelen hep daha guzel daha kiymetli olur derler. Bana birisi demis ki senin cocugun dua uzerine gelecek daha hayirli daha guzel olacak demisti inaniyorum elbette ama işte bazen ( dunki gibi) patlamalar oluyor insanin icinde. Yılmak yok kızlar pes etmek yok... Olacak insallah inanirsak olacaktır...
Amiiinn Amin canım ben çok korkak biriyim yani asilamanin tup bebegin olumsuz sonuclanmasindan da çok korkuyorum artık iki kişi olmanın verdiği rahatliklardan bahsediyorum çevreme çocuğu olanlar yakiniyor bazen of şunu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diye ben de ben rahatım diyorum ama içimden benim çocuğum olsa ben asosyallige de razıyım diyorum inşallah doğal yollardan Rabbim bize de emanetlerinden gönderir aminAynen canim her kapiya umut bağlıyoruz olmadi bunu da yaparım olmadi şunu da yaparim diye. Maddi dururumum el verse hemen gidip tüp bebek yaptircam ama paranin gozu kör olsun. Biraz kendimizi toplarlayalim ona da sıra gelecek ki insallah gerek kalmadan evlat sahibi oluruz. Gerci sahibi diyorum da hepsi rabbimin emaneti değil mi, Allahım emanetlerinden bize de gönder...
Ay geçmiş olsun Tatlım ya ,allah şifa versinİnslh canm bugüne şükür bugn bnde iyi değilim pazartesi gidicem normalde cumartesi gtmem gerek ama belim çok ağrıyor ve romatizmam çok kötü br çözüm bulur umarm
Her an bebek isteyenler aklımda dua ediyorum, en hayırlı zamanda size de nasip etsin inş canım üzmeyin kendiniziAynen canim her kapiya umut bağlıyoruz olmadi bunu da yaparım olmadi şunu da yaparim diye. Maddi dururumum el verse hemen gidip tüp bebek yaptircam ama paranin gozu kör olsun. Biraz kendimizi toplarlayalim ona da sıra gelecek ki insallah gerek kalmadan evlat sahibi oluruz. Gerci sahibi diyorum da hepsi rabbimin emaneti değil mi, Allahım emanetlerinden bize de gönder...
Ayy inş o fotoda olursun inş :)Eki Görüntüle 1969818 Eki Görüntüle 1969817 bakın bu benım doktorum işte bende artık bu fotoda olmayı cok ıstyrm yaa
Offf offf keşke keşkeAyy inş o fotoda olursun inş :)
Helal olsun canım ya sende bebiş var hayatım şu testin netliğine baksana daha ne olabilir ki pozitif olabilmesi içinBiri bana sunu ızah edebılırmı acaba hanı gun içindekı ıdrarda cıkoyor ve farklı markaylakı guvndgm markadr teyıt edılıyor sabah yaptıgında daha daha gec cıkıyr bnmle alay edıyolar hanı kursakta kalmak varya bn onu bı turlu yutkunamıyrm hep orda kalıyr yanı su test bugun hmn cıksaydı ınan deme keyfıme ama testtende doktrdanda artık usandm yarın en ıyısı betahcg için değilde hormonlarıma baktrmak için gdym goğus uçlarm acıyr ve kasığım agryr yum. Donemımdeym galıba ayy sabah sabah beynım içinde 100 soru işaretı kahvem elimde sigaram yanımda sizleride cok bunalttım k.b. hakkınızı helal edın olurmu hepınız bnm için kıymetlısınız..
Canım benim tatlı iyi yürekli arkadaşım hiç beklenmedik anda rabbim güldürecek yüzünüOfff offf keşke keşke
Yok cıkıcak bılıyrm yarın gıdınce baktrrm ama umudum yok dua ettıgını bışıyrm Allah razı olsun bıtanm destekcım bnm cunku bu test gec cıktı bayagı gecHelal olsun canım ya sende bebiş var hayatım şu testin netliğine baksana daha ne olabilir ki pozitif olabilmesi için
Ya niye bu kadar net konuluyorsun inşallah hamileyimdir de güzel hayırlı şeyler söyleBen kesın hamıle degılım bılıyorum kesın yanı o yuzden hormonlara baktrcam ve arada betahcg ye de baktrcam ama emınım hormonlarda bı sey cıkcak bı yazı okudum lh yı bazı testler hcg olarak algıloyormuş ve pozıtıf veryrmş bu sefer cunku daha erkn cıkacagına daha gec cıktı zaten dun akşamıda degerlendrdm ama hc yatmadım kalktm dus aldım
Kılarım canm namaz zaten en buyuk sabır destegım bnm ınankıCanım benim tatlı iyi yürekli arkadaşım hiç beklenmedik anda rabbim güldürecek yüzünü
Gece dua ettim sizin için ya kızlar eğer yapabilirseniz gece 3 te teheccüt kılın o saatte dualar geri çevrilmezmiş ben yaklaşık 1-2 aydır her gece kalkıp kılıyorum o saatin duası başka olurmuş
Kız 9 dk geç değil ki orda hafif belirmiştir gittikçe koyulaşınca farketmişsindirYok cıkıcak bılıyrm yarın gıdınce baktrrm ama umudum yok dua ettıgını bışıyrm Allah razı olsun bıtanm destekcım bnm cunku bu test gec cıktı bayagı gec
Çünkü çok moralim bozuldu cokYa niye bu kadar net konuluyorsun inşallah hamileyimdir de güzel hayırlı şeyler söyle
2 rekat teheccüt namazı kıl canım sonra gönlün ne istiyorsa iste rabbimdenKılarım canm namaz zaten en buyuk sabır destegım bnm ınankı
Bn senn hakkını nasıl odıcem kı bılmıyrm canm arkadasım bnm benmle cok ılgılnyrsun Rabbımde hep sennle ılgılensın her duanı sıkıntını gıdersınKız 9 dk geç değil ki orda hafif belirmiştir gittikçe koyulaşınca farketmişsindir
Teheccut dıye nıyet edıcem ve 3 temı kılıcam canm2 rekat teheccüt namazı kıl canım sonra gönlün ne istiyorsa iste rabbimden
Canım yapma böyle bu testin dünkülere göre biraz daha koyu bile bence lütfen inşallah hamileyimdir de yaÇünkü çok moralim bozuldu cokben o kadar 0 lı kan testlerımde bıle aglamamıştm bu sabah o testı negatıf gorup sonradan cızgı cıkınca otrdm agladım ve kabullendım hm sıtresımde gectı olsn
Evet canım ben faydasını gördüm kızlar o saat için evliyaların dua saati derler sende duanı ettikten sonra allahım sevdiğin dostlarının dualarıyla benim dualarımı da kabul et deTeheccut dıye nıyet edıcem ve 3 temı kılıcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?