2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bizim de sınavımız buymuş diyorum hep Allahım sen en iyisini bilirsin diyorum inanın içimi rahatlatan tek teselli bu adetim bitsin Kuranı okumaya başlayacağım tekrardan hem de dinleyeceğim sanırım sadece o an kafamdan atıyorum bebek düşüncesini isyan etmek istemiyorum asla ama dediğin gibi insan bazen patlıyor gercekten

Amiiinn Amin canım ben çok korkak biriyim yani asilamanin tup bebegin olumsuz sonuclanmasindan da çok korkuyorum artık iki kişi olmanın verdiği rahatliklardan bahsediyorum çevreme çocuğu olanlar yakiniyor bazen of şunu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diye ben de ben rahatım diyorum ama içimden benim çocuğum olsa ben asosyallige de razıyım diyorum inşallah doğal yollardan Rabbim bize de emanetlerinden gönderir amin

Her an bebek isteyenler aklımda dua ediyorum, en hayırlı zamanda size de nasip etsin inş canım üzmeyin kendinizi

Helal olsun canım ya sende bebiş var hayatım şu testin netliğine baksana daha ne olabilir ki pozitif olabilmesi için

Kızlar hadi ya kendinize gelin kurtulun bu vesveselerden sizlerde anne olacaksınız ya o kadar inanıyorum ki yılmayın üzülmeyin ne olur
Nice imkansız denilen hallerde bile rabbim mucizesini gönderiyor sabır tevekkül kızlar
Sizi çok seviyorum

Offf offf keşke keşke
Canım benim tatlı iyi yürekli arkadaşım hiç beklenmedik anda rabbim güldürecek yüzünü
Gece dua ettim sizin için ya kızlar eğer yapabilirseniz gece 3 te teheccüt kılın o saatte dualar geri çevrilmezmiş ben yaklaşık 1-2 aydır her gece kalkıp kılıyorum o saatin duası başka olurmuş

Ben kesın hamıle degılım bılıyorum kesın yanı o yuzden hormonlara baktrcam ve arada betahcg ye de baktrcam ama emınım hormonlarda bı sey cıkcak bı yazı okudum lh yı bazı testler hcg olarak algıloyormuş ve pozıtıf veryrmş bu sefer cunku daha erkn cıkacagına daha gec cıktı zaten dun akşamıda degerlendrdm ama hc yatmadım kalktm dus aldım

Helal olsun canım ya sende bebiş var hayatım şu testin netliğine baksana daha ne olabilir ki pozitif olabilmesi için
Yok cıkıcak bılıyrm yarın gıdınce baktrrm ama umudum yok dua ettıgını bışıyrm Allah razı olsun bıtanm destekcım bnm cunku bu test gec cıktı bayagı gec

Ya niye bu kadar net konuluyorsun inşallah hamileyimdir de güzel hayırlı şeyler söyle

Kılarım canm namaz zaten en buyuk sabır destegım bnm ınankı

Ya niye bu kadar net konuluyorsun inşallah hamileyimdir de güzel hayırlı şeyler söyle
Çünkü çok moralim bozuldu cokben o kadar 0 lı kan testlerımde bıle aglamamıştm bu sabah o testı negatıf gorup sonradan cızgı cıkınca otrdm agladım ve kabullendım hm sıtresımde gectı olsn

Kız 9 dk geç değil ki orda hafif belirmiştir gittikçe koyulaşınca farketmişsindir
Bn senn hakkını nasıl odıcem kı bılmıyrm canm arkadasım bnm benmle cok ılgılnyrsun Rabbımde hep sennle ılgılensın her duanı sıkıntını gıdersın

Çünkü çok moralim bozuldu cokben o kadar 0 lı kan testlerımde bıle aglamamıştm bu sabah o testı negatıf gorup sonradan cızgı cıkınca otrdm agladım ve kabullendım hm sıtresımde gectı olsn
Canım yapma böyle bu testin dünkülere göre biraz daha koyu bile bence lütfen inşallah hamileyimdir de ya
Dilin kesin değilim diyor ama kalbin kıpır kıpır kamufle etmeye çalışıyorsun bu duygunu kendini de kandirmaya çalışıyorsun yapma bitanem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…