- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Evet tekrarliycam zaten bakalim ne olacak..
Var miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil
Sabah saat 10 gibi aksam 7-8 gibi yap. Tesleri yapmadan once sivi alimini en aza indir. Hic sovi tuketme demiyorum ama en aza indir.Selinokay ben ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağımi bilmiyorum . hangi saatler arasında yapıyoruz . bana yardımcı olur musun
Canim gordum az once onda yok ama ilk attiginda var gibiydi. Belkide cizginin kendi yeridir bilemedim ki. Ama mumkunse ilk idrarla yap kuzum ya.canim flash tuttum yine yok ya bilmiyorum ki bi tane daha atmistim ona da baktin mi o da netti
Aynen oyle canim herkesle yakin arkadas olduk resmen. Burda zaten hic arkadasim yok iyiki siz varsiniz
Adetin kac gun gecti canim bi de kan testini yaptiginda detim gecikmis miydiYa ama ben 2 gun once kan verdim cikmadi nasil oluyor bu
Kuzum var gibi. Hadi hayirlisi kan ver.Var miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil
Ilk idrarla yaptim kuzum ama bisiler yedikten içtikten sonra yaptim. Birinde var birinde yok gbi yine aldim baktm ama hic gorunmedi bilmiyorum ki sabah tekrar mi yapim napim yada bi kac gun snraCanim gordum az once onda yok ama ilk attiginda var gibiydi. Belkide cizginin kendi yeridir bilemedim ki. Ama mumkunse ilk idrarla yap kuzum ya.
Bi kac gun snra yine mi yapsam dayanabilirsem beklerim artik yoksa yarin sabah bi test daha patlatabilirim :))AA bende gördüm valla ama çok görünmez dikkatli bakmak lazım aynı F Findikkiran tede gördüm ondaki inceki çizgiydi ama bunda kalın ve çok hafif gözüküo canım senin ki şüpheli ya kan tahlili yaptır bak yada birkaç gün sonra tekrarla testi
Canim bugun yarin catlar. T c den koyu.Bu da bnm ovulasyon testim sizce çatlayacak mi
Canim sende cok iyi biliyosun ki beklemek en iyisi. Ama biz dayanamayip yapiyoruzIlk idrarla yaptim kuzum ama bisiler yedikten içtikten sonra yaptim. Birinde var birinde yok gbi yine aldim baktm ama hic gorunmedi bilmiyorum ki sabah tekrar mi yapim napim yada bi kac gun snra
Bu da bnm ovulasyon testim sizce çatlayacak mi
Gec dollenme olabilir canisiYa ama ben 2 gun once kan verdim cikmadi nasil oluyor bu
Cok ilginc geldi daha neler duycaz :)Kızlar sizin şuan idrar ph'ınız kaç?
Ben en son yaptırdığım idrar testinde 5.5'ti epey asitliaraştırmalarıma göre y kromozumlu spermler asidik ortamda yaşayamıyormuş dayanıksız olduğu için....bununla ilgili bir yazı paylaşıcam sizinle bu bir kitaptan alıntıymış
''Erkeğin spermleri alkali, kadın vajinası ise asidiktir. Erkek kromozomları taşıyan sperm hızlı bir biçimde yol almasına rağmen yaşam süreleri kısa olduğundan vajinanın asidik ortamında ömrü çok kısadır. Buna karşın dişi kromozomları taşıyan sperm yavaş yol almasına rağmen vajinanın asidik ortamında daha uzun süre yaşayabilir. Bu basit sistem uygulanarak erkek veya kız çocuğa sahip olunabilmektedir. Anne ve baba çocuk yapma kararından 1 ay önce PH derecesi yüksek olan alkali su içmeye başlarsa spermler ve vajinanın içerisi daha alkali hale gelir. Böylece erkek çocuk yapma olasılığı yükselmiş olur. Alkali su vasıtasıyla hem erkek spermindeki alkali oran artmış hem de vajinadaki asidik ortam etkisini kısmen kaybetmiştir. Her iki etki karşılıklı olarak birbirlerinin etkinliğini artırmak suretiyle güçlü bir sinerji oluşmasını sağlar.''
Evet sabah yaptim kuzum ama muallakta benim kimi goruyo kimi görmuyo karisik yani benim ki :)
Bi kac gun snra yine mi yapsam dayanabilirsem beklerim artik yoksa yarin sabah bi test daha patlatabilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?