2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Var miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil

AA bende gördüm valla ama çok görünmez dikkatli bakmak lazım aynı F Findikkiran tede gördüm ondaki inceki çizgiydi ama bunda kalın ve çok hafif gözüküo canım senin ki şüpheli ya kan tahlili yaptır bak yada birkaç gün sonra tekrarla testi

Selinokay ben ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağımi bilmiyorum . hangi saatler arasında yapıyoruz . bana yardımcı olur musun
Sabah saat 10 gibi aksam 7-8 gibi yap. Tesleri yapmadan once sivi alimini en aza indir. Hic sovi tuketme demiyorum ama en aza indir.
Ve sabah testini ilk idrarla yapma.

Bu da bnm ovulasyon testim sizce çatlayacak mi

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-09-28-17-56-41.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 33
Canim gordum az once onda yok ama ilk attiginda var gibiydi. Belkide cizginin kendi yeridir bilemedim ki. Ama mumkunse ilk idrarla yap kuzum ya.
Ilk idrarla yaptim kuzum ama bisiler yedikten içtikten sonra yaptim. Birinde var birinde yok gbi yine aldim baktm ama hic gorunmedi bilmiyorum ki sabah tekrar mi yapim napim yada bi kac gun snra

Bi kac gun snra yine mi yapsam dayanabilirsem beklerim artik yoksa yarin sabah bi test daha patlatabilirim :))

Ilk idrarla yaptim kuzum ama bisiler yedikten içtikten sonra yaptim. Birinde var birinde yok gbi yine aldim baktm ama hic gorunmedi bilmiyorum ki sabah tekrar mi yapim napim yada bi kac gun snra
Canim sende cok iyi biliyosun ki beklemek en iyisi. Ama biz dayanamayip yapiyoruz
Icinden gonlunden ne geliyorsa oyle yap. Firsatin varsa yarin yap. Yine boyle bisey gorursen kan ver yada 2 3 gun bekleyip tekrar yap

Cok ilginc geldi daha neler duycaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…