2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim da öyle diyor hep. Birde eşim başka herkes kız diyor

Genelde kocalar daha hissediyor oğluma hamileyken eşim ilk andan itibaren bu erkek dedi bende kız diye ısrar ediyordum ki eşimin dediği oldu :)
Kız hc deme zatn ondan çok merk sardı bni bn kız hissediyorum öyle hisseder gidersm de bnm eşimin hisleri çok kuvvetli 3 hamileligimide adet gelmedn tahmin etti hatta bunda adete 4 gün kala test yaptırdı normalde adet geçmeden test almayan adam yaptı bunu . Ve bn testi yaptm ilk 2 dk çıkmayınca yok diye içeri geldm sacmalama sn hamilesn ddi hemen gitti testi aldı geldi bak silik diyor neyse biraz sonra netlesti de inandm hamile olduğuma hep erkek diyor benmki de ondn benm aklımı çeliyor

Tabi canım önemli olan sağlıklı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kollarımıza ama merak işte
Aynen gene senin ilk erkekmis ikinciyi kız istemen çok normal oysa benm hc yok ne olsa fark etmez ama merktan çatliyorum böyle konusda açılınca :)

Aynen aynen sabah esim alicak ise giderken ve yapicamm hemen burdayimm insss....kan testinde cikmamisti ya adete odakladim kendimi bis3 yok kirmizilar gelicek dedim .... smdi gecikince tekrar umitlendim eger yoksa baya uzulicem orasi kesin
Kötü düşünme sabaha kadr sakin dur iğnenin kaçıncı günü bugn ve kaçıncı günü kanda negatif cikti

Yarin sabah burda bulusalim diyorum size iste :)
Ben guzel haber alamasamda sizlerden guzel haberler gelsinnn insss o bile umut olur bana inanin....o mutlulugu dusunup heveslnedirmiuorm kendimi halaaa :)
Sen neden kendinden umitsizsin ki canim?
Ona bakarsan ben negatifi alacagima hissiyat olarak eminim.

İdrar çok eklemedim 3 damla damlatın diyordu 3 damla damlattım bu beşinci testim bi tek bunda böyle oldu yorum yapan herkese teşekkür ederim tecrübesiz olduğum için size danışıyorum

Eklentiler

• IMG_4552.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 32
Htckbrysl bu konuda ne diyorsun canm . Birde göğs hassasiyeti ve şişliği hakkında br tez varms. Kız bebeklerde hassasiyet fazla olurmuş iki kadın hormonu birlikte olduğu için ??
Canım benim ilk gebeliğim boştu bir değişiklik olmadı. İkinci gebeliğim şükür oğlum çin takvimine göre uydu ama göğüs hassasiyetini falan hamilelik boyunca yaşamadım bariz şekilde yani öyle çok da büyümedi. Kız hamilelik konusunda nasıl olur bilmiyorum walla. Sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre cinsiyet olsun

Benimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.
Ben sende ve biravuc mutluluk için kız bebek hissediyorum. Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Kötü düşünme sabaha kadr sakin dur iğnenin kaçıncı günü bugn ve kaçıncı günü kanda negatif cikti

Bugun ignenin 15.gunu canim 16 olcak iste ben sali gunu baktrdim kanda 0.84...adete 4 gun kala baktrmistim ...dun adet olmam lazimdi iste bekliyorum :)
Bugun bakiyorumda takvime pazar gecesi catladi yumurtam sali gunu olan iliskiden olsa mesela tahlil yaptigim gun 7.gunu olmus oluyor...
Karisk yazdim cnm ama kafmda karisik napim:))

Benmde onlar kız diyor ve kız hissediyorum keseye göre kız demişlerdi. :) Bn yarn nub a da bakacağım iyice tahmin yapmaz dahakucuk ama belli de olmaz.
Benim karnım ilk çıktığında direk erkek dediler. Üste doğru yumurta gibi oval şişmişti cinsiyet öğrenmeden göbek çıktı bende iç karın meselesi oluyormuş galiba kiminde hiç çıkmıyor. Altta doğru yassı gibi olursa kız derlermiş. Şu tatlı ekşi yeme faslına gelince benim her çeşitten canım çekmişti her gece kalkıp yarim kilo salatalık yerdim turşu çok yedim mesela ona da kız derler ama çikolata da çok yedim her çeşit nar da çok yedim kiraz da mesela bence genele uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…