- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Benimde Çin ve Rus erkek diyorBenmde onlar kız diyor ve kız hissediyorum keseye göre kız demişlerdi. :) Bn yarn nub a da bakacağım iyice tahmin yapmaz dahakucuk ama belli de olmaz.
Belirtiye göre olmaz bence canım benim arkadaşım da oğluna hamileydi o kadar kolay geçti ki onun ki bulantı dahi yaşamadı ben 4 ay evden dışarı çıkamadım birde baygınlık geçiriyordum :)
Bakalım testi seninle test etmiş oluruz senin bebiş kendini gösterir artık bende erkek hissediyorum kız sende :)
Hayirlisi ya iyi olsunda daha ne isterm kaç zamandır bekliyorum ayırt etmek degl merk çok fazla var :)Benimde Çin ve Rus erkek diyor
Genelde kocalar daha hissediyor oğluma hamileyken eşim ilk andan itibaren bu erkek dedi bende kız diye ısrar ediyordum ki eşimin dediği oldu :)
Yarın senin icin benim icin veNisaberatim için büyük gun desene
Tabi canım önemli olan sağlıklı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kollarımıza ama merak işteHayirlisi ya iyi olsunda daha ne isterm kaç zamandır bekliyorum ayırt etmek degl merk çok fazla var :)
Sabah ilk idrarla test yapsana kuzm :)
Teşekkür ederim canm yarın kan testi vermeye gidecegim Allah'ın izniyle inşallah sence hastaneye mi gitmeliyim sağlık ocağına mı canmCanm gec dollenme olmus olabilir..direk kan testi de verebilirsin...
Kız hc deme zatn ondan çok merk sardı bni bn kız hissediyorum öyle hisseder gidersm de bnm eşimin hisleri çok kuvvetli 3 hamileligimide adet gelmedn tahmin etti hatta bunda adete 4 gün kala test yaptırdı normalde adet geçmeden test almayan adam yaptı bunu . Ve bn testi yaptm ilk 2 dk çıkmayınca yok diye içeri geldm sacmalama sn hamilesn ddi hemen gitti testi aldı geldi bak silik diyor neyse biraz sonra netlesti de inandm hamile olduğuma hep erkek diyor benmki de ondn benm aklımı çeliyorGenelde kocalar daha hissediyor oğluma hamileyken eşim ilk andan itibaren bu erkek dedi bende kız diye ısrar ediyordum ki eşimin dediği oldu :)
Aynen gene senin ilk erkekmis ikinciyi kız istemen çok normal oysa benm hc yok ne olsa fark etmez ama merktan çatliyorum böyle konusda açılınca :)Tabi canım önemli olan sağlıklı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kollarımıza ama merak işte
Kötü düşünme sabaha kadr sakin dur iğnenin kaçıncı günü bugn ve kaçıncı günü kanda negatif ciktiAynen aynen sabah esim alicak ise giderken ve yapicamm hemen burdayimm insss....kan testinde cikmamisti ya adete odakladim kendimi bis3 yok kirmizilar gelicek dedim .... smdi gecikince tekrar umitlendim eger yoksa baya uzulicem orasi kesin
Sen neden kendinden umitsizsin ki canim?Yarin sabah burda bulusalim diyorum size iste:)
Ben guzel haber alamasamda sizlerden guzel haberler gelsinnn insss o bile umut olur bana inanin....o mutlulugu dusunup heveslnedirmiuorm kendimi halaaa :)
Nasil olmus canim paylaşsanaTestim böyle olmuş ?
Canım benim ilk gebeliğim boştu bir değişiklik olmadı. İkinci gebeliğim şükür oğlum çin takvimine göre uydu ama göğüs hassasiyetini falan hamilelik boyunca yaşamadım bariz şekilde yani öyle çok da büyümedi. Kız hamilelik konusunda nasıl olur bilmiyorum walla. Sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre cinsiyet olsunHtckbrysl bu konuda ne diyorsun canm . Birde göğs hassasiyeti ve şişliği hakkında br tez varms. Kız bebeklerde hassasiyet fazla olurmuş iki kadın hormonu birlikte olduğu için ??
Benimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.Belirtiye göre olmaz bence canım benim arkadaşım da oğluna hamileydi o kadar kolay geçti ki onun ki bulantı dahi yaşamadı ben 4 ay evden dışarı çıkamadım birde baygınlık geçiriyordum :)
Bakalım testi seninle test etmiş oluruz senin bebiş kendini gösterir artık bende erkek hissediyorum kız sende :)
Hayirli olsun canim bu resmen pozitif yarın git kan ver hemen adetin gecti miİdrar çok eklemedim 3 damla damlatın diyordu 3 damla damlattım bu beşinci testim bi tek bunda böyle oldu yorum yapan herkese teşekkür ederim tecrübesiz olduğum için size danışıyorum
Kötü düşünme sabaha kadr sakin dur iğnenin kaçıncı günü bugn ve kaçıncı günü kanda negatif cikti
Benim karnım ilk çıktığında direk erkek dediler. Üste doğru yumurta gibi oval şişmişti cinsiyet öğrenmeden göbek çıktı bende iç karın meselesi oluyormuş galiba kiminde hiç çıkmıyor. Altta doğru yassı gibi olursa kız derlermiş. Şu tatlı ekşi yeme faslına gelince benim her çeşitten canım çekmişti her gece kalkıp yarim kilo salatalık yerdim turşu çok yedim mesela ona da kız derler ama çikolata da çok yedim her çeşit nar da çok yedim kiraz da mesela bence genele uymuyorBenmde onlar kız diyor ve kız hissediyorum keseye göre kız demişlerdi. :) Bn yarn nub a da bakacağım iyice tahmin yapmaz dahakucuk ama belli de olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?