Sen neden kendinden umitsizsin ki canim?
Ona bakarsan ben negatifi alacagima hissiyat olarak eminim.
İğneden sonra kaçıncı gün çatladı canım 14 gün geçti mi.Canim ben son 1 aydir tsh i taktim yuksekti smdi cok dustu,sonra dusuk yaptim ya doktor gecen ay sari yesil akintin varsa engel olur dedi dusukten snr akinti gebelige,sonraaaa catlatma ignesi kist yapiyor dediler doktorda adet olmazsan grl bakalim dedi....boyle umitsiz seyler ust uste gelince moral olarak dibe dustum yikilmaktan korkuyorum sanirimm birazda
Güzel haberler alırsın insalah canım
İğneden sonra kaçıncı gün çatladı canım 14 gün geçti mi.
Olmaz olmaz diye birşey yok canım. Belki o düşük çıkan iğnenin son demleriydi. Yükselişe geçmiştir insalah. 15. Gün de bitmiş inşallah çıkar sonuç olumlu. Yarin testi mutlaka yap en azından kafan rahatlar doğru sonuç verir hem. Varsa inşallah vardır mutlu olursun yoksa da en azından kafan rahatlar. Hayırlısı duam üçünüzlecatlatma ıgnesını 4 mart cumartesı sabahı vuruldum 5 mart pazar gece cok sancım oldu buyuk ıhtımal o an catladı .....
cumartesı pazar pazartesı salı ılıskı oldu ...
farzedelım salı gunkı ılıskı tuttu ben 1 hafta sonra kanda baktırmıs oldum o zaman o yuzden 0.84 cıkmıs olabılır dımı bırden yukselme ıhtımalıde varmıs ....
bugun ıgneden sonrakı 15.gun pazardan ıtıbaren yanı ....
ben kendımı negatıfe alıstrmıstımmm gecıktı benı benden aldı arkadas yaaaa ne hesaplar yaptrdı banaa
Olmaz olmaz diye birşey yok canım. Belki o düşük çıkan iğnenin son demleriydi. Yükselişe geçmiştir insalah. 15. Gün de bitmiş inşallah çıkar sonuç olumlu. Yarin testi mutlaka yap en azından kafan rahatlar doğru sonuç verir hem. Varsa inşallah vardır mutlu olursun yoksa da en azından kafan rahatlar. Hayırlısı duam üçünüzle
Aminnnnn canmCanım benim ilk gebeliğim boştu bir değişiklik olmadı. İkinci gebeliğim şükür oğlum çin takvimine göre uydu ama göğüs hassasiyetini falan hamilelik boyunca yaşamadım bariz şekilde yani öyle çok da büyümedi. Kız hamilelik konusunda nasıl olur bilmiyorum walla. Sağlıklı olsun da inşallah gönlünüze göre cinsiyet olsun
İnslh sağlıkla gelirler canm sağol :) bnde kız hissediyorum yarn az çok fikir oluştururmBenimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.
Ben sende ve biravuc mutluluk için kız bebek hissediyorum. Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
saglık ocagına git ver canım......eger bekleyemem diyosan özel bi hastaneye git direk kan ver.2 saat sonra cıkar sonuc....H
Teşekkür ederim canm yarın kan testi vermeye gidecegim Allah'ın izniyle inşallah sence hastaneye mi gitmeliyim sağlık ocağına mı canm
Hadi inslh guzl haber ver bize Allah ım nasip etsn seninde kucağıni doldursninslhBugun ignenin 15.gunu canim 16 olcak iste ben sali gunu baktrdim kanda 0.84...adete 4 gun kala baktrmistim ...dun adet olmam lazimdi iste bekliyorum :)
Bugun bakiyorumda takvime pazar gecesi catladi yumurtam sali gunu olan iliskiden olsa mesela tahlil yaptigim gun 7.gunu olmus oluyor...
Karisk yazdim cnm ama kafmda karisik napim:))
beklerim canım hastaneye gideyim en iyisi teşekkür ederim yardımcı oldugun içinsaglık ocagına git ver canım......eger bekleyemem diyosan özel bi hastaneye git direk kan ver.2 saat sonra cıkar sonuc....
Canim konusmustuk sanırım tsh derdi bende de var yarın aslinda zaten tsh rutin kan kontrolüm var bende hazir vermisken hcg ye de baktirmayi düşünüyorum. Allah sifa versin hepimize de canim. Allah ol derse olacak yoksa mükemmel olsak ne olur o ol demedikten sonra.Canim ben son 1 aydir tsh i taktim yuksekti smdi cok dustu,sonra dusuk yaptim ya doktor gecen ay sari yesil akintin varsa engel olur dedi dusukten snr akinti gebelige,sonraaaa catlatma ignesi kist yapiyor dediler doktorda adet olmazsan grl bakalim dedi....boyle umitsiz seyler ust uste gelince moral olarak dibe dustum yikilmaktan korkuyorum sanirimm birazda
Bnde hersy yiyorum canm özellikli brsey yok şuan hamilelk belirtisi olarak aşırı koku hassasiyeti var kötü koku duyunca kusuyorum aniden migdem bulaniyo başka da aşırı bel agrim ve kaşık agrim var yoksa hamileym demeyecm yani karın meselesine gelince daha çok erken bnm için ama hc br farklılık yok sadece göbek deliğinin alt kısmı şişkin burda gördün belki gobegimi yaygan degl ama bence daha siskinlk oBenim karnım ilk çıktığında direk erkek dediler. Üste doğru yumurta gibi oval şişmişti cinsiyet öğrenmeden göbek çıktı bende iç karın meselesi oluyormuş galiba kiminde hiç çıkmıyor. Altta doğru yassı gibi olursa kız derlermiş. Şu tatlı ekşi yeme faslına gelince benim her çeşitten canım çekmişti her gece kalkıp yarim kilo salatalık yerdim turşu çok yedim mesela ona da kız derler ama çikolata da çok yedim her çeşit nar da çok yedim kiraz da mesela bence genele uymuyor
İstatistik lere göre çıkıyor canım İnşallah çift çizgi olurıgnenın 16.gunu olucak ıdrarda cok buyuk ıhtımal cıkar degıl mı ?
bır de 0.84 dusuk ama 0 0.2 olanlar falan var ıgneden dolayımı zerre yuksek
Evet görmüştüm tatlış göbeği. Göbek deliği altında benim de aşağı doğru bir çizgi olmuştu genelde tüm hamilelerde oluyor. Bende herşey yeyip çıkaranlardandım. İlk üç ay ben ne oturabildim ne yürüyebildim canım bel ağrısı bitirmişti beni üçüncü ay bitti birden kesildi ağrısı tık diye. Sonrasında hamilelik nasıl anlamadım bile oğlumu tekmeler hariç. Çok hareketli bir çocuktu. Şimdi de öyle mesela gecesi gündüzü yoktu şimdi de böyle. Rabbim sağlık versin de bu günler geçiyor. Allah sıhhat versin size ve içinizdeki meleklere.Bnde hersy yiyorum canm özellikli brsey yok şuan hamilelk belirtisi olarak aşırı koku hassasiyeti var kötü koku duyunca kusuyorum aniden migdem bulaniyo başka da aşırı bel agrim ve kaşık agrim var yoksa hamileym demeyecm yani karın meselesine gelince daha çok erken bnm için ama hc br farklılık yok sadece göbek deliğinin alt kısmı şişkin burda gördün belki gobegimi yaygan degl ama bence daha siskinlk o
Canim konusmustuk sanırım tsh derdi bende de var yarın aslinda zaten tsh rutin kan kontrolüm var bende hazir vermisken hcg ye de baktirmayi düşünüyorum. Allah sifa versin hepimize de canim. Allah ol derse olacak yoksa mükemmel olsak ne olur o ol demedikten sonra.
Amiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??Evet görmüştüm tatlış göbeği. Göbek deliği altında benim de aşağı doğru bir çizgi olmuştu genelde tüm hamilelerde oluyor. Bende herşey yeyip çıkaranlardandım. İlk üç ay ben ne oturabildim ne yürüyebildim canım bel ağrısı bitirmişti beni üçüncü ay bitti birden kesildi ağrısı tık diye. Sonrasında hamilelik nasıl anlamadım bile oğlumu tekmeler hariç. Çok hareketli bir çocuktu. Şimdi de öyle mesela gecesi gündüzü yoktu şimdi de böyle. Rabbim sağlık versin de bu günler geçiyor. Allah sıhhat versin size ve içinizdeki meleklere.
Diyet spor yapiyorum da :)) kafayi buna verdim asiri kafam dagiliyo cok rahatimmm. Kocanda birakir insallahMaşallah inş tam bırakacaksın 3 gün içmediysen böyle devam eder :) darısı eşimin başına bıraksın o da :) kiloyu niye vermişsin ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?