2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah öyledir canım hayırlısıyla 6 gün oldu adetim gecikeli göğüslerim taş gibi çok Yorgun'um akıntım çok oluyor beyaz kaşıklarımda özellikle en çok sağda batma var hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum inşallah hamileymişim Canm inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısını ❤

Sen neden kendinden umitsizsin ki canim?
Ona bakarsan ben negatifi alacagima hissiyat olarak eminim.

Canim ben son 1 aydir tsh i taktim yuksekti smdi cok dustu,sonra dusuk yaptim ya doktor gecen ay sari yesil akintin varsa engel olur dedi dusukten snr akinti gebelige,sonraaaa catlatma ignesi kist yapiyor dediler doktorda adet olmazsan grl bakalim dedi....boyle umitsiz seyler ust uste gelince moral olarak dibe dustum yikilmaktan korkuyorum sanirimm birazda

İğneden sonra kaçıncı gün çatladı canım 14 gün geçti mi.

İğneden sonra kaçıncı gün çatladı canım 14 gün geçti mi.

catlatma ıgnesını 4 mart cumartesı sabahı vuruldum 5 mart pazar gece cok sancım oldu buyuk ıhtımal o an catladı .....

cumartesı pazar pazartesı salı ılıskı oldu ...
farzedelım salı gunkı ılıskı tuttu ben 1 hafta sonra kanda baktırmıs oldum o zaman o yuzden 0.84 cıkmıs olabılır dımı bırden yukselme ıhtımalıde varmıs ....

bugun ıgneden sonrakı 15.gun pazardan ıtıbaren yanı ....

ben kendımı negatıfe alıstrmıstımmm gecıktı benı benden aldı arkadas yaaaa ne hesaplar yaptrdı banaa

Olmaz olmaz diye birşey yok canım. Belki o düşük çıkan iğnenin son demleriydi. Yükselişe geçmiştir insalah. 15. Gün de bitmiş inşallah çıkar sonuç olumlu. Yarin testi mutlaka yap en azından kafan rahatlar doğru sonuç verir hem. Varsa inşallah vardır mutlu olursun yoksa da en azından kafan rahatlar. Hayırlısı duam üçünüzle

ıgnenın 16.gunu olucak ıdrarda cok buyuk ıhtımal cıkar degıl mı ?

bır de 0.84 dusuk ama 0 0.2 olanlar falan var ıgneden dolayımı zerre yuksek

Aminnnnn canm hayırlısı olsun

Benimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.
Ben sende ve biravuc mutluluk için kız bebek hissediyorum. Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İnslh sağlıkla gelirler canm sağol :) bnde kız hissediyorum yarn az çok fikir oluştururm

Hadi inslh guzl haber ver bize Allah ım nasip etsn seninde kucağıni doldursninslh

bundan 1 yıl once ıs guc haftasonu gez eglen modundaydım bebek dusuncesı baskaları sorunca aklımıza gelırdııı sımdı bu halıme bakıyorum da ey gıdı gunler eyy ..
herseyın bır vaktı zamanı varmısss ALLAHIM aratmasın bızım ıstedgımız degıl onun hayrlı kıldıgı zamanda nasıp etsın ınsss .....

Canim konusmustuk sanırım tsh derdi bende de var yarın aslinda zaten tsh rutin kan kontrolüm var bende hazir vermisken hcg ye de baktirmayi düşünüyorum. Allah sifa versin hepimize de canim. Allah ol derse olacak yoksa mükemmel olsak ne olur o ol demedikten sonra.

Bnde hersy yiyorum canm özellikli brsey yok şuan hamilelk belirtisi olarak aşırı koku hassasiyeti var kötü koku duyunca kusuyorum aniden migdem bulaniyo başka da aşırı bel agrim ve kaşık agrim var yoksa hamileym demeyecm yani karın meselesine gelince daha çok erken bnm için ama hc br farklılık yok sadece göbek deliğinin alt kısmı şişkin burda gördün belki gobegimi yaygan degl ama bence daha siskinlk o

Evet görmüştüm tatlış göbeği. Göbek deliği altında benim de aşağı doğru bir çizgi olmuştu genelde tüm hamilelerde oluyor. Bende herşey yeyip çıkaranlardandım. İlk üç ay ben ne oturabildim ne yürüyebildim canım bel ağrısı bitirmişti beni üçüncü ay bitti birden kesildi ağrısı tık diye. Sonrasında hamilelik nasıl anlamadım bile oğlumu tekmeler hariç. Çok hareketli bir çocuktu. Şimdi de öyle mesela gecesi gündüzü yoktu şimdi de böyle. Rabbim sağlık versin de bu günler geçiyor. Allah sıhhat versin size ve içinizdeki meleklere.

evet cnm suan 0,496 larda benım doktor gebelık duusnuyosan hatta ıyı bır deger dedı ben sok ama bıse dıyemedım tabı ...senın kactıı yarın kı degerını de yazarsın ınss gebelık degerınle bırlıkte :)

Amiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??

Maşallah inş tam bırakacaksın 3 gün içmediysen böyle devam eder :) darısı eşimin başına bıraksın o da :) kiloyu niye vermişsin ki canım
Diyet spor yapiyorum da :)) kafayi buna verdim asiri kafam dagiliyo cok rahatimmm. Kocanda birakir insallah
. Tabi benimkide biraksin yaaa aminnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…