2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kandan haberim vardi onceden vermistin ama.... Allah Allah cok garip. Bizim vucudumuza aklim sirrim ermiyor artik.. sasirmiyorumda herseyi beklerim bizlerden :)) kuzum sen yarin mutlaka ama mutlaka tekrar kan ver. Sakin aksatma

Ama sen bilirsin tabi. Varsa da 8 gun kala cikar mii bilememm

Amiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??
Hamileliğimi 6 kasımda öğrendim. 24ocakta cinsiyeti öğrendim bir hafta geçmedi şu kelebek kanadı değiyor dedikleri şey var ya onu hissettim ilk hissetiğimde yok ya bu değildir dedim sonra bir iki üç derken oglum dur durak bilmedi maşallah i vardı halayda öyle hiç bir saniye durmaz. Kaç kez doğuruyorum diye doktora koşmuştum 7 aydan sonra erken doğum riskim vardı hem onun korkusu hem çok hareketli ydi ama çok güzeldi yaaa. İnşallah bir daha nasip eder Rabbim.

Ahhh ne guzellllll

Amiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??
Bir sordun bin anlattım yaa o günlere gittim. Sınava çalışıyordum pek anlamıştım hamileliğimi yani her anı dolu dolu yaşayamadım hala sınav derdim var o ayrı da artık o kadar önemsemiyorum zaten sınavdan 5gün önce doğum yapmıştım gidememiştim o kadar çalıştım da

@Zehra ungrms şuydu mesaj canım

Ya canim tesekkur ederim cok sukur iyi gidiyorum bugun acligada sigaraya da zorlandim ama irademi korudummm... ekmek yemiyorum canim hic. Sabah pasalar gibi oglen prensesler gibi aksam calisan isciler gibi yemek yiyorum :)) gunde bir bardak su icemezdim gunde 4 litre su iciyorum. Bitkisel takiliyorum iste. Aksam 6dan sonra yemeyi kesiyorum. Sabah ogle aksam spor yapiyorum mekik vs. kosuyorum surekli. Bugun kendi rekorumu kirdim 1 saatte 6 kilometre 570 metre yurumusum ve kostum arada. Tempolu yuruyus su icinde kaldim :)) Bende de gobek var malesef. 63ten asagi inemiyordum. Suan 61 gosteriyo tartim

Maşallah sana canım. İnşallah istediğin gibi devam eder. Böylece sigarayı da hatırlamaz sin inşallah. Tempo çok güzel de yalnızken lazımmış çocukla çok zor ben bir pilates yapmaya çalışıyorum ya televizyonu kapatıyor ya kendi yapayım diye uğraşıyor üç kilosu var onu da verecek diye bırakıyorum ya da sürekli tepemde nefes alıp vermeler değişiyor ya korkuyor bana birşey oluyor diye. Mecburen bırakıyorum. Ekmekle hiç aram yok benim de 4litre olmasa da su da içiyorum da işte aktif hareket lazım. Hayırlısı bakalım

Kiz bebek dusunurken ev isi yapmazdim zor guc oda yavas yavas. Simdi hem kafa rahatya. Sabah kalkiyorum suana kadar oturmuyorum. Basladigm.gunden beri evim pırıl pırıl :)) anneme diyorum hareket oldugunu kalori yandigini dusununce ev isi bile zor gelmiyo yalayip yutuyorum dedim oynuyorum atliyorum zipliyorum spor yapmadigim anlarda. Senin oğluşada kiyamam yaaa yazik bilmiyo ki daha akli ermiyo garibim.korkmasi normal :)) msj attim sanaa gormussundur zatenn

Yani 12.haftada mi öğrendin o kipirtiyi bnde hissettm br kere doktorun ultrason u koyduğu yerde ama imkansız hissetmen dediler.

Ne sinaviydi kuzum. Çok seviyorum dinlemeyi çok memnun oldum anlatmama inslh br daha daha da dolu yasatsn Allah bu kez daha tecrübeli sin daha iyi yasarsin hepsini :)

Ne sinaviydi kuzum. Çok seviyorum dinlemeyi çok memnun oldum anlatmama inslh br daha daha da dolu yasatsn Allah bu kez daha tecrübeli sin daha iyi yasarsin hepsini :)
Allah razi olsun canım. Öğretmenim ben atanamamış olsam da. Diplomamda öğretmen yazıyor işte. Yıllardır girip çıkıyorum sınavlara. Allah razi olsun. Yok canım 12. Hafta değil ocak 6da bitmişti 12haftam ben 15 biterken hissettim 16Hafta olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…