Şimdi sana baştan Anlatsam destan çıkar benim adetim 1 gün sürdü kesildi ya sonra 3 gün temiz kaldım kahverengi lekeler geldi Ben de ovülasyon testi yaptım Adetin 5 günü pozitif çıktı test yaptım gebelik O da pozitif çıktı ama öncekilerden farklıydı 4 dakika içinde çıktı bildiğim pozitif çıktı Yani çok net bir daha yaptım Bir daha çıktı Bir daha yaptım Bir daha çıktı gittim farklı marka aldım yaptım 4 dakika içinde pembe çizgi yine çıktı önceki pozitif testleri yarım saat sonra gölge gibi gri gibi çıkarıyordu bu net gitgide de koyulaştı kan kocaman 0 cıktı durum bu
Instgramda paylamissin gunduz hemen acip dinlemistim :)) guzel sarkicanlar ya ceylan ertemin efsunludur dünya şarkısını başa sara sara başım döndü çok güzel olmuş şarkı...
Noldu kuzum birsey mi yazdin goremedim, iki kez etiketlemissinde
Komple hepsine baktir gitsin :))Kızlar Ben de yarın detaylı kan testi idrar testi isteyeceğim iç hastalıkları polikliniğinden randevu aldım . Tsh a felan da bi baktırayım diyorum . Beta hcg ye de mi baktırsam . Bata 8 gün kalmış oluyor kızlar ?
Kızlar Ben de yarın detaylı kan testi idrar testi isteyeceğim iç hastalıkları polikliniğinden randevu aldım . Tsh a felan da bi baktırayım diyorum . Beta hcg ye de mi baktırsam . Bata 8 gün kalmış oluyor kızlar ?
Hamileliğimi 6 kasımda öğrendim. 24ocakta cinsiyeti öğrendim bir hafta geçmedi şu kelebek kanadı değiyor dedikleri şey var ya onu hissettim ilk hissetiğimde yok ya bu değildir dedim sonra bir iki üç derken oglum dur durak bilmediAmiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??
Ahhh ne guzellllllHamileliğimi 6 kasımda öğrendim. 24ocakta cinsiyeti öğrendim bir hafta geçmedi şu kelebek kanadı değiyor dedikleri şey var ya onu hissettim ilk hissetiğimde yok ya bu değildir dedim sonra bir iki üç derken oglum dur durak bilmedimaşallah i vardı halayda öyle hiç bir saniye durmaz. Kaç kez doğuruyorum diye doktora koşmuştum 7 aydan sonra erken doğum riskim vardı hem onun korkusu hem çok hareketli ydi ama çok güzeldi yaaa. İnşallah bir daha nasip eder Rabbim.
Bir sordun bin anlattım yaa o günlere gittim. Sınava çalışıyordum pek anlamıştım hamileliğimi yani her anı dolu dolu yaşayamadım hala sınav derdim var o ayrı da artık o kadar önemsemiyorum zaten sınavdan 5gün önce doğum yapmıştım gidememiştim o kadar çalıştım daAmiiinnn .. Allah ım oğlunu sna bagislasn inslh br tane daha nasip etsn.. en merk ettigm konuda ne zamn hissettn hareketleri??
Canım mavi tık olmadı tekrar tekrar etiketledimNoldu kuzum birsey mi yazdin goremedim, iki kez etiketlemissinde
Canım mavi tık olmadı tekrar tekrar etiketledim
Oldu da önceki mesajı bulamıyorum:)) deli yaa simdi oldu mu mavi tıkk
Bende didikleyim biOldu da önceki mesajı bulamıyorum
@Zehra ungrms şuydu mesaj canım@osay3 hakkında hayırlısı canım İnşallah güzel haber alırsın duam seninle
@burju41 canım benim 4 ilaç iğne kullanmam ilk ikisinde 18. Gün iğneden sonra 3. Sünde 22. Gün adet oldum bunda henüz bekliyorum. Normali 14müş de benim bünye anormal. Çatladığını
gördüğümüz halde geç oluyor.
@Biravucmutluluk çok şükür canım idare ediyoruz inşallah. Sen nasıl oldun zor bir gece olmuş. Allah şifa versin
@Nisaberatim inşallah güzel haberler alacağız canım. Bence sigarayı biraz azalt hamilelik var gibi düşün kendini yıpratmamaya çalış olur mu?
@Zehra ungrms maşallah sana ya sigara için de kilo için de. Bana da söyle ne yapıyorsan yapayım kilo vermem lazım yaaa. Evlendiğinde 42 kilo olan ben bir kürtaj bir kist operasyonu koyverdim kendimi yemeye verdim 54 oldum hamile kaldım 64 le doğuma girdim şimdi 56 ya da yukarısı çıkıyorum bir de sezaryen zaten göbek miras kaldı artık vermek lazım dedikce günü geçiriyorum yıllar geçti çocukla spor da yapılmıyor beni tekrar ediyor ya da üstüme çıkıyor of bu çok ayrı problem durumu
Yine olmadı etiketleme bir üst mesajı oku canımBende didikleyim bi
@osay3 hakkında hayırlısı canım İnşallah güzel haber alırsın duam seninle
@burju41 canım benim 4 ilaç iğne kullanmam ilk ikisinde 18. Gün iğneden sonra 3. Sünde 22. Gün adet oldum bunda henüz bekliyorum. Normali 14müş de benim bünye anormal. Çatladığını
gördüğümüz halde geç oluyor.
@Biravucmutluluk çok şükür canım idare ediyoruz inşallah. Sen nasıl oldun zor bir gece olmuş. Allah şifa versin
@Nisaberatim inşallah güzel haberler alacağız canım. Bence sigarayı biraz azalt hamilelik var gibi düşün kendini yıpratmamaya çalış olur mu?
@Zehra ungrms maşallah sana ya sigara için de kilo için de. Bana da söyle ne yapıyorsan yapayım kilo vermem lazım yaaa. Evlendiğinde 42 kilo olan ben bir kürtaj bir kist operasyonu koyverdim kendimi yemeye verdim 54 oldum hamile kaldım 64 le doğuma girdim şimdi 56 ya da yukarısı çıkıyorum bir de sezaryen zaten göbek miras kaldı artık vermek lazım dedikce günü geçiriyorum yıllar geçti çocukla spor da yapılmıyor beni tekrar ediyor ya da üstüme çıkıyor of bu çok ayrı problem durumu
Maşallah sana canım. İnşallah istediğin gibi devam eder. Böylece sigarayı da hatırlamaz sin inşallah. Tempo çok güzel de yalnızken lazımmış çocukla çok zor ben bir pilates yapmaya çalışıyorum ya televizyonu kapatıyor ya kendi yapayım diye uğraşıyor üç kilosu var onu da verecek diye bırakıyorum ya da sürekli tepemde nefes alıp vermeler değişiyor ya korkuyor bana birşey oluyor diye. Mecburen bırakıyorum. Ekmekle hiç aram yok benim de 4litre olmasa da su da içiyorum da işte aktif hareket lazım. Hayırlısı bakalımYa canim tesekkur ederim cok sukur iyi gidiyorum bugun acligada sigaraya da zorlandim ama irademi korudummm... ekmek yemiyorum canim hic. Sabah pasalar gibi oglen prensesler gibi aksam calisan isciler gibi yemek yiyorum :)) gunde bir bardak su icemezdim gunde 4 litre su iciyorum. Bitkisel takiliyorum iste. Aksam 6dan sonra yemeyi kesiyorum. Sabah ogle aksam spor yapiyorum mekik vs. kosuyorum surekli. Bugun kendi rekorumu kirdim 1 saatte 6 kilometre 570 metre yurumusum ve kostum arada. Tempolu yuruyus su icinde kaldim :)) Bende de gobek var malesef. 63ten asagi inemiyordum. Suan 61 gosteriyo tartim
Maşallah sana canım. İnşallah istediğin gibi devam eder. Böylece sigarayı da hatırlamaz sin inşallah. Tempo çok güzel de yalnızken lazımmış çocukla çok zor ben bir pilates yapmaya çalışıyorum ya televizyonu kapatıyor ya kendi yapayım diye uğraşıyor üç kilosu var onu da verecek diye bırakıyorum ya da sürekli tepemde nefes alıp vermeler değişiyor ya korkuyor bana birşey oluyor diye. Mecburen bırakıyorum. Ekmekle hiç aram yok benim de 4litre olmasa da su da içiyorum da işte aktif hareket lazım. Hayırlısı bakalım
Yani 12.haftada mi öğrendin o kipirtiyi bnde hissettm br kere doktorun ultrason u koyduğu yerde ama imkansız hissetmen dediler.Hamileliğimi 6 kasımda öğrendim. 24ocakta cinsiyeti öğrendim bir hafta geçmedi şu kelebek kanadı değiyor dedikleri şey var ya onu hissettim ilk hissetiğimde yok ya bu değildir dedim sonra bir iki üç derken oglum dur durak bilmedimaşallah i vardı halayda öyle hiç bir saniye durmaz. Kaç kez doğuruyorum diye doktora koşmuştum 7 aydan sonra erken doğum riskim vardı hem onun korkusu hem çok hareketli ydi ama çok güzeldi yaaa. İnşallah bir daha nasip eder Rabbim.
Ne sinaviydi kuzum.Bir sordun bin anlattım yaa o günlere gittim. Sınava çalışıyordum pek anlamıştım hamileliğimi yani her anı dolu dolu yaşayamadım hala sınav derdim var o ayrı da artık o kadar önemsemiyorum zaten sınavdan 5gün önce doğum yapmıştım gidememiştim o kadar çalıştım da
Allah razi olsun canım. Öğretmenim ben atanamamış olsam da. Diplomamda öğretmen yazıyor işte. Yıllardır girip çıkıyorum sınavlara. Allah razi olsun. Yok canım 12. Hafta değil ocak 6da bitmişti 12haftam ben 15 biterken hissettim 16Hafta olması gerekNe sinaviydi kuzum.Çok seviyorum dinlemeyi çok memnun oldum anlatmama inslh br daha daha da dolu yasatsn Allah bu kez daha tecrübeli sin daha iyi yasarsin hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?