- 5 Ağustos 2016
- 1.563
- 2.506
- 133
Valla baktırayım . Nolcak dimi . :)Ama sen bilirsin tabi. Varsa da 8 gun kala cikar mii bilememm
Himm yanls hesaplamaAllah razi olsun canım. Öğretmenim ben atanamamış olsam da. Diplomamda öğretmen yazıyor işte. Yıllardır girip çıkıyorum sınavlara. Allah razi olsun. Yok canım 12. Hafta değil ocak 6da bitmişti 12haftam ben 15 biterken hissettim 16Hafta olması gerek
Genelde ilk gebelikte 18 Hafta diyor her yerde öyle hatırlıyorum yani eskilerden. Sonraki gebelikler daha erken hissedilir mis ama ben kendimi çok dinledim sürekli aynı şeyi düşününce daha kolay oluyor galibaHimm yanls hesaplamaannemde o zamn hissedersin dedi zatn erkekse ve çok hareketliydi sabah erken aç karna 3 ayı geçtikten sonra da hissedebilirsiniz dedi 13 haftadan sonra demk istiyor yani zayıf olduğu için diyor onuda ac karnına zayflar hissedebilirmis hareketli olursa oda :)
Hayirlisi bakalm bn ne zamn hissedeceğim brde ağır oluyormuş 18.haftayi bekle brde :) . Canm umarm atanirsin bu arada ne ogretmenisin? Gerçekten atanma bekleyen çok özelde fln yaptnmi hc öğretmenliGenelde ilk gebelikte 18 Hafta diyor her yerde öyle hatırlıyorum yani eskilerden. Sonraki gebelikler daha erken hissedilir mis ama ben kendimi çok dinledim sürekli aynı şeyi düşününce daha kolay oluyor galiba
inşallah güzel sonuçlar geliyor, hadi bakalımKızlar günaydınnnnn...uça uça geldim Hastaneye ... Daha muayene bile başlamadı... Bekliyoreeeeeee....
Her türlü sonuc öğleden sonra cikacak zaten... Gerçi elime verecekler negatifi biliyorumdua ediyorum insallah tiroidlerim güzel sonuç verir...
Kuzm sen hamilesn ya ondan aynı cikyo
Canım sen şimdi yaş olarak 27 hesaplayacaksın
Bak mesela benimkini hesaplayım
Oğluma hamileyken yaş 22 + hamile kaldığım ay ( sat 27 temmuzdu ağustos ayında hamile kaldığım için )8=30 bu çıkan sonuçtan 9 çıkartıyoruz sonuç 21 erkek oluyor bu tuttu bende
Şuan için ise yaş 29+ 2 ( hamile kaldığım ay)=31-9=22 bunda da kız gösteriyor
Yarin sabah burda bulusalim diyorum size iste:)
Ben guzel haber alamasamda sizlerden guzel haberler gelsinnn insss o bile umut olur bana inanin....o mutlulugu dusunup heveslnedirmiuorm kendimi halaaa :)
Olmaz olmaz diye birşey yok canım. Belki o düşük çıkan iğnenin son demleriydi. Yükselişe geçmiştir insalah. 15. Gün de bitmiş inşallah çıkar sonuç olumlu. Yarin testi mutlaka yap en azından kafan rahatlar doğru sonuç verir hem. Varsa inşallah vardır mutlu olursun yoksa da en azından kafan rahatlar. Hayırlısı duam üçünüzle
Canim konusmustuk sanırım tsh derdi bende de var yarın aslinda zaten tsh rutin kan kontrolüm var bende hazir vermisken hcg ye de baktirmayi düşünüyorum. Allah sifa versin hepimize de canim. Allah ol derse olacak yoksa mükemmel olsak ne olur o ol demedikten sonra.
Kandan haberim vardi onceden vermistin ama.... Allah Allah cok garip. Bizim vucudumuza aklim sirrim ermiyor artik.. sasirmiyorumda herseyi beklerim bizlerden :)) kuzum sen yarin mutlaka ama mutlaka tekrar kan ver. Sakin aksatma
Kızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl duKızlar günaydınnnnn...uça uça geldim Hastaneye ... Daha muayene bile başlamadı... Bekliyoreeeeeee....
Her türlü sonuc öğleden sonra cikacak zaten... Gerçi elime verecekler negatifi biliyorumdua ediyorum insallah tiroidlerim güzel sonuç verir...
Valla siz benden cok inaniyosunuz ya insallah hakli cikarsiniz arkadasiminşallah güzel sonuçlar geliyor, hadi bakalım
Kızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl du
rdumkı acaba ay bn bu kadar heyecanlym kesın aglıcam valla eşim evde yatyr cok hasta bndn bulaşmşöpmeseydı Allah Allah niye gdyn dedı boğazım agryo dıdım napam
Allah bağışlasın canım yavrunu sana inşallah ikinci kez anneliği yaşamak nasip olurBenimde bir oğlum var. Ve hiç midem bulanması çok rahat bir gebelik yaşadım.
Ben sende ve biravuc mutluluk için kız bebek hissediyorum. Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Yani 12.haftada mi öğrendin o kipirtiyi bnde hissettm br kere doktorun ultrason u koyduğu yerde ama imkansız hissetmen dediler.
Hakkında ne hayırlı ise inşallah rabbim sana onu nasip eder. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydınnnnn...uça uça geldim Hastaneye ... Daha muayene bile başlamadı... Bekliyoreeeeeee....
Günaydın kız bi sakin ol ya ben hala adet sancısı çekiyorumCanlar adet sancısı başladı kasıklarımda teste bile gerek kalmayabilir geliyor güldür güldür...
İnşallah canım. Çok yaklasmistim. 4.5 yıldan sonra ikinci annelige nasip olmadı.Allah bağışlasın canım yavrunu sana inşallah ikinci kez anneliği yaşamak nasip olur
Amin canım önemli olan sağlıklı olmaları. Bakalım sanki bende erkek hissediyorum :)
Şöyle guzel haber sımdılık kıst falan yok detaylı baktı temız yum. Goremıyrm dedı suanda yum. İçin erkn dedı testlerı soyledım bu kadar hatalı olması zor ama kan negatıf dıyosun kanda hata payı yoktr dedı biz yınede teyıt edelım dedı bıdaha kan aldı uslu dur test yapma bıdaha dedıNisaberatim tatlım benim hadi bize çok güzel haberini ver tamam mı
Bn muayne oldum kıst falan yok canm bıde fırca yedım test falan yapmıcakmışım uslu dur artık dedı doktrum kan negatıfse yoktr dedı ama teyıt edelim dedı gebeliğe dair ultrasonda da bışey gorememişmişmişHahaha deli Kız sabah sabah enerjik gördüm seni
Bende bekliyorum doktor daha baslamadi muayeneye sürün babam sürün
bundan 1 yıl once ıs guc haftasonu gez eglen modundaydım bebek dusuncesı baskaları sorunca aklımıza gelırdııı sımdı bu halıme bakıyorum da ey gıdı gunler eyy ..
herseyın bır vaktı zamanı varmısss ALLAHIM aratmasın bızım ıstedgımız degıl onun hayrlı kıldıgı zamanda nasıp etsın ınsss .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?