- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Eger uygulamadan gryrsan atamazsn crhomm dan gr dosya yukle yazıyr ya vevaplann yannda ordan at cnmGünaydin kızlarr
Ben dün sabah test yaptim saat 06:30 gibi 5-10 dk bekledim baktim bisey çıkmadı tekrar uyudum 09:30 da uyandim birdaha bakiyim dedim 2. Çizgi çook silik çıkmış gölge gibi görünüyor simdi resmi buraya atmak istedim ama yapamadim bana yardimcı olurmusunuz bide 14 şubatta adet oldum. Bugünde adet olamam lazim önceden günü gününe olurdum ama simdi 35 günde bir oluyorum
kızlarrr yardimlarinizi bekliyorum resmi nerden nasil aticaz?
Esinede geçmiş olsun canım. Hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl du
rdumkı acaba ay bn bu kadar heyecanlym kesın aglıcam valla eşim evde yatyr cok hasta bndn bulaşmşöpmeseydı Allah Allah niye gdyn dedı boğazım agryo dıdım napam
Tmm cnm cok saol deniyorum hemenEger uygulamadan gryrsan atamazsn crhomm dan gr dosya yukle yazıyr ya vevaplann yannda ordan at cnm
Doktr yoktr dıyor cnm kanı verdık bklmEsinede geçmiş olsun canım. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Haydeeee biri o zaman senin durumu açıklasin. Kızım tip caresiz kaldi deseneBn muayne oldum kıst falan yok canm bıde fırca yedım test falan yapmıcakmışım uslu dur artık dedı doktrum kan negatıfse yoktr dedı ama teyıt edelim dedı gebeliğe dair ultrasonda da bışey gorememişmişmiş
Ya idrari ne kadar cok damlatiyosunuz oyle 5 damla cok cok yeter halbuki sapsari oluyor testler ya cok beklediginden bilemedim. Idrari damlattigin yere bi iki damla su damlatsana ikinci cizgi kalirsa hamilesin canim var gozukuyor ama tebriklerEki Görüntüle 1970415 Eki Görüntüle 1970416 kızlarr bi bakarmisiniz lütfennn
Eki Görüntüle 1970415 Eki Görüntüle 1970416 kızlarr bi bakarmisiniz lütfennn
Cızgı var ama gec cıkmış bazen gec cıkıp hamıle olanda var sen sabaha tekrarla eger daha cabuk cıkarsa gıt kan ver kuzum hayırlı olsunEki Görüntüle 1970415 Eki Görüntüle 1970416 kızlarr bi bakarmisiniz lütfennn
Cnm idrari 4 damla damlattim bide dün sabah yaptim bu testi 10 dk felan bekledim tek çizgi cikinca bisey yok dedim uyudum tekrar uyandigimda bu silik çizgiyi gördümYa idrari ne kadar cok damlatiyosunuz oyle 5 damla cok cok yeter halbuki sapsari oluyor testler ya cok beklediginden bilemedim. Idrari damlattigin yere bi iki damla su damlatsana ikinci cizgi kalirsa hamilesin canim var gozukuyor ama tebrikler
3 - 4 gün öncesi de 2 test daha yapmistim ilki hicbirsey cikmadi 2. Si çizgi yine silik ama t nin üzerinde degildi c ye yakindi yani ayy insallah vardir biseyler o kadar test yaptim bugüne kadar hic böyle bisey yasamadim oyüzden sizinle paylasmak istedimCızgı var ama gec cıkmış bazen gec cıkıp hamıle olanda var sen sabaha tekrarla eger daha cabuk cıkarsa gıt kan ver kuzum hayırlı olsun
Adet günüm gecmedi daha cnmGebelik yok canım bunda. İdrarı fazla damlatmışsın biraz. Benim testlerde de oluyor gölge gibi arada hep adet geliyor sonra. Adetin gecikmiş miydi? Belki daha erken ondan test göstermiyordur.
Buna göre erkek çıkıyor benim bakalım :)Suan 27 yaşındasn ya ve 2.ayda hamile kaldım ya 27+2=29-9=20 çıkıyor çift sayı olunca kız tek sayı olunca erkek diyorlar bak bnm ki 21+1=22-9=13 tek çıkıyor..
Adet günüm gecmedi daha cnm
Canım hamile olsan bile 5. Ve 6. Hafta kasıklar adet olunacak gibi, bekle biraz inşşş vardır :)Canlar adet sancısı başladı kasıklarımda teste bile gerek kalmayabilir geliyor güldür güldür...
Cnm son adet tarihim 14 şubat 35 günde bir oluyorum bugünde günüm bakalim artik hayırlısı olsun diyecem rabbim hepinizin gönlüne göre versinHeveslenmeni istemem canım bende neredeyse her ay böyle gölge gibi görünüyor çünkü. testlerde olan olağan bir şey bu. Ama daha tarihin bile gelmemiş hamilelik olsa dahi idrar testinde çıkması için erken. İnşallah vardır. Herşey gönlünce olsun.
Cnm son adet tarihim 14 şubat 35 günde bir oluyorum bugünde günüm bakalim artik hayırlısı olsun diyecem rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Yok bu yüzden hic doktora görünmedim netten baktim normalmis 3 ay öncesine kadar 30 du simdi 35 oldu ben 3 ay öncesine kadar vajinusmustum tam iliski yasayamiyordum ilk tamamen oldugu geceden sonra adetimin düzeni degisti artik kadinliğa giris yaptim hormonlarmi degisti bilemedim35 gün çok fazlaymış, bende 30 günde bir oluyorum. Doktora göründün mü normal miymiş arasının o kadar açık olması
İnşallah daha beklemezsin canım takip ediyorum seni değerlerin nasıl oldu düştü müİnşallah canım. Çok yaklasmistim. 4.5 yıldan sonra ikinci annelige nasip olmadı.
Hakkınız da hayırlısı canım. Peki yumurtlama varmı erkenci mı b ay yumoslar sordun muDoktr yoktr dıyor cnm kanı verdık bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?