2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eger uygulamadan gryrsan atamazsn crhomm dan gr dosya yukle yazıyr ya vevaplann yannda ordan at cnm

Esinede geçmiş olsun canım. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz

kızlarr bi bakarmisiniz lütfennn

Haydeeee biri o zaman senin durumu açıklasin. Kızım tip caresiz kaldi desene

Ya idrari ne kadar cok damlatiyosunuz oyle 5 damla cok cok yeter halbuki sapsari oluyor testler ya cok beklediginden bilemedim. Idrari damlattigin yere bi iki damla su damlatsana ikinci cizgi kalirsa hamilesin canim var gozukuyor ama tebrikler
Cnm idrari 4 damla damlattim bide dün sabah yaptim bu testi 10 dk felan bekledim tek çizgi cikinca bisey yok dedim uyudum tekrar uyandigimda bu silik çizgiyi gördüm

Cızgı var ama gec cıkmış bazen gec cıkıp hamıle olanda var sen sabaha tekrarla eger daha cabuk cıkarsa gıt kan ver kuzum hayırlı olsun
3 - 4 gün öncesi de 2 test daha yapmistim ilki hicbirsey cikmadi 2. Si çizgi yine silik ama t nin üzerinde degildi c ye yakindi yani ayy insallah vardir biseyler o kadar test yaptim bugüne kadar hic böyle bisey yasamadim oyüzden sizinle paylasmak istedim

Gebelik yok canım bunda. İdrarı fazla damlatmışsın biraz. Benim testlerde de oluyor gölge gibi arada hep adet geliyor sonra. Adetin gecikmiş miydi? Belki daha erken ondan test göstermiyordur.
Adet günüm gecmedi daha cnm

Adet günüm gecmedi daha cnm

Heveslenmeni istemem canım bende neredeyse her ay böyle gölge gibi görünüyor çünkü. testlerde olan olağan bir şey bu. Ama daha tarihin bile gelmemiş hamilelik olsa dahi idrar testinde çıkması için erken. İnşallah vardır. Herşey gönlünce olsun.

Cnm son adet tarihim 14 şubat 35 günde bir oluyorum bugünde günüm bakalim artik hayırlısı olsun diyecem rabbim hepinizin gönlüne göre versin

35 gün çok fazlaymış, bende 30 günde bir oluyorum. Doktora göründün mü normal miymiş arasının o kadar açık olması
Yok bu yüzden hic doktora görünmedim netten baktim normalmis 3 ay öncesine kadar 30 du simdi 35 oldu ben 3 ay öncesine kadar vajinusmustum tam iliski yasayamiyordum ilk tamamen oldugu geceden sonra adetimin düzeni degisti artik kadinliğa giris yaptim hormonlarmi degisti bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…