2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim sende cok iyi biliyosun ki beklemek en iyisi. Ama biz dayanamayip yapiyoruz
Icinden gonlunden ne geliyorsa oyle yap. Firsatin varsa yarin yap. Yine boyle bisey gorursen kan ver yada 2 3 gun bekleyip tekrar yap
Dayancam bakim ne kadar dayanabilirsem kuzum :)

Canim bugun yarin catlar. T c den koyu.
Bu aksam iliski olsun mutlaka yarin saabah test yapip at bakalim. Testleri sabah aksam yapiyorsun degilmi . Kacirirsin yoksa

Bugünü mutlaka değerlendirin yarın da test yap silikleşirse çatlamış demektir :) ama baya koyu çizgi bugün önemli

Dun aksam yaptım bu akşam değil de yarın akşam yapsam olmaz mı

Ama ben zaten yumurtlama doneminin sonunu degerlendirdigim icin hani daha idrara hemen gecmez diye dusunuyorum oyle kendimi frenlemeye calisiyorum iste

Kızlar bata 9 gün var ama bugün yoğun kahverengi akıntım oldu adet mi oluyorum acaba? karnımda ağrıyodu gaz sorunumda vardı iki gündür adet ağrısı gibiydi

Tesekkur ederim selinokay . bi de bisey daha sorucam. Ben resim gondericem testi yapıp size ama yuklenmiyor resim. Nasıl olacak
Fotoyu cek. Sonra ekran goruntusu al fotonun. Topige yazdigin yerde dosya yukle var ordan yukle. Ekran goruntusu almadan yuklersen boyut hatasi verir kirpman gerekebilir.

Tehlikeye atma bence yapın bu akşam silikleştiği günü değerlendirmek de önemli bende o günleri hep üst üste hergün değerlendirdim önemli olan içinde yeni ve kaliteli sperm olması :)
Ya ben olayi yanlis anlamisim testi dun aksam yapti sandim :))
Canim testin cok koyu bu aksami da degerlendir. Yarin siliklesirse test yarinida degerlendir. Sonrada kosene cekilip beklemeye devam et. Ust uste 4 gun iliskiyle hamile kalan cok canim Princess91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…