Canım hamile olsan bile 5. Ve 6. Hafta kasıklar adet olunacak gibi, bekle biraz inşşş vardır :)
Çarşamba günü bir hafta olacak kurtaj üzerinden kontrolum var. Kandan değer bakılacak inşallah bitmiştirİnşallah daha beklemezsin canım takip ediyorum seni değerlerin nasıl oldu düştü mü
Allahım bi daha yaşatmasın inşallah aynı acılarını canım çok geçmiş olsunÇarşamba günü bir hafta olacak kurtaj üzerinden kontrolum var. Kandan değer bakılacak inşallah bitmiştir
Amin amin kimseye vermesin. Sen kalp atışı duydun muAllahım bi daha yaşatmasın inşallah aynı acılarını canım çok geçmiş olsun
Yok bu yüzden hic doktora görünmedim netten baktim normalmis 3 ay öncesine kadar 30 du simdi 35 oldu ben 3 ay öncesine kadar vajinusmustum tam iliski yasayamiyordum ilk tamamen oldugu geceden sonra adetimin düzeni degisti artik kadinliğa giris yaptim hormonlarmi degisti bilemedim
Yok canım cuma günü randevum 10 Mart'ta gittiğimde keseyi ve bebeği görmüştükAmin amin kimseye vermesin. Sen kalp atışı duydun mu
Bekliyorum canim ama %10 anca umudum var yani negatif cikacak galiba ödüm kopuyor... Of o gercekle yüzleşmek ne acaip... Rabbim sasirtsin..Canım hamile olsan bile 5. Ve 6. Hafta kasıklar adet olunacak gibi, bekle biraz inşşş vardır :)
Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallahYok canım cuma günü randevum 10 Mart'ta gittiğimde keseyi ve bebeği görmüştük
Canım ben göremedim. Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsinSimdiii olduuu koskoca negatifff benim canli gozle gordugum kitin kendi cizgisi ...3 gun gecti olsa cikardi zaten kizlar ...
Onumuzdeki maclara bakicazz
Allah razı olsun canım darısı ennnn yakın zamanda sana inşallah canım rabbim daha fazla bekletmesin seni inşallahSağlıkla kucağına al kuzuyu inşallah
Canım ben göremedim. Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin
Eee burda çizgi vaaarSimdiii olduuu koskoca negatifff benim canli gozle gordugum kitin kendi cizgisi ...3 gun gecti olsa cikardi zaten kizlar ...
Onumuzdeki maclara bakicazz
Kız böyle kendi çizgisi olmaz ki ne zaman yaptın bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?