- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Şimdi ki hali nasıl canım ben bunun kendi çizgisi olduğunu sanmıyorum
Hadi çek at bakalım canımHakliysan sana oyle dua edicem kiiii ....bakiyim cekiyim tekrar canim...
valla canım ovulasyon tesleriyle başım belada onun için ben yorum yapamıyormSelamm kizlar lutfen bir bakabilir misiniz? Normal sartlarda adetim bugun ya da en gec yarin. Ovulasyon testim ise ekteki gibi. Sizce adet.donemi lh yukselir mi?
Şimdi ki hali nasıl canım ben bunun kendi çizgisi olduğunu sanmıyorum
İnşallah hamilesin canım benim ilk kez mi geçikme yaşıyorsunAyni duruyor kuzum kurudu zaten yukleyemedim yine ...nese artik hayaletin hayaleti bir cizgi var ben goruyorum canli ama ignenin etkisimidir kitmidir yada nazli biseylermi var icimde hic bilmiyorm artik kan tstiii dananin kuyrugunu koparicak ilk frsatta yaotriicam
anladım canım, ben daha önce hiç adete yakın yapmamıştım, gebelik olabilir mi diye merak içindeyim. İnşallah bilen arkadaşalr yorumlayabilirler.valla canım ovulasyon tesleriyle başım belada onun için ben yorum yapamıyorm
Ay ne güzel ne kadar eğlenmişsinizdir :)günaydın kızlar ;
dün piknikteydik mahallece :) ip atladık top oynadık kısaca hoplamalı zıplamalı dolu dolu bir gündü. aklıma hamile olabileceğim hiç gelmedi :) bat a 10 gün var sanırım :)
Selamm kizlar lutfen bir bakabilir misiniz? Normal sartlarda adetim bugun ya da en gec yarin. Ovulasyon testim ise ekteki gibi. Sizce adet.donemi lh yukselir mi?
Canim fotoyu düzenle kırp o zaman yükle oluyor.. Benimde oyle oluyor. Ciktiysa bisi vardır heralde.Kizlar test yaptim negatifff ;(cektim ama desteklemiyor boyutumu byyuk fotonun anlamadim yukleyemedim...
Ole hayalet bi cizgi varki kitin kendi cizgisimi anlayamadim yani kaalede almadim o yuzden mikroskopla bak gor
Kismettr
Canım sakin ol ama galiba hamilesin bir de hcg yapar mısın elinde varsa :)Selamm kizlar lutfen bir bakabilir misiniz? Normal sartlarda adetim bugun ya da en gec yarin. Ovulasyon testim ise ekteki gibi. Sizce adet.donemi lh yukselir mi?
Canim fotoyu düzenle kırp o zaman yükle oluyor.. Benimde oyle oluyor. Ciktiysa bisi vardır heralde.
Ben de çizgi gördüm burda :)Simdiii olduuu koskoca negatifff benim canli gozle gordugum kitin kendi cizgisi ...3 gun gecti olsa cikardi zaten kizlar ...
Onumuzdeki maclara bakicazz
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinKorkuyorummmm sonuçtan
Aminnnnn canm benm bugn gördüm hareketlerini ama hc hissetmiyorm kendi ne kadar hareket etse deİlk gebelikte çok zor 16. Haftada acaba hissediyorum mu dedim ama gerçek hareketi 19+2 de hissettim esaslı bir tekmeydi.:) Bende 11 martta oğrendim hamile olduğumu 2 Nisan'da kalp atışını duyduk. 31 mayısta erkek bebek olacağını çok güzel duygulardi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıkla banada yeniden yaşatsın Sağlıkla ve hayırlısı ile
Benim de bu şekilde hatta daha bile belli belirsizdi. Gidip kan vermiştim 14.86 çıkmıştı. Kan verdiğindeki sonuç seni üzmeyecekse gidip verebilirsin. Neden böyle söylüyorum bir kez benim de çizgi çıkmıştı ama kanda negatifti bazen böyle olabiliyor yani. Ama bekleyeyim diyorsan yarın sabah tekrarlarsın testi. İnşallah vardır bebişKalkip bidaha bakicam smdi tekrar umitlenmeye basladim yerim sizi heee :)
Direk yataga girdim tekrar kocam bi hevesle isten kacti aldi geldi testi wc kapisinda kotu haberi verdm gtti ..uzulduk ikimizde tum gun yataktan cikmicam dedim :)
Canim yaaa ins ne diyim ben canli daha net goruyorum ama ole hafif kiii ins hakli cikarsiniz inssss
Kuzum geldm kontrolden maşallah iyiydi bebegm :)Buna göre erkek çıkıyor benim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?