2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şimdi ki hali nasıl canım ben bunun kendi çizgisi olduğunu sanmıyorum

Ayni duruyor kuzum kurudu zaten yukleyemedim yine ...nese artik hayaletin hayaleti bir cizgi var ben goruyorum canli ama ignenin etkisimidir kitmidir yada nazli biseylermi var icimde hic bilmiyorm artik kan tstiii dananin kuyrugunu koparicak ilk frsatta yaotriicam

İnşallah hamilesin canım benim ilk kez mi geçikme yaşıyorsun

günaydın kızlar ;
dün piknikteydik mahallece :) ip atladık top oynadık kısaca hoplamalı zıplamalı dolu dolu bir gündü. aklıma hamile olabileceğim hiç gelmedi :) bat a 10 gün var sanırım :)
Ay ne güzel ne kadar eğlenmişsinizdir :)
Bişey olmaz canım daha 10 gün varmış

Kizlar test yaptim negatifff ;(cektim ama desteklemiyor boyutumu byyuk fotonun anlamadim yukleyemedim...

Ole hayalet bi cizgi varki kitin kendi cizgisimi anlayamadim yani kaalede almadim o yuzden mikroskopla bak gor

Kismettr
Canim fotoyu düzenle kırp o zaman yükle oluyor.. Benimde oyle oluyor. Ciktiysa bisi vardır heralde.

Canim fotoyu düzenle kırp o zaman yükle oluyor.. Benimde oyle oluyor. Ciktiysa bisi vardır heralde.

Telimde iyi cekiyo aslinda ama boyutta bi sknti oluyor sanirim ....canm sen kanda baktiriyordun degil miii ins sennki kesindir ne zaman cikacak

Ben sabirsiz ve beklemeyi hic sevmeyen biriyimdir kafayi yicem hep mi mesakatli olur yaaaa :) olurda kiz olur falan tutar belki keyfi gelirse NAZ koyucam adini nazzz yapa yapa oleceklerrr 1 haftadr stressten olecem

Kalkip bidaha bakicam smdi tekrar umitlenmeye basladim yerim sizi heee :)

Direk yataga girdim tekrar kocam bi hevesle isten kacti aldi geldi testi wc kapisinda kotu haberi verdm gtti ..uzulduk ikimizde tum gun yataktan cikmicam dedim :)

Canim yaaa ins ne diyim ben canli daha net goruyorum ama ole hafif kiii ins hakli cikarsiniz inssss okeanoss00

Aminnnnn canm benm bugn gördüm hareketlerini ama hc hissetmiyorm kendi ne kadar hareket etse de

Benim de bu şekilde hatta daha bile belli belirsizdi. Gidip kan vermiştim 14.86 çıkmıştı. Kan verdiğindeki sonuç seni üzmeyecekse gidip verebilirsin. Neden böyle söylüyorum bir kez benim de çizgi çıkmıştı ama kanda negatifti bazen böyle olabiliyor yani. Ama bekleyeyim diyorsan yarın sabah tekrarlarsın testi. İnşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…