Maşallah canım ayy aynı biz İstanbul'da yaşıyorum 18 daireli bi binada yaşıyorum 6 yıldır bu evdeyim ama daha karşı komşumu tanımıyorumsorma canım cennet mahallesini geçtik valla:) Fethiyeliyim ben komşuluk ilişkileri kuvvetli burada.. yaz geldiği zaman piknik bi yandan deniz bi yandan toplaşırız 8 aile cümbür cemaat eğlenceye :)
Kaç çıktıNegatif
aaaa ben öyle bi yerde yaşayamam. .. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim zor vala.. hele akraban da yoksa daha zorMaşallah canım ayy aynı biz İstanbul'da yaşıyorum 18 daireli bi binada yaşıyorum 6 yıldır bu evdeyim ama daha karşı komşumu tanımıyorum
değer kaç ki allah allahhNegatif
Bende yaşayamazdım ama yaşıyorum işteaaaa ben öyle bi yerde yaşayamam. .. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim zor vala.. hele akraban da yoksa daha zor
Hayırlısı olsun inş canım, bebişin gelmiş olma ihtimali bile çoook güzel :) haberlerini bekliyorumBekliyorum canim ama %10 anca umudum var yani negatif cikacak galiba ödüm kopuyor... Of o gercekle yüzleşmek ne acaip... Rabbim sasirtsin..
Teyzesi yesin onu tamam mı :) maşallah maşallahKuzum geldm kontrolden maşallah iyiydi bebegm :)
Kızlar bn 8 bucukta hastaneye geldım hastane bomboş doktr bıle yok daha bn anamın karnnda nasıl du
rdumkı acaba ay bn bu kadar heyecanlym kesın aglıcam valla eşim evde yatyr cok hasta bndn bulaşmşöpmeseydı Allah Allah niye gdyn dedı boğazım agryo dıdım napam
Allahım snada nasip etsn inslh canm :) bn testinde brsy gördüm sanki :)canim benim yaaa nasil ust uste zorluklar cektij ama bak mukafatini aliyosun harekrtlendi canlandi icind3 kipir kipir sag salm kucaginada al insss ....herseyij var zamaniii
0,973Kaç çıktı
0,973 bu çıktı canım. Aptal kafam aptal inansana gözünle gördün yok bebek falan hamile değilsin neyin umudu var icinde yaadeğer kaç ki allah allahh
Amin canm yaBeni de doktor bu çarşamba idrar tahlili için çağırdı ama işten izin almak istemiyorum. Cumartesi gidicem o yüzden hatta arayıp randevu alırım birazdan. Normalde beni 1 Nisan 'da çağırmıştı doktorum gitmişken muayene de eder diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar da canım o bir ay da geçer Allah'ın izniyle.
Değişik bi değer artabilir de bence de ,lütfen üzme kendini ,umut edeceksin tabi umutsuz olur mu geçer mi hayat0,973
Doktor adetten onceki değere bakma dedi ben bisi demeden artabilir bilemeyiz dedi. Bu nasu bi deger bende anlamadimm. Kısmet değilmiş.
Umutlandırmak istemiyorum canım belki yükselir değerin0,973
Doktor adetten onceki değere bakma dedi ben bisi demeden artabilir bilemeyiz dedi. Bu nasu bi deger bende anlamadimm. Kısmet değilmiş.
Kuzum gene bat a Gore küçük çıktı 11+2 yım bugn ama 10+6 ckti en son 4 gün gerideydi bukez 3 gün geride ilk başta 6 gün gerideydi demk ki yavaş yavaş ileri geliyor :) sna cinsiyet tahmini yaptımiTeyzesi yesin onu tamam mı :) maşallah maşallah
İkili testi biz de konuştuk yaptırdık valla tabiki ne gelirse allahtan ama bilip hazırlıklı olmak da ayrı bir durum benceAmin canm yagit bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
0,973 bu çıktı canım. Aptal kafam aptal inansana gözünle gördün yok bebek falan hamile değilsin neyin umudu var icinde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?