2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sorma canım cennet mahallesini geçtik valla:) Fethiyeliyim ben komşuluk ilişkileri kuvvetli burada.. yaz geldiği zaman piknik bi yandan deniz bi yandan toplaşırız 8 aile cümbür cemaat eğlenceye :)
Maşallah canım ayy aynı biz İstanbul'da yaşıyorum 18 daireli bi binada yaşıyorum 6 yıldır bu evdeyim ama daha karşı komşumu tanımıyorum

Maşallah canım ayy aynı biz İstanbul'da yaşıyorum 18 daireli bi binada yaşıyorum 6 yıldır bu evdeyim ama daha karşı komşumu tanımıyorum
aaaa ben öyle bi yerde yaşayamam. .. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim zor vala.. hele akraban da yoksa daha zor

aaaa ben öyle bi yerde yaşayamam. .. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim zor vala.. hele akraban da yoksa daha zor
Bende yaşayamazdım ama yaşıyorum işte
Akraba falan hak getire hepsi çooook uzak
O yüzden sık sık memlekete gidiyorum senin oradaki ortamın benim memlekette mevcut

Naptin canim

Amin canm ya git bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)

0,973
Doktor adetten onceki değere bakma dedi ben bisi demeden artabilir bilemeyiz dedi. Bu nasu bi deger bende anlamadimm. Kısmet değilmiş.
Değişik bi değer artabilir de bence de ,lütfen üzme kendini ,umut edeceksin tabi umutsuz olur mu geçer mi hayat

Teyzesi yesin onu tamam mı :) maşallah maşallah
Kuzum gene bat a Gore küçük çıktı 11+2 yım bugn ama 10+6 ckti en son 4 gün gerideydi bukez 3 gün geride ilk başta 6 gün gerideydi demk ki yavaş yavaş ileri geliyor :) sna cinsiyet tahmini yaptımi

Amin canm ya git bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
İkili testi biz de konuştuk yaptırdık valla tabiki ne gelirse allahtan ama bilip hazırlıklı olmak da ayrı bir durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…