- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Nisaberatim Canım çıktı mı sonuç?
Hadi gözün aydın canım :)Kuzum geldm kontrolden maşallah iyiydi bebegm :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
ayy çok heyecanlandım şu an hcg testi yok, alıp da yapmaya çok korkuyorum açıkçası çıkmazsa oturur ağlarım ve işteyimCanım sakin ol ama galiba hamilesin bir de hcg yapar mısın elinde varsa :)
Evet canim kan verdim ben. Telefon iyi çektiği icin zaten boyutu büyük geliyor kuzu o yüzden kirparsan boyutu küçülüyor. Yükleniyor ondan sonraTelimde iyi cekiyo aslinda ama boyutta bi sknti oluyor sanirim ....canm sen kanda baktiriyordun degil miii ins sennki kesindir ne zaman cikacak
Ben sabirsiz ve beklemeyi hic sevmeyen biriyimdir kafayi yicem hep mi mesakatli olur yaaaa :) olurda kiz olur falan tutar belki keyfi gelirse NAZ koyucam adininazzz yapa yapa oleceklerrr 1 haftadr stressten olecem
Sakın ağlama. Bugün regl günün değil mi? Öğle arasında bir test al da yap korkunun ecele faydası yok. Hem varsa bebek boş yere strese sokma çocuğuayy çok heyecanlandım şu an hcg testi yok, alıp da yapmaya çok korkuyorum açıkçası çıkmazsa oturur ağlarım ve işteyim
Benim de bu şekilde hatta daha bile belli belirsizdi. Gidip kan vermiştim 14.86 çıkmıştı. Kan verdiğindeki sonuç seni üzmeyecekse gidip verebilirsin. Neden böyle söylüyorum bir kez benim de çizgi çıkmıştı ama kanda negatifti bazen böyle olabiliyor yani. Ama bekleyeyim diyorsan yarın sabah tekrarlarsın testi. İnşallah vardır bebiş
Bir rahatladm ki anlatamam ya :) 1 ay sonra gel dedi ohoooo çok var :)Hadi gözün aydın canım :)
ahah sağol canım, vallahi cesaret edebilirsem alırım bir testSakın ağlama. Bugün regl günün değil mi? Öğle arasında bir test al da yap korkunun ecele faydası yok. Hem varsa bebek boş yere strese sokma çocuğu
Evet canim kan verdim ben. Telefon iyi çektiği icin zaten boyutu büyük geliyor kuzu o yüzden kirparsan boyutu küçülüyor. Yükleniyor ondan sonra
Öyle görünüyor ama adet olana kadar umut var.. İnşallah beklediğin gibi olur... Resimden pek algılayamadım ama...Simdiii olduuu koskoca negatifff benim canli gozle gordugum kitin kendi cizgisi ...3 gun gecti olsa cikardi zaten kizlar ...
Onumuzdeki maclara bakicazz
Çok net belli senin kontrol çizgisiyle aynı koyulukta böyle olanların hamile olduğunu duydum hep canım.ahah sağol canım, vallahi cesaret edebilirsem alırım bir testpeki canım adetim yaklaştığı için pozitif çıkma ihtimali var mı sence
günaydın kızlar ;
dün piknikteydik mahallece :) ip atladık top oynadık kısaca hoplamalı zıplamalı dolu dolu bir gündü. aklıma hamile olabileceğim hiç gelmedi :) bat a 10 gün var sanırım :)
Bir rahatladm ki anlatamam ya :) 1 ay sonra gel dedi ohoooo çok var :)
Beni de doktor bu çarşamba idrar tahlili için çağırdı ama işten izin almak istemiyorum. Cumartesi gidicem o yüzden hatta arayıp randevu alırım birazdan. Normalde beni 1 Nisan 'da çağırmıştı doktorum gitmişken muayene de eder diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar da canım o bir ay da geçer Allah'ın izniyle.Bir rahatladm ki anlatamam ya :) 1 ay sonra gel dedi ohoooo çok var :)
Ne kadar kaldı canımAz kaldi sonuca canım bakmak istemiyoooomkorkunun ecele faydası yok tabi
sorma canım cennet mahallesini geçtik valla:) Fethiyeliyim ben komşuluk ilişkileri kuvvetli burada.. yaz geldiği zaman piknik bi yandan deniz bi yandan toplaşırız 8 aile cümbür cemaat eğlenceye :)Ay ne güzel ne kadar eğlenmişsinizdir :)
Bişey olmaz canım daha 10 gün varmış
anladım canım, ben daha önce hiç adete yakın yapmamıştım, gebelik olabilir mi diye merak içindeyim. İnşallah bilen arkadaşalr yorumlayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?