2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canim kan verdim ben. Telefon iyi çektiği icin zaten boyutu büyük geliyor kuzu o yüzden kirparsan boyutu küçülüyor. Yükleniyor ondan sonra

ayy çok heyecanlandım şu an hcg testi yok, alıp da yapmaya çok korkuyorum açıkçası çıkmazsa oturur ağlarım ve işteyim
Sakın ağlama. Bugün regl günün değil mi? Öğle arasında bir test al da yap korkunun ecele faydası yok. Hem varsa bebek boş yere strese sokma çocuğu

Boyl3 beklemek daha cok canimi sikiyor canim ya belirsizlik olduruyor beni....yoksada yok derim bu durum insani umitlendiriyor ....kan vermek istiyorm onda artik kesindir yani varsa ama ben tek cikamiyorm burda evden guvenlik dolayisyla mecbur esime bagliyim hastaneye gitme durumum yok suan pasa pasa beklicrmmm

Sakın ağlama. Bugün regl günün değil mi? Öğle arasında bir test al da yap korkunun ecele faydası yok. Hem varsa bebek boş yere strese sokma çocuğu
ahah sağol canım, vallahi cesaret edebilirsem alırım bir test peki canım adetim yaklaştığı için pozitif çıkma ihtimali var mı sence

günaydın kızlar ;
dün piknikteydik mahallece :) ip atladık top oynadık kısaca hoplamalı zıplamalı dolu dolu bir gündü. aklıma hamile olabileceğim hiç gelmedi :) bat a 10 gün var sanırım :)

canım daha hamilelikten söz etmek mümkün değil zaten en fazla yumurtan döllenmiş tüplerde yolculuk yapıyordur... bişey olmaz... kasma kendini...

Bir rahatladm ki anlatamam ya :) 1 ay sonra gel dedi ohoooo çok var :)
Beni de doktor bu çarşamba idrar tahlili için çağırdı ama işten izin almak istemiyorum. Cumartesi gidicem o yüzden hatta arayıp randevu alırım birazdan. Normalde beni 1 Nisan 'da çağırmıştı doktorum gitmişken muayene de eder diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar da canım o bir ay da geçer Allah'ın izniyle.

anladım canım, ben daha önce hiç adete yakın yapmamıştım, gebelik olabilir mi diye merak içindeyim. İnşallah bilen arkadaşalr yorumlayabilirler.

canım tez şöyle eğer hormon iğnesi vs. kullanmadıysan ve adete yakın test sonuçları ikiside koyu hatta 2. çizgi 1. den daha koyu çıkarsa hamilelik olabilir. Ama bunu şöye değerlendir.
Ay içinde yaptın mı test pik oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…