- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aa canım ne yaptın cinsiyet tahmininde bulundun muKuzum gene bat a Gore küçük çıktı 11+2 yım bugn ama 10+6 ckti en son 4 gün gerideydi bukez 3 gün geride ilk başta 6 gün gerideydi demk ki yavaş yavaş ileri geliyor :) sna cinsiyet tahmini yaptımi
Bana da öyle geldi biraz yüksek değişebilir gibi duruyorşaşılası ilk defa gördüm bu değeri dur bakalım bi adetin i falan bekleyelim hemen karaları bağlama
0,973 bu çıktı canım. Aptal kafam aptal inansana gözünle gördün yok bebek falan hamile değilsin neyin umudu var icinde yaa
Geçen gittiğimde benim de gerideydi bu sefer ileri gitmiş iki gün doktor iki üç güne takılma bu ayla uyumlu dedi ya ona bak dedi , seninki de yavaş yavaş yetişecek, ya cinsiyet için erken dedi sonra yalancı çıkarım dedi:) senin yaptı mı ? Bi de hani yeğenimin resmi görmedim onu:)Kuzum gene bat a Gore küçük çıktı 11+2 yım bugn ama 10+6 ckti en son 4 gün gerideydi bukez 3 gün geride ilk başta 6 gün gerideydi demk ki yavaş yavaş ileri geliyor :) sna cinsiyet tahmini yaptımi
Ayyy çok heyecanlı :) Senin adına çok sevindim bebeğini gördün :) Ölçümleri de yapılmış darısı basima cumartesi kontrolum tam 12 haftalık olacak inşallah bakalım bir tahmin duyabilecekmiyiz inşallah :) Oğlum kardeşini çok merak ediyor ona isim vermiş kendi kendine en sevdiği meyve olduğu için herhalde Kivi diyor :) Bakalım sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz.Doktor bir tahminde bulundu mu size ama daha erken söylememiş olma ihtimali yüksek..Allahim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...Amin canm yagit bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
Valla bna istiyorumusn dedi bnde çıkacak şeylerin tedavisi var mı dedm tedavisi aldırmak başka br tedavisi yok dedi yok o zamn yaptırmaya gerk yok dedm idrarda etmedi çok gerekli birsy olsa yaptrmani iyi olur derdi dmekki kendide çok gerekli gormuyoİkili testi biz de konuştuk yaptırdık valla tabiki ne gelirse allahtan ama bilip hazırlıklı olmak da ayrı bir durum bence
Bna tam bir tahmin değilde br çıknti var erkek olma ihtimali yüksek dedi ama cinsiyeti 16.haftada belli olur dediAa canım ne yaptın cinsiyet tahmininde bulundun mu
Kivi mi :) ayyyy çok şirinmiş oğlun :)Ayyy çok heyecanlı :) Senin adına çok sevindim bebeğini gördün :) Ölçümleri de yapılmış darısı basima cumartesi kontrolum tam 12 haftalık olacak inşallah bakalım bir tahmin duyabilecekmiyiz inşallah :) Oğlum kardeşini çok merak ediyor ona isim vermiş kendi kendine en sevdiği meyve olduğu için herhalde Kivi diyor :) Bakalım sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz.Doktor bir tahminde bulundu mu size ama daha erken söylememiş olma ihtimali yüksek..Allahim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...
Yumurtlamada yok gorunuyrHakkınız da hayırlısı canım. Peki yumurtlama varmı erkenci mı b ay yumoslar sordun mu
Böyle bi duruma hazırlık olarak diyorum ben tabiki tedavisi yok ,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş:) bize ve isteyen herkeseValla bna istiyorumusn dedi bnde çıkacak şeylerin tedavisi var mı dedm tedavisi aldırmak başka br tedavisi yok dedi yok o zamn yaptırmaya gerk yok dedm idrarda etmedi çok gerekli birsy olsa yaptrmani iyi olur derdi dmekki kendide çok gerekli gormuyo
Valla bir haftadır Kivi aşağı Kivi yukarı :) Burnuma kivi kokuyor bazen yeşil doğacak çocuk :) Sizinle haftamiz aynı galiba yakınlarda cinsiyetlerini öğreniriz inşallah hepimize güzel hamilelikler dilerim :)Kivi mi :) ayyyy çok şirinmiş oğlun :)
Aaa peki sen ne düşünüyorsunBna tam bir tahmin değilde br çıknti var erkek olma ihtimali yüksek dedi ama cinsiyeti 16.haftada belli olur dedi
Canım çıkmadımı hala ya sonuçYumurtlamada yok gorunuyr
Bna çıkıntı var gbi erkek ihtimali yüksek dedi oran vermedi ama smdi belli olmaz kesin 16.haftada söylerim dedi. Bacak arasına iyice baktı .Geçen gittiğimde benim de gerideydi bu sefer ileri gitmiş iki gün doktor iki üç güne takılma bu ayla uyumlu dedi ya ona bak dedi , seninki de yavaş yavaş yetişecek, ya cinsiyet için erken dedi sonra yalancı çıkarım dedi:) senin yaptı mı ? Bi de hani yeğenimin resmi görmedim onu:)
Bn kız diyorum ama tamda bilmiyorum ya çok emin değil duygularimAaa peki sen ne düşünüyorsun
Bazen göbek kordonuyla da karıştırılabiliyormus canım ama sonraki aya netleşir bence. Hadi hayırlısı olsunBna çıkıntı var gbi erkek ihtimali yüksek dedi oran vermedi ama smdi belli olmaz kesin 16.haftada söylerim dedi. Bacak arasına iyice baktı .
Bna çıkıntı var gbi erkek ihtimali yüksek dedi oran vermedi ama smdi belli olmaz kesin 16.haftada söylerim dedi. Bacak arasına iyice baktı .
Nisaberatim Canım çıktı mı sonuç?
kızlar laboratuvarda sıkıntı varmış sonra çıkmamıştı oradaki kadın bir daha Kan verin dedi biraz önce yine kan verdim diğer kliniği gönderiyorlar orada incelenecek Hani diski atmayalım yanlış çıkabilir dediler o yüzden tekrar kan aldılar Şimdi de saat 3 gibi çıkacak Yani bildiğiniz sinirim bozuldu ama sonuç negatif çıkacak zaten o yüzden sıkmıyorum kendimi Hayırlısı Allah'tan yaso bnmkıde boyle bulanık oldu 3 gunde 3 kere kan veddm sonucu bıke bıleNisaberatim kııız nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?