2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

0,973 bu çıktı canım. Aptal kafam aptal inansana gözünle gördün yok bebek falan hamile değilsin neyin umudu var icinde yaa

Üzme kendini canım, bu yüzden testlerde biraz aceleci davranıyoruz. Sabırsızlıktan.. Ama bu kadar etkileniyorsa nacizane tavsiyem, adet olmay bekle... Baktın olmadın git kan testi yaptır... İnan hamilelilik hiç ummadıgın programlamadığın zaman oluyor, çok kafaya takmak hormonlarımızı etkiliyor ve tüm bu hormonların sayesinde hamile kalamıyoruz...
Üzme şimdi kendini...

Kuzum gene bat a Gore küçük çıktı 11+2 yım bugn ama 10+6 ckti en son 4 gün gerideydi bukez 3 gün geride ilk başta 6 gün gerideydi demk ki yavaş yavaş ileri geliyor :) sna cinsiyet tahmini yaptımi
Geçen gittiğimde benim de gerideydi bu sefer ileri gitmiş iki gün doktor iki üç güne takılma bu ayla uyumlu dedi ya ona bak dedi , seninki de yavaş yavaş yetişecek, ya cinsiyet için erken dedi sonra yalancı çıkarım dedi:) senin yaptı mı ? Bi de hani yeğenimin resmi görmedim onu:)

Ben bu ay ovulasyon testi yapmıyorum, yumurtlamamı da hissetmedim şuana kadar aslında bugüne kadar yumurtlama olması gerekiyordu... Neyse adet bittiğinden beri 12 Mart -14 Mart - 16 Mart - 19 Mart ilişki oldu. 03 Nisan BAT
Ya bu ay yumurtlamayacam mı? telaş yaptım hee....
okeanoss00

Amin canm ya git bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
Ayyy çok heyecanlı :) Senin adına çok sevindim bebeğini gördün :) Ölçümleri de yapılmış darısı basima cumartesi kontrolum tam 12 haftalık olacak inşallah bakalım bir tahmin duyabilecekmiyiz inşallah :) Oğlum kardeşini çok merak ediyor ona isim vermiş kendi kendine en sevdiği meyve olduğu için herhalde Kivi diyor :) Bakalım sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz.Doktor bir tahminde bulundu mu size ama daha erken söylememiş olma ihtimali yüksek..Allahim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...

İkili testi biz de konuştuk yaptırdık valla tabiki ne gelirse allahtan ama bilip hazırlıklı olmak da ayrı bir durum bence
Valla bna istiyorumusn dedi bnde çıkacak şeylerin tedavisi var mı dedm tedavisi aldırmak başka br tedavisi yok dedi yok o zamn yaptırmaya gerk yok dedm idrarda etmedi çok gerekli birsy olsa yaptrmani iyi olur derdi dmekki kendide çok gerekli gormuyo

Kivi mi :) ayyyy çok şirinmiş oğlun :)

Böyle bi duruma hazırlık olarak diyorum ben tabiki tedavisi yok ,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş:) bize ve isteyen herkese

Kivi mi :) ayyyy çok şirinmiş oğlun :)
Valla bir haftadır Kivi aşağı Kivi yukarı :) Burnuma kivi kokuyor bazen yeşil doğacak çocuk :) Sizinle haftamiz aynı galiba yakınlarda cinsiyetlerini öğreniriz inşallah hepimize güzel hamilelikler dilerim :)

Bna çıkıntı var gbi erkek ihtimali yüksek dedi oran vermedi ama smdi belli olmaz kesin 16.haftada söylerim dedi. Bacak arasına iyice baktı .

Eklentiler

• IMG_20170320_123845.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 41
Nisaberatim Canım çıktı mı sonuç?

kızlar laboratuvarda sıkıntı varmış sonra çıkmamıştı oradaki kadın bir daha Kan verin dedi biraz önce yine kan verdim diğer kliniği gönderiyorlar orada incelenecek Hani diski atmayalım yanlış çıkabilir dediler o yüzden tekrar kan aldılar Şimdi de saat 3 gibi çıkacak Yani bildiğiniz sinirim bozuldu ama sonuç negatif çıkacak zaten o yüzden sıkmıyorum kendimi Hayırlısı Allah'tan yaso bnmkıde boyle bulanık oldu 3 gunde 3 kere kan veddm sonucu bıke bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…