2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canm çok şükür iyi . Bulundu br tahmin ama tam değil yani erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece. Bnde cumartesi gidecektm ya hani dun sancilaninca bugn hemen gttim çok merk ettm ama iyiyms inslh sende guzl haberlerle gel

Bazen göbek kordonuyla da karıştırılabiliyormus canım ama sonraki aya netleşir bence. Hadi hayırlısı olsun
Evet canm o ihtimal için zatn sadece erkek olma ihtimali yüksek dedi suan belli olmaz zatn 16.hafta geldiğinde soylerm kesin olarak dedi. Yapmasada sormazdim ama kendi yaptı tahmini bnde gormese demezdi diyorum ama bellide olmaz tabi bu haftalar çok karisiyormus

Olabilir benim de evlendiğim ilk 3-5 ay adetim devamlı 2-3 gün gecikiyordu. Vajinismusu aşmana sevindim. Ne kadarlık evlisin. Benim adet düzenim normale döndü sonradan.
1bucuk senelik evliyim insallah benim adetimde eski düzenine girer yaa

Maşallah hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun kolay kolay yanılmaz dr. Allah hayırlısını versin...
Amin kuzum umarm yanılmaz kalbim erkekten yana tabi farkı yok ama agr basıyor ilkim erkk olsun isterdim hep önceden beri. Hani ben sormadm kendi söyledi bnde gormese soylemezdi diyorum ama bilmiyorum bn bise gormedm bu arada :) hayırlısı olsn Rabbim olmayanlarda nasip etsn . Bna nasip etmesine sükurler olsun o cinsiyet konusunda hc brsey sormak aklımın ucuna bile gelmedi hareketlerini gördüm ya . Hastaneden çıkınca kendi kendime dedm ki daha 11 haftalk nasıl erkek dedi ya dedm sorsaydm keşke dedm ama kısmet hayırlısı

Bn erkk dedım erkk cıkıck bk gr

Diğer klinikte senin oteki gittiğin yer değildir inslh.

Amin canm ya git bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
Ay sana erkek gibi duruyor demiş doktor çok sevindim gönlünden geçen olsun inşallah. Benim daha o haftalara çok var :/

Denemeye devam canım. Keşke ovulasyon testi de yapsaydın emin olurduk yumurtladığın günden. Her zaman yumurtlamamızı anlayamıyoruz sen şimdi bunu kafana takma. Ben hiç anlamıyordum zaten

Bir talihsizliktir gidiyor ya hadi hayırlısı. İnşallah güzel sonuçlar gelir canım.

İhtimal verdi inslh doğru çıkar :) sende öğrenirsin inslh bnde kesinleşmesi için bekleyecem snada gönlündn geçen nsip olsn..

Benim test negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…