- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm çok şükür iyi . Bulundu br tahmin ama tam değil yani erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece. Bnde cumartesi gidecektm ya hani dun sancilaninca bugn hemen gttim çok merk ettm ama iyiyms inslh sende guzl haberlerle gelAyyy çok heyecanlı :) Senin adına çok sevindim bebeğini gördün :) Ölçümleri de yapılmış darısı basima cumartesi kontrolum tam 12 haftalık olacak inşallah bakalım bir tahmin duyabilecekmiyiz inşallah :) Oğlum kardeşini çok merak ediyor ona isim vermiş kendi kendine en sevdiği meyve olduğu için herhalde Kivi diyor :) Bakalım sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyoruz.Doktor bir tahminde bulundu mu size ama daha erken söylememiş olma ihtimali yüksek..Allahim sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...
şaşılası ilk defa gördüm bu değeri dur bakalım bi adetin i falan bekleyelim hemen karaları bağlama
Aminnnnn:)Böyle bi duruma hazırlık olarak diyorum ben tabiki tedavisi yok ,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş:) bize ve isteyen herkese
Evet canm o ihtimal için zatn sadece erkek olma ihtimali yüksek dedi suan belli olmaz zatn 16.hafta geldiğinde soylerm kesin olarak dedi. Yapmasada sormazdim ama kendi yaptı tahmini bnde gormese demezdi diyorum ama bellide olmaz tabi bu haftalar çok karisiyormusBazen göbek kordonuyla da karıştırılabiliyormus canım ama sonraki aya netleşir bence. Hadi hayırlısı olsun
1bucuk senelik evliyim insallah benim adetimde eski düzenine girer yaaOlabilir benim de evlendiğim ilk 3-5 ay adetim devamlı 2-3 gün gecikiyordu. Vajinismusu aşmana sevindim. Ne kadarlık evlisin. Benim adet düzenim normale döndü sonradan.
Amin kuzum umarm yanılmaz kalbim erkekten yana tabi farkı yok ama agr basıyor ilkim erkk olsun isterdim hep önceden beri. Hani ben sormadm kendi söyledi bnde gormese soylemezdi diyorum ama bilmiyorum bn bise gormedm bu arada :) hayırlısı olsn Rabbim olmayanlarda nasip etsn . Bna nasip etmesine sükurler olsun o cinsiyet konusunda hc brsey sormak aklımın ucuna bile gelmedi hareketlerini gördüm ya . Hastaneden çıkınca kendi kendime dedm ki daha 11 haftalk nasıl erkek dedi ya dedm sorsaydm keşke dedm ama kısmet hayırlısıMaşallah hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun kolay kolay yanılmaz dr. Allah hayırlısını versin...
tabi canım sen de haklısın hep aynı şeyleri yaşıyoruz. inşallah bu defa rabbim nasip eder canım inşallahDoktor artabilir dedi hep 1.20 çıkardı negatif benim. Ama ben umut etmekten de yoruldum kısmet
Bn erkk dedım erkk cıkıck bk grEvet canm o ihtimal için zatn sadece erkek olma ihtimali yüksek dedi suan belli olmaz zatn 16.hafta geldiğinde soylerm kesin olarak dedi. Yapmasada sormazdim ama kendi yaptı tahmini bnde gormese demezdi diyorum ama bellide olmaz tabi bu haftalar çok karisiyormus
Amaann kuzum ne yapcan sn cinayeti sende haberler nasıl sn onu söyle :)Bn erkk dedım erkk cıkıck bk gr
canım pes etmek yok ne olursa olsunDoktor artabilir dedi hep 1.20 çıkardı negatif benim. Ama ben umut etmekten de yoruldum kısmet
Diğer klinikte senin oteki gittiğin yer değildir inslh.kızlar laboratuvarda sıkıntı varmış sonra çıkmamıştı oradaki kadın bir daha Kan verin dedi biraz önce yine kan verdim diğer kliniği gönderiyorlar orada incelenecek Hani diski atmayalım yanlış çıkabilir dediler o yüzden tekrar kan aldılar Şimdi de saat 3 gibi çıkacak Yani bildiğiniz sinirim bozuldu ama sonuç negatif çıkacak zaten o yüzden sıkmıyorum kendimi Hayırlısı Allah'tan yaso bnmkıde boyle bulanık oldu 3 gunde 3 kere kan veddm sonucu bıke bıle
Ay sana erkek gibi duruyor demiş doktor çok sevindim gönlünden geçen olsun inşallah. Benim daha o haftalara çok var :/Amin canm yagit bakalm ne diyecek . İnslh iyidir . Ense ölçümü ve burun ölçümü yaptı 2li testide sordu yaptırmak istiyormusun dedi bnde yok dedm :)
Denemeye devam canım. Keşke ovulasyon testi de yapsaydın emin olurduk yumurtladığın günden. Her zaman yumurtlamamızı anlayamıyoruz sen şimdi bunu kafana takma. Ben hiç anlamıyordum zatenBen bu ay ovulasyon testi yapmıyorum, yumurtlamamı da hissetmedim şuana kadar aslında bugüne kadar yumurtlama olması gerekiyordu... Neyse adet bittiğinden beri 12 Mart -14 Mart - 16 Mart - 19 Mart ilişki oldu. 03 Nisan BAT
Ya bu ay yumurtlamayacam mı? telaş yaptım hee....
okeanoss00
Bir talihsizliktir gidiyor ya hadi hayırlısı. İnşallah güzel sonuçlar gelir canım.kızlar laboratuvarda sıkıntı varmış sonra çıkmamıştı oradaki kadın bir daha Kan verin dedi biraz önce yine kan verdim diğer kliniği gönderiyorlar orada incelenecek Hani diski atmayalım yanlış çıkabilir dediler o yüzden tekrar kan aldılar Şimdi de saat 3 gibi çıkacak Yani bildiğiniz sinirim bozuldu ama sonuç negatif çıkacak zaten o yüzden sıkmıyorum kendimi Hayırlısı Allah'tan yaso bnmkıde boyle bulanık oldu 3 gunde 3 kere kan veddm sonucu bıke bıle
İhtimal verdi inslh doğru çıkar :) sende öğrenirsin inslh bnde kesinleşmesi için bekleyecemAy sana erkek gibi duruyor demiş doktor çok sevindim gönlünden geçen olsun inşallah. Benim daha o haftalara çok var :/
Denemeye devam canım. Keşke ovulasyon testi de yapsaydın emin olurduk yumurtladığın günden. Her zaman yumurtlamamızı anlayamıyoruz sen şimdi bunu kafana takma. Ben hiç anlamıyordum zaten
Maşallah canım :) bana da üç hafta sonra gel dedi 1 ay sonra mı gitsemBna çıkıntı var gbi erkek ihtimali yüksek dedi oran vermedi ama smdi belli olmaz kesin 16.haftada söylerim dedi. Bacak arasına iyice baktı .
senin nub teorin noldu cnmBn kız diyorum ama tamda bilmiyorum ya çok emin değil duygularim
Üzme kendini canım, bu yüzden testlerde biraz aceleci davranıyoruz. Sabırsızlıktan.. Ama bu kadar etkileniyorsa nacizane tavsiyem, adet olmay bekle... Baktın olmadın git kan testi yaptır... İnan hamilelilik hiç ummadıgın programlamadığın zaman oluyor, çok kafaya takmak hormonlarımızı etkiliyor ve tüm bu hormonların sayesinde hamile kalamıyoruz...
Üzme şimdi kendini...
Benim test negatif
Canın nasıl istersen canm benmMaşallah canım :) bana da üç hafta sonra gel dedi 1 ay sonra mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?