2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

senin nub teorin noldu cnm
Canm bn nub falan göremedm valla doktor çıkıntı var erkek olma ihtimali yüksek dedi ama bilmiyorum. 16.haftada soylerm cinsiyeti dedi.. nub icn arkadaşlara attm bakalm onlar ne diyecek videoya almistm orda gördüm bacak arasındaki çıkıntıyi ama net değil yani daha bekleyecem anlayacan

Hayirlisi bakalm bn ne zamn hissedeceğim brde ağır oluyormuş 18.haftayi bekle brde :) . Canm umarm atanirsin bu arada ne ogretmenisin? Gerçekten atanma bekleyen çok özelde fln yaptnmi hc öğretmenli
Allah razi olsun canım. Sosyal bilgiler öğretmeniyim özelde çalışmadım ama ücretli çalıştım oglum olmadan önce sonra bıraktım hamilelik de zor geçti zaten olsa da yapamazdım hayırlısı dedim

Canm çok şükür iyi . Bulundu br tahmin ama tam değil yani erkek olma ihtimali yüksek dedi sadece. Bnde cumartesi gidecektm ya hani dun sancilaninca bugn hemen gttim çok merk ettm ama iyiyms inslh sende guzl haberlerle gel
Aa hadi hayırlısı diyelim :) daha öncede söylemiştim sana seninki erkek olabilir bizim hastanedeki kızların tezi bulantı az olmasi yada hiç olmaması erkek belirtisini artırıyormuş ama tabiki hepsi bir olasılık sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli degil çok sevindim Allah gönlüne gore versin :) Bizim daha cumartesiye çook var insllah çabucak geçer oğlum Kivisini görür :) Ve inşallah bizde bir tahmin alabiliriz :))

Diğer klinikte senin oteki gittiğin yer değildir inslh.

Bir talihsizliktir gidiyor ya hadi hayırlısı. İnşallah güzel sonuçlar gelir canım.

Benim test negatif

osay3 sıkma canını olurmu herşeyin hayırlısı belli mi olur bata daha 4 gün var

Nisaberatim walla senin işler hep karışık gidiyor be canım. İnşallah hayr olur
Kızlar negatıf cıktı herseyımde temız cıktı
Ve doktr ovı. Testte pozıtıf dynce testlerın bozuk olabılecegını soyledı bana
Test mest hiç bişey umrumda degıl ovulasyonuda takmıyrm ne zaman istersem o zamn grcm ilişkiye tutmazsada bu ay boş geçsın napım
Tek ıdak noktam 10 nisan adet gunum başka gerısını koyverdım

HAYIRLISI OLSN CNM

Tövbe tövbe. Bu durum çok garip ama onlarca test pozitif çıkıyor. Ovulasyon pozitif gösteriyor. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Ben sizin oradaki hastanelere güvenmiyorum galiba. Hayırlısı olsun canım ne diyeyim.

canım test yaptım, silik bir çizgi çıktı. akşam kan vermeye gideceğim. ay çok korkuyorum. 3 ay önce düşük yaşadığım için yüreğim ağzımda.
Bak ya madem yaptın niye haber vermiyorsun? Kızdım şimdi. Hadi inşallah vardır haberdar et mutlaka çok sevindim.

hasretlebeklenenmelek canım hakkında hayırlısı kan versen keşke kesin sonuç olurdu?

Vericem kuzum 1 2 gune gideriz heralde dedigim gibi burda tek cikamiuorum arti esimde cok yogun calisiyor malum nevruz durumlari aksam bile gelemicek gece 1 den onc3..bende hic olmazsa 2 dk acilde veriyim sonucu sen alirsin dedim simdi ama imkansizzzz ....bid3 boyle kisitliyim yaaa bekliyorum iste....

Hala gelmedi adetimm yaa iyice supheye dusuyorum boyle de moralim bozluyor....

Çok entresan bir durum canım, bu durum nasıl araştırlır bilmiyorum am aiyi bir dr. git bence. Sıkıntı ne ise belki gebeliği engelleyen de bu. Ovolasyon testini pozitif çıkaran bişey var belli ki... yoksa yumurtlama yokken hadi biri hatalı iki hatalı hepsimi hatalı...

Ya çok şaşırdım hadi o testler yanlış peki diğer test o neydi peki yine 0.1 mi çıktı

Canım hayırlısı olsun inşallah Allahım en kısa zamanda nasip etsin. Gerçekten derlerdide inanmazdım ne yumurtlama takibi yaptım nede başka birsey hemen hemen gün aşırı ilişki oldu ve hamile olduğum aklımın ucundan bile geçmedi eşimin isteği üzerine test yaptım ve şokkkk o yüzden uğraşma üstünede gitme vardır elbet bir hayır
Ve hayırlı zamanda gelecek bebişin inan dua ediyorum gönülden oğluşumda dua ediyo teyzesi. Kendine dikkat et lütfen güzel haberlerini mutlaka bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…