2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim de bütün ov. testim senin gibi çıkıyordu ümitlenmeye gerek yok canım o zaman ... hayırlısı bakalım yaaa

Canım seni o kadar iyi anlıyorum kı allah saglikli bir gebelik nasip etsin inşallah
canım test yaptım, silik bir çizgi çıktı. akşam kan vermeye gideceğim. ay çok korkuyorum. 3 ay önce düşük yaşadığım için yüreğim ağzımda.

Hayirlisi kuzum ya takma kendi haline bırak bakalm.

Kizlar birsey soracam aslinda cevabi biliyorum da bilmek istemiyorum cumartesi ozel hastanede kan degerim 601 di. Bugunde aile hekimi yani devlet has. sonucum 729 cikti. Sanirim sadece hamile kalmayi basariyorum devami olmuyor :)

Alırsın inslh canm. Ya çok tatlı ogln nasılda seviyordur smdi yaa Rabbim sağ saglim kavuştursun az kaldı az snin bebiside gorecegz burda inslh :)

Bugun hepimiz nakavt canim amaaaa hayrlisi buymus cok guzel dusunuyosun olmamoz gereken o kuzum rahat olduk mu gerisi gelecek insssss....bu ay bende ole yapicam su belirsizligim gecsinde hala gelmedi adetim ..
Sogan suyu klomen preesed hepsini denicem ve kafam rahat olucak izine cikicaz onu dusunucem insss olur... Nisaberatim

Bu arada bence bana hareketli bi deger geldi adetine 4 gun var cnm yaa bnde 4 gun kala vaktrdim 0.84 demistim ya sennki daha oynak:) bak bende garip cizgimsi bis3 cikti belki bis3 olabilir umidini yitirmeeee diyorm osay3

Kizlar birsey soracam aslinda cevabi biliyorum da bilmek istemiyorum cumartesi ozel hastanede kan degerim 601 di. Bugunde aile hekimi yani devlet has. sonucum 729 cikti. Sanirim sadece hamile kalmayi basariyorum devami olmuyor :)
canım farklı yerlerde ölçtürdüğün için sonuç böyle çıkmış olamaz mı

bir de belli bir seviyeye geldikten sonra artış 2 katı olmayabilir diye bir şey duymuştum.

Canım hep aynı laboratuvar da yaptır testini. Umudsuz olma iki gün sonra 1400 lu degerlerin olmalı inşallah saglikli bir gebeliktir

Hastane farklı olunca değerler de farklı olur diye duymuştum. İstersen daha önce nereye yaptırdıysan bir de orada yaptır canım. Daha fazla da artış kontrol etme ben 2 kez yapmıştım test biri 14.86 ikincisi 66 idi. Doktor bir daha baktırmana gerek yok dedi ben de bir daha baktırmadım. Boş yere kendini strese sokuyorsun.

Alırsın inslh canm. Ya çok tatlı ogln nasılda seviyordur smdi yaa Rabbim sağ saglim kavuştursun az kaldı az snin bebiside gorecegz burda inslh :)
Çok seviyor şimdilik, kucağıma oturmuyor ben uzanirken üstüme koşup ziplamiyor (normalde yapar cok hareketli) yanima uzanıyor yavaşça Kivisine bisey olmasin diye, seviyor minik gobegimi :) Inşallah doguncada çok kiskanmaz :) Inşallah bakalım haftasonu güzel haberler pozlar alırsak göreceğiz..Artık gerçek bir insana benzediler sanırım çok şükür :)

Canım doktoruna sordun mu artış iyi olamış gerçekten inşallah laboratuvar farkıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…