Kendini üzme canım benim. İnşallah herşey yolunda olacak. Labaratuar farkı vardır diye düşünüyorum bende içim rahat etmez diyorsan yarin yine yaptır inşallah hayr olur.Insallah oyledir canlarim yaa sagolun. Benim ilk degerim 32 sonraki 79 idi. Yani doktor sorun yok demisti. Cumartesi 601 ciktiginda da artis iyi dedi. Soyle ki ben yarin prof a gidecem univ hastanesine pihtilasmayla ilgili kan vermistim betaya da baktirdim. Ne bilim simdi 729 cikinca bi garip oldum.
Önceki değerlerin güzel artmış sürekli tahlil yaptırdığın yere gidip yaptırma imkanın varsa oraya git canım orda yaptır tekrardanInsallah oyledir canlarim yaa sagolun. Benim ilk degerim 32 sonraki 79 idi. Yani doktor sorun yok demisti. Cumartesi 601 ciktiginda da artis iyi dedi. Soyle ki ben yarin prof a gidecem univ hastanesine pihtilasmayla ilgili kan vermistim betaya da baktirdim. Ne bilim simdi 729 cikinca bi garip oldum.
Bakim o zamana kadar ona göre gidecem :) cinsiyeti tam öğreniriz inşşBenide 3 hfta sonra çağırmıştı gecn bu kez br ay sonra gel dedi
Tatlim sen bunu tüp bebek topiclerine yaz olur mu? Burada tup bebek surecinde olan kimse yok sanirim o nedenle icini rahatlatacak kimse olmaz diye düşünüyorum. Insallah kolay geçer insallah bebegin sana siki siki tutunur canim.kızlar meraba yarın yumurta toplama işlemi var birazcık korkuyorum genel anestezi ile yapılacak. bana biraz bilgi verseniz
Canm ben 16 aydir ugrasiyorum.6 ay ugrastik..olmayinca dr gittik.ilk gittim kan verdim.hormonlara baktirdim.temiz cikti.sonra 6 kilo verdim sogan kuru *incir kuru yaptim.hergun 3 litre su ictim.ve yumurtlma gunumde sabah birde ertesi gun birlijte oldum...dr um stres cok etkili demisti.yumurtlma gunumu ogrendim.birkac ay ates takibi yaptim...incir kurum bittigi ay hamile kaldim canm....Bebegi olmayan arkadaslar ne kadar suredir ugrasiosunuz.ya da tedavi gorup sonuc alanlar nasil hamile kaldiniz deneyimlerinizi paylasirmsinz
Bu arada sogan kurunu hamile kalmadan 3 ay once yapmistimCanm ben 16 aydir ugrasiyorum.6 ay ugrastik..olmayinca dr gittik.ilk gittim kan verdim.hormonlara baktirdim.temiz cikti.sonra 6 kilo verdim sogan kuru *incir kuru yaptim.hergun 3 litre su ictim.ve yumurtlma gunumde sabah birde ertesi gun birlijte oldum...dr um stres cok etkili demisti.yumurtlma gunumu ogrendim.birkac ay ates takibi yaptim...incir kurum bittigi ay hamile kaldim canm....
Evet canm benziyorlar artk.Çok seviyor şimdilik, kucağıma oturmuyor ben uzanirken üstüme koşup ziplamiyor (normalde yapar cok hareketli) yanima uzanıyor yavaşça Kivisine bisey olmasin diye, seviyor minik gobegimi :) Inşallah doguncada çok kiskanmaz :) Inşallah bakalım haftasonu güzel haberler pozlar alırsak göreceğiz..Artık gerçek bir insana benzediler sanırım çok şükür :)
Canım ben 7. Gündeyim. 4. Klomen+iğne.Catlatma ignesinin 4.gunundeyim benimle ayni gun olan varmi
İnslh canmBakim o zamana kadar ona göre gidecem :) cinsiyeti tam öğreniriz inşş
maşalla çok fena hamilesin:)Kızlar test yaptim iki cizgi bir tane daha yapiyim dedim o da cift yanilma payi yoktur değil mi inşallah kesindir bu testler bilenler yardımcı olabilirmi deneyimli anne adaylari :)))
Valla canim benim beynim durdu çok ağladım eşim teselli etti olur insallah sabret diyor istediğin şehire istedigin doktora gondereyim diyor. Sağolsun... Başım çok ağrıyor su an nasıl ağladıysamBugun hepimiz nakavt canim amaaaa hayrlisi buymus cok guzel dusunuyosun olmamoz gereken o kuzum rahat olduk mu gerisi gelecek insssss....bu ay bende ole yapicam su belirsizligim gecsinde hala gelmedi adetim ..
Sogan suyu klomen preesed hepsini denicem ve kafam rahat olucak izine cikicaz onu dusunucem insss olur... @Nisaberatim
Bu arada bence bana hareketli bi deger geldi adetine 4 gun var cnm yaa bnde 4 gun kala vaktrdim 0.84 demistim ya sennki daha oynak:) bak bende garip cizgimsi bis3 cikti belki bis3 olabilir umidini yitirmeeee diyormosay3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?