2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah oyledir canlarim yaa sagolun. Benim ilk degerim 32 sonraki 79 idi. Yani doktor sorun yok demisti. Cumartesi 601 ciktiginda da artis iyi dedi. Soyle ki ben yarin prof a gidecem univ hastanesine pihtilasmayla ilgili kan vermistim betaya da baktirdim. Ne bilim simdi 729 cikinca bi garip oldum.

Kendini üzme canım benim. İnşallah herşey yolunda olacak. Labaratuar farkı vardır diye düşünüyorum bende içim rahat etmez diyorsan yarin yine yaptır inşallah hayr olur.

Önceki değerlerin güzel artmış sürekli tahlil yaptırdığın yere gidip yaptırma imkanın varsa oraya git canım orda yaptır tekrardan

Bebegi olmayan arkadaslar ne kadar suredir ugrasiosunuz.ya da tedavi gorup sonuc alanlar nasil hamile kaldiniz deneyimlerinizi paylasirmsinz

kızlar meraba yarın yumurta toplama işlemi var birazcık korkuyorum genel anestezi ile yapılacak. bana biraz bilgi verseniz
Tatlim sen bunu tüp bebek topiclerine yaz olur mu? Burada tup bebek surecinde olan kimse yok sanirim o nedenle icini rahatlatacak kimse olmaz diye düşünüyorum. Insallah kolay geçer insallah bebegin sana siki siki tutunur canim.

Bebegi olmayan arkadaslar ne kadar suredir ugrasiosunuz.ya da tedavi gorup sonuc alanlar nasil hamile kaldiniz deneyimlerinizi paylasirmsinz
Canm ben 16 aydir ugrasiyorum.6 ay ugrastik..olmayinca dr gittik.ilk gittim kan verdim.hormonlara baktirdim.temiz cikti.sonra 6 kilo verdim sogan kuru *incir kuru yaptim.hergun 3 litre su ictim.ve yumurtlma gunumde sabah birde ertesi gun birlijte oldum...dr um stres cok etkili demisti.yumurtlma gunumu ogrendim.birkac ay ates takibi yaptim...incir kurum bittigi ay hamile kaldim canm....

Bu arada sogan kurunu hamile kalmadan 3 ay once yapmistim

Evet canm benziyorlar artk. Bence kiskanmaz eltimin kızı da aynıydı böyle doğduktan sonra dahada sevdi kimseye vermiyor bnm kardeşim diyor durmadan inslh seninde öyle olur

Mrb benim yumurtlamamdan 8. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ADET OLDUMMMMMMMMM ....

Kısmettt rahatladımmm ama sımdı hazırlık zamanı cuma gunune randevu aldım bugunu saymazsam 4.gunum olucak klomene baslanır skntı olmaz heralde ....

sogan suyu tarıfını tam bılen var mı adetlıyken baslanıyor mu her ıceyım onu da :)

cıkan sılık cızgı belkıde ıgnenın etkısıydı ...

Valla canim benim beynim durdu çok ağladım eşim teselli etti olur insallah sabret diyor istediğin şehire istedigin doktora gondereyim diyor. Sağolsun... Başım çok ağrıyor su an nasıl ağladıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…