Adet bitiminden 2gun sonra başlanıyor.Bi soğanı (dışı kahverengi içi beyaz) 4 e bolup 1.5 su bardağı su koy 5dakika kaynat.biraz sıcak iciceksin.sabah akşam aç karnına ;-)kızlarrrrrrrrrrrrrrr ADET OLDUMMMMMMMMM ....
Kısmettt rahatladımmm ama sımdı hazırlık zamanı cuma gunune randevu aldım bugunu saymazsam 4.gunum olucak klomene baslanır skntı olmaz heralde ....
sogan suyu tarıfını tam bılen var mı adetlıyken baslanıyor mu her ıceyım onu da :)
cıkan sılık cızgı belkıde ıgnenın etkısıydı ...
Tebrik ederim masallah hamilesinKızlar test yaptim iki cizgi bir tane daha yapiyim dedim o da cift yanilma payi yoktur değil mi inşallah kesindir bu testler bilenler yardımcı olabilirmi deneyimli anne adaylari :)))
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar kan degerim 54 cikti :))okeanoss00
Canim ben ne dedim sana :)) Cok tebrik ederim cok sevindim. Saglikli bir gebelik olsun inşallah.Selam kizlar kan degerim 54 cikti :))okeanoss00
Canim benim lütfen üzülme. Belki de yukselecek degerin doktor bile olumlu konuşmuş regl gelmedigi surece Allah'tan ümit kesilmez. Eger bu ay da olmazsa yumurta kalitesini arttirmak adina ari sütü bal polen karisimi ye olur mu onun cok faydasi var.Valla canim benim beynim durdu çok ağladım eşim teselli etti olur insallah sabret diyor istediğin şehire istedigin doktora gondereyim diyor. Sağolsun... Başım çok ağrıyor su an nasıl ağladıysam
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımada nasip olurSelam kizlar kan degerim 54 cikti :))okeanoss00
Hamilelik ile regl belirtileri birbirine cok benziyor. Bu kadar kendini dinleme olur mu? Benim kasik agrim ve sarılı beyazli akıntım olmustu sadece.Mrb benim yumurtlamamdan 8. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz
Ayy canım çok sevindim hamile olma yolculuğunu anlatır mısın ?ihtiyacımız varSelam kizlar kan degerim 54 cikti :))okeanoss00
Canim benim lütfen üzülme. Belki de yukselecek degerin doktor bile olumlu konuşmuş regl gelmedigi surece Allah'tan ümit kesilmez. Eger bu ay da olmazsa yumurta kalitesini arttirmak adina ari sütü bal polen karisimi ye olur mu onun cok faydasi var.
Allah'tan ümit kesilmez her zaman umut var canim. O kürün yaninda muhakkak ari sütü bal polen karışımı ye yumurta kaliten artsin saglikli dollenme olsun. Ben yemistim belki de o vesile oldu. Eger bu ay tedaviye ara veriyorsan muhakkak ovulasyon testi dene bizler de yardimci oluruz. Ben hepinizin yanindayim ve hepinizi cok seviyorum kardeşlerim hepinize dua ediyorum ❤zaman geçer mi ? doktorun söylediği gibi değer artabilir mi ? umut var mı ? bilmiyorum...tedaviye ara verdim daha fazla klomen catlatma ıgnesı kullanmayacagım ama bugün corek otu bal tarcın aldım onun kürünü uygulayacagım ınsallah. ne gelırse allahtan...
Canım ne olur üzülme Allah büyüktür inşallah değerin yükselir yaa çok istiyorum senin anne. Olmanı inan banazaman geçer mi ? doktorun söylediği gibi değer artabilir mi ? umut var mı ? bilmiyorum...tedaviye ara verdim daha fazla klomen catlatma ıgnesı kullanmayacagım ama bugün corek otu bal tarcın aldım onun kürünü uygulayacagım ınsallah. ne gelırse allahtan...
Allah Razı olsunAllah'tan ümit kesilmez her zaman umut var canim. O kürün yaninda muhakkak ari sütü bal polen karışımı ye yumurta kaliten artsin saglikli dollenme olsun. Ben yemistim belki de o vesile oldu. Eger bu ay tedaviye ara veriyorsan muhakkak ovulasyon testi dene bizler de yardimci oluruz. Ben hepinizin yanindayim ve hepinizi cok seviyorum kardeşlerim hepinize dua ediyorum ❤
Bize yakisan ümitli olmak canım. Elbet hepimiz bir gun anne olacagiz. Rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmez. Vaktini bekliyoruz sadece biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah'tan.Allah Razı olsun
Mrb benim yumurtlamamdan 8. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisinizNe sormuştun canım
Canimm ilk korunmayi biraktik 6 ay sonra hamile kalabildim, sogan kuru yaptim.ve kuru incir yedim.bol bol. Ama o hamileligim ikizdi ve bebeklerimin kalbi durduAyy canım çok sevindim hamile olma yolculuğunu anlatır mısın ?ihtiyacımız var
Ovulasyon testi kullandin bir de :)Canimm ilk korunmayi biraktik 6 ay sonra hamile kalabildim, sogan kuru yaptim.ve kuru incir yedim.bol bol. Ama o hamileligim ikizdi ve bebeklerimin kalbi durdu( kurtaj olmak zorunda kaldim. Kurtajdan sonra hic korunmadim ama ancak 3 ay sonra hamile kalabildim. Belirtilerimde komik ama sadece asiri ruya gormek vardi sadece hala inanamiyorum ve cok korkuyorum insallag bu sefer kucahima alabilirim.
canım benim yaaaa... ne güzel destek oluyorsun kuzum.Allah'tan ümit kesilmez her zaman umut var canim. O kürün yaninda muhakkak ari sütü bal polen karışımı ye yumurta kaliten artsin saglikli dollenme olsun. Ben yemistim belki de o vesile oldu. Eger bu ay tedaviye ara veriyorsan muhakkak ovulasyon testi dene bizler de yardimci oluruz. Ben hepinizin yanindayim ve hepinizi cok seviyorum kardeşlerim hepinize dua ediyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?