2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet bitiminden 2gun sonra başlanıyor.Bi soğanı (dışı kahverengi içi beyaz) 4 e bolup 1.5 su bardağı su koy 5dakika kaynat.biraz sıcak iciceksin.sabah akşam aç karnına ;-)

Valla canim benim beynim durdu çok ağladım eşim teselli etti olur insallah sabret diyor istediğin şehire istedigin doktora gondereyim diyor. Sağolsun... Başım çok ağrıyor su an nasıl ağladıysam
Canim benim lütfen üzülme. Belki de yukselecek degerin doktor bile olumlu konuşmuş regl gelmedigi surece Allah'tan ümit kesilmez. Eger bu ay da olmazsa yumurta kalitesini arttirmak adina ari sütü bal polen karisimi ye olur mu onun cok faydasi var.

Hamilelik ile regl belirtileri birbirine cok benziyor. Bu kadar kendini dinleme olur mu? Benim kasik agrim ve sarılı beyazli akıntım olmustu sadece.

zaman geçer mi ? doktorun söylediği gibi değer artabilir mi ? umut var mı ? bilmiyorum...tedaviye ara verdim daha fazla klomen catlatma ıgnesı kullanmayacagım ama bugün corek otu bal tarcın aldım onun kürünü uygulayacagım ınsallah. ne gelırse allahtan...

Allah'tan ümit kesilmez her zaman umut var canim. O kürün yaninda muhakkak ari sütü bal polen karışımı ye yumurta kaliten artsin saglikli dollenme olsun. Ben yemistim belki de o vesile oldu. Eger bu ay tedaviye ara veriyorsan muhakkak ovulasyon testi dene bizler de yardimci oluruz. Ben hepinizin yanindayim ve hepinizi cok seviyorum kardeşlerim hepinize dua ediyorum ❤

Canım ne olur üzülme Allah büyüktür inşallah değerin yükselir yaa çok istiyorum senin anne. Olmanı inan bana

Allah Razı olsun

Ne sormuştun canım
Mrb benim yumurtlamamdan 8. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz

Ayy canım çok sevindim hamile olma yolculuğunu anlatır mısın ?ihtiyacımız var
Canimm ilk korunmayi biraktik 6 ay sonra hamile kalabildim, sogan kuru yaptim.ve kuru incir yedim.bol bol. Ama o hamileligim ikizdi ve bebeklerimin kalbi durdu ( kurtaj olmak zorunda kaldim. Kurtajdan sonra hic korunmadim ama ancak 3 ay sonra hamile kalabildim. Belirtilerimde komik ama sadece asiri ruya gormek vardi sadece hala inanamiyorum ve cok korkuyorum insallag bu sefer kucahima alabilirim.

Ovulasyon testi kullandin bir de :)

canım benim yaaaa... ne güzel destek oluyorsun kuzum.
Allah senden razı olsun. sana birşey danışacağım . eşim akşam beni öyle görünce dedi ki seni ankaraya göndereyim görüş hastanelere git bak bi kaç yer aşılama yada tüp bebek her ne yaptıracaksak araştır dedi. sonra beraber gidelim beğendiğin yere dedi. biz kırıkkalede oturuyoruz eşim askeri personel şehir dışı izinleri çok sıkıntılı hep kullanamıyor.
şimdi sana sorum şu hazır eşimde böyle düşünüyorken gitsem mi ankaraya benim önden gidip hastanelerle doktorlarla görüşmem faydalı olur mu ki.. en başından eşimle gitmek zorunda mıyım?
yada bu ay dinlenip şu ev yapımı karışımları mı denesek ama aslında zaman kaybetmek de ıstemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…