2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah senden de razi olsun guzelim benim. Benim esim de askeri personel ve suan yok 10 gun de olmayacak. Annemlerde kaliyorum suan seni cok iyi anlıyorum. Bence esin iyi düşünmüş. Suan icin senin yaninda olmasina gerek yok bence. Fikrimi sorarsan önce burada bir topic ac Ankara'da tedavi olup basari elde etmis arkadaslar nereye ve hangi doktora gitmisler hangi yollari izlemisler bir ogren. Aklina yatan bir isim olursa da gider doktorla gorusursun. Icine sinerse de esinle gidersiniz asilamasaysa asilama tup bebekse tup bebek.

çok sağol canım yarın salim kafayla bi düşüneyim bunları.. canım benım

Adet bitiminden 2gun sonra başlanıyor.Bi soğanı (dışı kahverengi içi beyaz) 4 e bolup 1.5 su bardağı su koy 5dakika kaynat.biraz sıcak iciceksin.sabah akşam aç karnına ;-)

su kaynadıktan sonra soganı atıyorum degıl mı canım ?sen yapıp faydasını gordun mu

15 gunmu ıcıcem pekı ..cok soru sordum ama:)
tesekkur ederım cevabın ıcn

Kızlar randevum yarin aksamdi ama esimin isinden dolayi bu aksam gittik. Rabbime bin şükür bebegim buyumus maasallah 13.7mm olmus teyzeleri. Kalp atisini gecen sefer gostermisti bu defa dinletti rabbim hepimizinkini daim etsin sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin insallah. Rabbim burdaki hamile kalmak isteyen tum arkadaslarima hayirli zamanda sagligiyla anne olmayi nasip etsin insallah.

su kaynadıktan sonra soganı atıyorum degıl mı canım ?sen yapıp faydasını gordun mu

15 gunmu ıcıcem pekı ..cok soru sordum ama:)
tesekkur ederım cevabın ıcn
Hayır birlikte kaynatın.evet 15gun içiyorsun.Ben bu ay denedim ins sonucunu alırım ya.size de iyi gelir inşallah pko mı var onun için mı iciceksiniz

Gozun aydin canım her seyin yolunda olmasina cok sevindim. Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Ben de bu cumartesi gidecegim idrar tahlilini yenilemisken bebege de bakar doktor herhalde :)

Herşeyin yoluna gitmesine çok sevindim. Sağlıkla kucağa alırsın inşallah canım

osay3 canım benim ablam tüp bebek denemesi yaptırdı iki tane tutmadı üçüncüyü ankara tüp bebek merkezi nde yaptırdı şükür tuttu. Doktoru çok iyi ben bile birşey olduğunda mail atıyorum telefon numarası vardı kaybettim yazınca hemen cevap veriyor isim veriliyor mu bilmiyorum ama cem akarsu doktorun adı bence bir bak biz çok memnun kaldık

Hayır birlikte kaynatın.evet 15gun içiyorsun.Ben bu ay denedim ins sonucunu alırım ya.size de iyi gelir inşallah pko mı var onun için mı iciceksiniz

yok cok sukur de dusukten sonra rahmı temızlıyormus gebe kalmayada yardımcı olyormus ya denıyım dedım ....dermanın nerden gelcegı bellı olmazzz herseyı denıcem ınsss bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…