2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya kizlar afedersiniz oncelikle ama sey sorcam ben . krem gibi akinti var ben de cok pardon ama elimle kontrol ettm krem gibi suruluyor. Kokusuz bi akinti bi de hic buna rastgelmedim ya da olduysada dikkat etmemisimdir. Hamislerde falan duydunuz mu boyle bisi

Hamile arkadaslar sizlere bisey sorucam. Kizlar simdi adet gununuze kadar akintiniz nasildi rengi kivami falan. Sonra nasil devam etti akintiniz az mi cok mu aciklar misiniz

Hamile arkadaslar sizlere bisey sorucam. Kizlar simdi adet gununuze kadar akintiniz nasildi rengi kivami falan. Sonra nasil devam etti akintiniz az mi cok mu aciklar misiniz
Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz

Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz
Kuzum igne ve ilaclardan dolayi mi bilmiyorum isin aslinda. 4 aydir hep akintim var . Ama hep normal seffaf beyaz kremsiydi. Ama bu sefer ilk kez bu ay sari akintim var. Gunde 2 kez camasir degistiriyorum. Peceteye sildigimde sarimsi. Ama ic camasirimda koyu sari kahvemsi akintim var ve kokusuz.Valla sasirdim kaldim canim :))
Normalde akintim olmazdi tedavilerden once. Basladim baslayali akintim cok . Ama bu ay farkli.
Aceba enfeksiyon mu kaptim diyorum ama ne yanma var ne kasinma nede idrar yaparken zorlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…