- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Tabi geçmişti canım. Bugün 8 gün oldu adt olmadım.Adetin kac gun gecti canim bi de kan testini yaptiginda detim gecikmis miydi
Ayyy o cok fazla gel cuma olsun :))O zaman cumartesi yapalim beraber
Yüzde yüzBu da bnm ovulasyon testim sizce çatlayacak mi
Darisi basimaaaa :))Tabi geçmişti canım. Bugün 8 gün oldu adt olmadım.
Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptirdim negatif cikti hala ümit olabilir mi yaniTabi geçmişti canım. Bugün 8 gün oldu adt olmadım.
Amin canım amiiinnnnKuzum var gibi. Hadi hayirlisi kan ver.
Oy kuzum inşallah.. Gerçi benim de başıma gelmiş değil ama hayırlısı..Darisi basimaaaa :))
Canım olabilir tabi ki. Geç döllenmede olabilir..Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptirdim negatif cikti hala ümit olabilir mi yani
İnşallah yaaCanım olabilir tabi ki. Geç döllenmede olabilir..
Hosgeldin bileee kuzumm :))Kizlar bende aralikta anne olmak.icin cabalicam INŞALLAH olur araniza gelebilirmiyim?
Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuzHamile arkadaslar sizlere bisey sorucam. Kizlar simdi adet gununuze kadar akintiniz nasildi rengi kivami falan. Sonra nasil devam etti akintiniz az mi cok mu aciklar misiniz
Cok Teşekkür ederim balımmm cok mutlu oldumHosgeldin bileee kuzumm :))
Kuzum igne ve ilaclardan dolayi mi bilmiyorum isin aslinda. 4 aydir hep akintim var . Ama hep normal seffaf beyaz kremsiydi. Ama bu sefer ilk kez bu ay sari akintim var. Gunde 2 kez camasir degistiriyorum. Peceteye sildigimde sarimsi. Ama ic camasirimda koyu sari kahvemsi akintim var ve kokusuz.Valla sasirdim kaldim canim :))Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz
Hoşgeldin bileeeKizlar bende aralikta anne olmak.icin cabalicam INŞALLAH olur araniza gelebilirmiyim?
Hosbuldum canlarHoşgeldin bileee
canim test yapmadinmi.masallah nasil sabrediyosunuzkesin zaten 8. günüm bugün adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?