2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canımmmmmm klomenlerden sonra kıst oldumu sende hıccc dusuk bı ıhtımal mı bu 2 kez kullanmısın ya okudum sımdı ....
bu ay bende kullanmayı duusunuyorum tekrarda ....korkuyorum da bı yandan

gelen adetımde kahve kahve ama belım cok agrıyor sokulecem yarın herhalde ,ıgneden sonra nasıl adet olmustun kuzum..

canım bır de ne dıcemmm sen boyle arastrmalar yapmaya basladın yaa bı bakıyomusun gun sonra deger fırlamısss ne guzel olur heee baldan yenmezzzzzz

Super canim bende netten o merkezi görmüştüm cok sagom arastiririm bi

Takıntı yapma cnm benim De 3bin çıkması gerekirken 2002 çıkmıştı 1000 değer eksik bebisimin kalp atışını da duydum bu değere çok takılma tam 48 saatte bir artıyor hatta 72 saatte birde artması normal kabul ediliyor

KIZLARRRRR İKİLİ TEST HAKKİNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA YAPTİRMALİ Mİ YAPTIRMAMALİMİ

Son düzenleme:
Gozun aydin canım her seyin yolunda olmasina cok sevindim. Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Ben de bu cumartesi gidecegim idrar tahlilini yenilemisken bebege de bakar doktor herhalde :)
Sagol canim benim. Benim ferritin ve tsh disinda baska tahlillerimi yapmadi henuz haftaya gittigimde idrar toxoplazma vs isticem. Bunlara 2 yil kadar once bakildi. Toxo bagisikligim yok cikmisti. Sen cumartesi kac gunluk olacaksin?

Kızlar amh diye bir test duydunuz mu hangi durumlarda yapılmalı?pkolular in yaptırması gereken birşey mi?

Merhaba bayanlar, aslında eylül 2017 annesi olmayı planlıyordum ama işler istediğim gibi gitmedi, bu bölüme yazmak istedim çünkü ilk adetim geçtikten sonra tekrar gebelik istiyorum, kötü sonuçlardan korkmuyorum(ki 2 tane yaşadım) artık, ya nasip diyorum Allah yardımcım olsun :)

KIZLARRRRR İKİLİ TEST HAKKİNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA YAPTİRMALİ Mİ YAPTIRMAMALİMİ
İkili taramada sıkıntı olcak bir durum yokki tam tersi önemli ense kalınlığına bakılıyor ki Allah korusun down sendromuna bakılıyor ve kan dada herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor bebeğe hiç sakıncası yok o yüzden yaptırmak önemli

osay3 bitanem ya inşallah son gözyaşların olsun bundan sonra sadece mutluluktan ağla olurmu
Canimmm insallah canim. .. Hepiniz ne güzel umut oluyosunuz iki aydir bana.. Iyi ki varsiniz...
Doktora sordum tiroidlerim cok iyi çıktı dedi peki hcg dedim negatif dedi 0.972 dedi adetin gecti mi dedi hayir 3 Gun var daha dedim artabilir bu değer daha ihtimal var dedi. Normalde kesin ve net konuşurlar ya Allah mi söyletti ki dedim icimden. Hani klişe gelecek ama bi laf var ya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye... Yeter ki umudum olsun ... Rabbim tum umud edenlerin kucağını doldursun insallan saglikli evlatlarla...

Çok geçmiş olsun canım. Bende 2017 Ekim annesi olacaktım nasip olmadı. Rabbim bir daha yasatmasin

Rabbim gönlüne göre versin canım

İyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim 6+2 deyim keseyi gördük ben kalp atışı duyarız diye beklerken sadede keseyi gösterdi bu haftada normal dediysede ben telaş yaptım tabi 9 gün sonra çağırdı siz ne zaman duydunuz kalp atışı yada kese içinde bebeğinizi ne zaman hangi haftada gördünüz şimdiden teşekkürler

Seni ariyordu gözlerim insallah artar kuzum..

Kızlar regl 13.günü bugün benden az kan ve pembe akıntı karışık garip bişiler geldi.
Kasiklarimin ortasında balon şişmiş gibi hissediyorum en Son regl 4.günü gitmiştim ultrasonda 5mm ile 6mm arasında yumurtalar vardı her gün sağlıkla 2mm artsa en az suan 20 22mm arası olmuştur diyorum.
Acaba çatliyormu kesildi çünkü hiç pede bulasmadi 2 gündür yumurta sancim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…