- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Super canim bende netten o merkezi görmüştüm cok sagom arastiririm biosay3 canım benim ablam tüp bebek denemesi yaptırdı iki tane tutmadı üçüncüyü ankara tüp bebek merkezi nde yaptırdı şükür tuttu. Doktoru çok iyi ben bile birşey olduğunda mail atıyorum telefon numarası vardı kaybettim yazınca hemen cevap veriyor isim veriliyor mu bilmiyorum ama cem akarsu doktorun adı bence bir bak biz çok memnun kaldık
Cok teşekkür ederim not aldım.Ankarada yaşiyorsaniz Lina kadın sağlığındaki Mine Sıdıka Kermalli ye gitmenizi tavsiye ederim. Benim prolaktin değerim yüksekti o tedavi etti şuan hamileyim
Takıntı yapma cnm benim De 3bin çıkması gerekirken 2002 çıkmıştı 1000 değer eksik bebisimin kalp atışını da duydum bu değere çok takılma tam 48 saatte bir artıyor hatta 72 saatte birde artması normal kabul ediliyorInsallah oyledir canlarim yaa sagolun. Benim ilk degerim 32 sonraki 79 idi. Yani doktor sorun yok demisti. Cumartesi 601 ciktiginda da artis iyi dedi. Soyle ki ben yarin prof a gidecem univ hastanesine pihtilasmayla ilgili kan vermistim betaya da baktirdim. Ne bilim simdi 729 cikinca bi garip oldum.
Sagol canim benim. Benim ferritin ve tsh disinda baska tahlillerimi yapmadi henuz haftaya gittigimde idrar toxoplazma vs isticem. Bunlara 2 yil kadar once bakildi. Toxo bagisikligim yok cikmisti. Sen cumartesi kac gunluk olacaksin?Gozun aydin canım her seyin yolunda olmasina cok sevindim. Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Ben de bu cumartesi gidecegim idrar tahlilini yenilemisken bebege de bakar doktor herhalde :)
Amin canim benim insallah rabbim sagligiyla sizlere de nasip etsin insallah.Herşeyin yoluna gitmesine çok sevindim. Sağlıkla kucağa alırsın inşallah canım
İkili taramada sıkıntı olcak bir durum yokki tam tersi önemli ense kalınlığına bakılıyor ki Allah korusun down sendromuna bakılıyor ve kan dada herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor bebeğe hiç sakıncası yok o yüzden yaptırmak önemliKIZLARRRRRİKİLİ TEST HAKKİNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA YAPTİRMALİ Mİ YAPTIRMAMALİMİ
Canimmm insallah canim. .. Hepiniz ne güzel umut oluyosunuz iki aydir bana.. Iyi ki varsiniz...osay3 bitanem ya inşallah son gözyaşların olsun bundan sonra sadece mutluluktan ağla olurmu
Çok geçmiş olsun canım. Bende 2017 Ekim annesi olacaktım nasip olmadı. Rabbim bir daha yasatmasinMerhaba bayanlar, aslında eylül 2017 annesi olmayı planlıyordum ama işler istediğim gibi gitmedi, bu bölüme yazmak istedim çünkü ilk adetim geçtikten sonra tekrar gebelik istiyorum, kötü sonuçlardan korkmuyorum(ki 2 tane yaşadım) artık, ya nasip diyorum Allah yardımcım olsun :)
Rabbim gönlüne göre versin canımCanimmm insallah canim. .. Hepiniz ne güzel umut oluyosunuz iki aydir bana.. Iyi ki varsiniz...
Doktora sordum tiroidlerim cok iyi çıktı dedi peki hcg dedim negatif dedi 0.972 dedi adetin gecti mi dedi hayir 3 Gun var daha dedim artabilir bu değer daha ihtimal var dedi. Normalde kesin ve net konuşurlar ya Allah mi söyletti ki dedim icimden. Hani klişe gelecek ama bi laf var ya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye... Yeter ki umudum olsun ... Rabbim tum umud edenlerin kucağını doldursun insallan saglikli evlatlarla...
Canım rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallahSelam kizlar kan degerim 54 cikti :)) @okeanoss00
Canimmm insallah canim. .. Hepiniz ne güzel umut oluyosunuz iki aydir bana.. Iyi ki varsiniz...
Doktora sordum tiroidlerim cok iyi çıktı dedi peki hcg dedim negatif dedi 0.972 dedi adetin gecti mi dedi hayir 3 Gun var daha dedim artabilir bu değer daha ihtimal var dedi. Normalde kesin ve net konuşurlar ya Allah mi söyletti ki dedim icimden. Hani klişe gelecek ama bi laf var ya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye... Yeter ki umudum olsun ... Rabbim tum umud edenlerin kucağını doldursun insallan saglikli evlatlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?