İyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim 6+2 deyim keseyi gördük ben kalp atışı duyarız diye beklerken sadede keseyi gösterdi bu haftada normal dediysede ben telaş yaptım tabi 9 gün sonra çağırdı siz ne zaman duydunuz kalp atışı yada kese içinde bebeğinizi ne zaman hangi haftada gördünüz şimdiden teşekkürler
Kuzummm hayırlı olsun çok şükür. Bu kez sağlıkla al kucağına inslh canmSelam kizlar kan degerim 54 cikti :))okeanoss00
Canım bunu doktor bana yaptırdı hormon değerlerim sınırda çıkmıştı o yüzden. Yumurta rezervinin azalıp azalmadığını tespit etmek için. Ama çok şükür iyi çıktı. İstiyorsan doktoruna danışıp yaptırabilirsin.Kızlar amh diye bir test duydunuz mu hangi durumlarda yapılmalı?pkolular in yaptırması gereken birşey mi?
Nerdeee bende o şans:)Seni ariyordu gözlerim insallah artar kuzum..
Kızlar regl 13.günü bugün benden az kan ve pembe akıntı karışık garip bişiler geldi.
Kasiklarimin ortasında balon şişmiş gibi hissediyorum en Son regl 4.günü gitmiştim ultrasonda 5mm ile 6mm arasında yumurtalar vardı her gün sağlıkla 2mm artsa en az suan 20 22mm arası olmuştur diyorum.
Acaba çatliyormu kesildi çünkü hiç pede bulasmadi 2 gündür yumurta sancim vardi
9 gun geçmiş üstünden büyümüştür tabi yumlar.. Bence catlama olabilir zaman açısından diyorum yani uyuyor canim
Ay hadi insallah canım..Durmuş çünkü baya reGL sancısı gibi ama farklı bir sancı çektim gece.
Bu aksam birliktelikte şans yuksek olur insallah tutar.
Hayırlısı hakkimizda :)Ay hadi insallah canım..
Günaydın canım. Nedendir bilmiyorum. Özelde ise doktorun ara sor istersen o heyecanla unuttum sormayı diye. İnşallah hakkınd. HayırlısıGunaydin kizlar.dun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda bebekte iyi gorunuyor dedi dr.ancak benden prena testi denilen bir testten yaptirmami soyledi.elime brosurunu verdi ve 2 hafta sonra yaptirmam getektigini soyledi.ne oldugunu anlamadigim icin o anda da sormak aklima gelmedi.eve gelince brosuru okudum ki amniyosentez testiymis.amniyosentezin karindan su alınarak degilde kan verilerek yapilan bir türüymüş.birincisi neden benden bu testi istedigini anlamadim.ikincisi de maliyeti oldukca yuksek bir tahlil.2500 tl lerden bahsediliyor int.de.hadi parasini gectimde hersry yolunda gidiyor demesine ragmem niye bu tahlili istedi? Daha once yaptiran yada bilgisi olan var mi?
Cumartesi günü doktorun ölçümüne göre 8+6 oluyor canım o zaman sata yetişmiş mi ben de görmüş olacağım şuan arada 4 gün fark var. Ben dediğin testlere baktırdım toxo bağışıklığı kedi beslememe rağmen bende de yok çok temiz benim hayvancağızımSagol canim benim. Benim ferritin ve tsh disinda baska tahlillerimi yapmadi henuz haftaya gittigimde idrar toxoplazma vs isticem. Bunlara 2 yil kadar once bakildi. Toxo bagisikligim yok cikmisti. Sen cumartesi kac gunluk olacaksin?
arı sütü ve bal poleni de tavsiye derim canım. eşin de havuç suyu içip incir ceviz yesin.zaman geçer mi ? doktorun söylediği gibi değer artabilir mi ? umut var mı ? bilmiyorum...tedaviye ara verdim daha fazla klomen catlatma ıgnesı kullanmayacagım ama bugün corek otu bal tarcın aldım onun kürünü uygulayacagım ınsallah. ne gelırse allahtan...
ben tüp bebek yapanlardanım canım, burada sana doktor açısından yardımcı olacak bir sürü kişi var merak etme. inşallah tüp bebeğe kalmadan hamile olursun canım ama geç kalmamakta da fayda var, geç kalan birisi olarak sana tavsiyem :)çok sağol canım yarın salim kafayla bi düşüneyim bunları.. canım benım
arkadaşım çok güzel düşünmüşsün, ben sana geç kalma dedim, ama bazı süreçler hele ki aşılama tüp bebek gibi süğreçlerde daha ağır ilaç alınıyor, hormonlar etykileniyor. dolayısıyla hem manevi hem de maddi açıdan iyi durumda olmak lazım. dolayısıyla ben de toplam 4 aydan beri dinleniyorum, maddi açıdan da toparlanıyoruz, çok da iyi geldi bu süreç. yapmak istediklerimi yaptım kendimi daha iyi hissediyorum. ancak bir yandan da araştırma yapmak da iyi olur bu süreç için de. kendini sıkmadan, sıkılmadan. ben de bir sürü vitamin aldım, eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum, ona da vitaminler aldım. kendimize iyi bakıyoruz. aşılama açısından şunu söyleyeyim şans %20. bence iyi bir doktora tüm testlerini, rahim filmini, eşinin teslerini götür, değerlendirme yapsın. biz mesela boşuna aşılama yaptırmışız. burada araştırırken bu görüşe denk geleceksin. tüp bebekçilerin hepsi boşuna aşılama yaptırmışız diyor. paramız gitti diyorlar. dolayısıyla her ne kadar aşılama ile hamile kalan arekadaşlar olsa da onların her değeri normaldir. kendine iyice iyi bir doktora baktır bu süreçte. eksiğin kalmasın. herşeye hazırlıklı ol hem maddi hem manevi açıdan ve inan arkadaşım. bir şekilde bebiş sahibi olacağız.kızlar dünden beri beynimin içi kaynıyor resmen. düzgün uyku da uyuyamadım gece geç saatlere kadar tüp bebek ve aşılama araştırdım. AMA demin kendi kendime düşünürken şu aklıma geldi ? ben neden koşuyoryum ?? koşup kendimi yoruyorum???
ben eşimin görevi dolayısıyla kırıkkalenin en mahrum yerinde oturuyorum inanın gezmediğim doktor kalmadı ve hepsi birbirinden berbat. asıl kendi doktorum afyonda benim rahim filmimi çekmişti kasım gibi. tüplerin ikiside açıldı artık gebe kalma şansın yüksek demişti. bende kaç ay olmazsa aşılama yaptırayım dedim 1 sene aklına aşılamayı bile getirme dedi.
eşim sperm testi vermişti yaklasık 2 ay önce ve hareketlilik sınıra yakın çıkmıştı. PROXEED PLUS verdi doktor 6 kutu kullan bunu kullanırken düzelir demişti. onun yanı sıra bi aydır düzensiz olarak keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...
2 aydır klomen+ çatlatma iğnesi denedik olmadı... ama diyorum ki kendime sakin ol bi kendini kendi haline bırak. spermlere de biraz zaman tanı hızlansınlar kalitesi artsın. stesli süreçlerde olacağı varsa olmayabiliyor. ben bu ay doktora gitmeyip BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN kürü deneyeceğim. eşimede keçiboynuzunu düzenli içireceğim zaten proxeedinde 3.paketine geldik 1 ayda 2 paket gidiyor. ayrıca preseed jel de kullanıyorum.. e tamam bu ay da doktor takip edeceğine kendim ovulasyon testleriyle takip ederim.. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. maddiyatımız da kötü en azından toparlanana kadar kendi halime kalmak en iyisi sanırım. KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNA AÇIK BU MEVZU LÜTFEN OKUYUNCA İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN DOĞRU Bİ KARAR OLUR MU BU ŞU AŞAMADA YOKSA 3 YILDIR UĞRAŞIYORSUN BURAYA KADAR GELDİN GİT AŞILAMA YAPTIR MI DERSİNİZ?
kızlar dünden beri beynimin içi kaynıyor resmen. düzgün uyku da uyuyamadım gece geç saatlere kadar tüp bebek ve aşılama araştırdım. AMA demin kendi kendime düşünürken şu aklıma geldi ? ben neden koşuyoryum ?? koşup kendimi yoruyorum???
ben eşimin görevi dolayısıyla kırıkkalenin en mahrum yerinde oturuyorum inanın gezmediğim doktor kalmadı ve hepsi birbirinden berbat. asıl kendi doktorum afyonda benim rahim filmimi çekmişti kasım gibi. tüplerin ikiside açıldı artık gebe kalma şansın yüksek demişti. bende kaç ay olmazsa aşılama yaptırayım dedim 1 sene aklına aşılamayı bile getirme dedi.
eşim sperm testi vermişti yaklasık 2 ay önce ve hareketlilik sınıra yakın çıkmıştı. PROXEED PLUS verdi doktor 6 kutu kullan bunu kullanırken düzelir demişti. onun yanı sıra bi aydır düzensiz olarak keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...
2 aydır klomen+ çatlatma iğnesi denedik olmadı... ama diyorum ki kendime sakin ol bi kendini kendi haline bırak. spermlere de biraz zaman tanı hızlansınlar kalitesi artsın. stesli süreçlerde olacağı varsa olmayabiliyor. ben bu ay doktora gitmeyip BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN kürü deneyeceğim. eşimede keçiboynuzunu düzenli içireceğim zaten proxeedinde 3.paketine geldik 1 ayda 2 paket gidiyor. ayrıca preseed jel de kullanıyorum.. e tamam bu ay da doktor takip edeceğine kendim ovulasyon testleriyle takip ederim.. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. maddiyatımız da kötü en azından toparlanana kadar kendi halime kalmak en iyisi sanırım. KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNA AÇIK BU MEVZU LÜTFEN OKUYUNCA İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN DOĞRU Bİ KARAR OLUR MU BU ŞU AŞAMADA YOKSA 3 YILDIR UĞRAŞIYORSUN BURAYA KADAR GELDİN GİT AŞILAMA YAPTIR MI DERSİNİZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?