- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canım bence çok mantıklı bi karar olmuşkızlar dünden beri beynimin içi kaynıyor resmen. düzgün uyku da uyuyamadım gece geç saatlere kadar tüp bebek ve aşılama araştırdım. AMA demin kendi kendime düşünürken şu aklıma geldi ? ben neden koşuyoryum ?? koşup kendimi yoruyorum???
ben eşimin görevi dolayısıyla kırıkkalenin en mahrum yerinde oturuyorum inanın gezmediğim doktor kalmadı ve hepsi birbirinden berbat. asıl kendi doktorum afyonda benim rahim filmimi çekmişti kasım gibi. tüplerin ikiside açıldı artık gebe kalma şansın yüksek demişti. bende kaç ay olmazsa aşılama yaptırayım dedim 1 sene aklına aşılamayı bile getirme dedi.
eşim sperm testi vermişti yaklasık 2 ay önce ve hareketlilik sınıra yakın çıkmıştı. PROXEED PLUS verdi doktor 6 kutu kullan bunu kullanırken düzelir demişti. onun yanı sıra bi aydır düzensiz olarak keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...
2 aydır klomen+ çatlatma iğnesi denedik olmadı... ama diyorum ki kendime sakin ol bi kendini kendi haline bırak. spermlere de biraz zaman tanı hızlansınlar kalitesi artsın. stesli süreçlerde olacağı varsa olmayabiliyor. ben bu ay doktora gitmeyip BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN kürü deneyeceğim. eşimede keçiboynuzunu düzenli içireceğim zaten proxeedinde 3.paketine geldik 1 ayda 2 paket gidiyor. ayrıca preseed jel de kullanıyorum.. e tamam bu ay da doktor takip edeceğine kendim ovulasyon testleriyle takip ederim.. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. maddiyatımız da kötü en azından toparlanana kadar kendi halime kalmak en iyisi sanırım. KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNA AÇIK BU MEVZU LÜTFEN OKUYUNCA İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN DOĞRU Bİ KARAR OLUR MU BU ŞU AŞAMADA YOKSA 3 YILDIR UĞRAŞIYORSUN BURAYA KADAR GELDİN GİT AŞILAMA YAPTIR MI DERSİNİZ?
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama ben nasıl olsa gelir diyerek boşa zaman harcadım. Bu nedenle 3 yıl olmuş artık aşılama dene derim ben takdir seninkızlar dünden beri beynimin içi kaynıyor resmen. düzgün uyku da uyuyamadım gece geç saatlere kadar tüp bebek ve aşılama araştırdım. AMA demin kendi kendime düşünürken şu aklıma geldi ? ben neden koşuyoryum ?? koşup kendimi yoruyorum???
ben eşimin görevi dolayısıyla kırıkkalenin en mahrum yerinde oturuyorum inanın gezmediğim doktor kalmadı ve hepsi birbirinden berbat. asıl kendi doktorum afyonda benim rahim filmimi çekmişti kasım gibi. tüplerin ikiside açıldı artık gebe kalma şansın yüksek demişti. bende kaç ay olmazsa aşılama yaptırayım dedim 1 sene aklına aşılamayı bile getirme dedi.
eşim sperm testi vermişti yaklasık 2 ay önce ve hareketlilik sınıra yakın çıkmıştı. PROXEED PLUS verdi doktor 6 kutu kullan bunu kullanırken düzelir demişti. onun yanı sıra bi aydır düzensiz olarak keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı...
2 aydır klomen+ çatlatma iğnesi denedik olmadı... ama diyorum ki kendime sakin ol bi kendini kendi haline bırak. spermlere de biraz zaman tanı hızlansınlar kalitesi artsın. stesli süreçlerde olacağı varsa olmayabiliyor. ben bu ay doktora gitmeyip BAL+ÇÖREKOTU+TARÇIN kürü deneyeceğim. eşimede keçiboynuzunu düzenli içireceğim zaten proxeedinde 3.paketine geldik 1 ayda 2 paket gidiyor. ayrıca preseed jel de kullanıyorum.. e tamam bu ay da doktor takip edeceğine kendim ovulasyon testleriyle takip ederim.. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. maddiyatımız da kötü en azından toparlanana kadar kendi halime kalmak en iyisi sanırım. KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNA AÇIK BU MEVZU LÜTFEN OKUYUNCA İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN DOĞRU Bİ KARAR OLUR MU BU ŞU AŞAMADA YOKSA 3 YILDIR UĞRAŞIYORSUN BURAYA KADAR GELDİN GİT AŞILAMA YAPTIR MI DERSİNİZ?
Kızlar randevum yarin aksamdi ama esimin isinden dolayi bu aksam gittik. Rabbime bin şükür bebegim buyumus maasallah 13.7mm olmus teyzeleri. Kalp atisini gecen sefer gostermisti bu defa dinletti rabbim hepimizinkini daim etsin sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin insallah. Rabbim burdaki hamile kalmak isteyen tum arkadaslarima hayirli zamanda sagligiyla anne olmayi nasip etsin insallah.
Gozun aydin canım her seyin yolunda olmasina cok sevindim. Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Ben de bu cumartesi gidecegim idrar tahlilini yenilemisken bebege de bakar doktor herhalde :)
Nisaberatim canım sonuç ne oldu yazdın da ben mi görmedim ya nasıl oldun
yok cok sukur de dusukten sonra rahmı temızlıyormus gebe kalmayada yardımcı olyormus ya denıyım dedım ....dermanın nerden gelcegı bellı olmazzz herseyı denıcem ınsss bu ay
Super canim bende netten o merkezi görmüştüm cok sagom arastiririm bi
osay3 bitanem ya inşallah son gözyaşların olsun bundan sonra sadece mutluluktan ağla olurmu
Allah'ım, tez zamanda bize boyle tatlişlar nasip et insAllaahhh
Kuzummm hayırlı olsun çok şükür. Bu kez sağlıkla al kucağına inslh canm
Günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydin kizlar.dun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda bebekte iyi gorunuyor dedi dr.ancak benden prena testi denilen bir testten yaptirmami soyledi.elime brosurunu verdi ve 2 hafta sonra yaptirmam getektigini soyledi.ne oldugunu anlamadigim icin o anda da sormak aklima gelmedi.eve gelince brosuru okudum ki amniyosentez testiymis.amniyosentezin karindan su alınarak degilde kan verilerek yapilan bir türüymüş.birincisi neden benden bu testi istedigini anlamadim.ikincisi de maliyeti oldukca yuksek bir tahlil.2500 tl lerden bahsediliyor int.de.hadi parasini gectimde hersry yolunda gidiyor demesine ragmem niye bu tahlili istedi? Daha once yaptiran yada bilgisi olan var mi?
Kızlar dun hastaneden geldim dolabı toparlarken testten bıtane daha buldum yaptım 4 saatlık ıdrarla bıde ovı yaptm test negatıf ovı silik cıktıgünaydın kızlarrr
@Zehra ungrmsKızlar dun hastaneden geldim dolabı toparlarken testten bıtane daha buldum yaptım 4 saatlık ıdrarla bıde ovı yaptm test negatıf ovı silik cıktı
Bugun yıne ovı yaptm slılıkleşmiş pembe cıktı doktorumu aradım ve bana dedıgını toparlayarak yazıyorum şimdi
Testlerın silikleşmiş yum. Gercekleşmiş kadınlarda bazen lh coook yukselebılır ve test hassas oldugu ıcın hmn lhnı algılamış 3 gun geln kahverengı akıntın da yum. Olduğu için olabılır muhtemrln senı muayne ettıgımde yum. Catlamştı cunku bn olgun bı yumurta gormedım bugunu ve yarını degerlendır sonrasında haftada 3 kez devam et ilşkiye..
Doktorun dedıklerının toplamı bu ve ben sıze hep yum. Belirtisi yaşıyrm demştm dımı kızlar...
Olan bu durum bu ....
Buyyk bi kargaşa yasandı ama sonuç farklıymış hayırlısı artık Eki Görüntüle 1971016 Eki Görüntüle 1971018 ilki dun hastaneden gelince yaptım ıkıncısı bugun 4 saatlık ıdrarla gebelikte negatıf
canımm bir ay sana bir şey kaybettirmez bir ay bu şekilde dene 3 yıl diyorsun bak sürekli düşünmekten de olmuyordur rahat bırak kendini ve bir uğraş bul. onunlaa vakit geçir derim ben ....
Canım bence çok mantıklı bi karar olmuş
Psikilojik olarakta dinlenirsin artık sürekli doktor insanı yoruyor bi yerden sonra
Bi kaç ay bu şekilde yap canım Eminim ki çok rahatlayacaksın ve inşallah hiiiç doktora falan gitmene gerek kalmayacak sadece bebek kontrolleri için gidersin
Canım sen zaten gebelik testi yapmasaydın bu ay sana erken yumurtluyorsun o yüzden bu ovulasyon testleri pik çıkıyor diye yazmıştım. Sen de bu kadar erken yumurtlayamam demiştin. Senin doktorun da garip bir doktormuş yumurta çatladığında sıvı yayılmış bir görüntü bırakır onu nasıl görmemiş? Bilemiyorum. Sen bence doktorunu değiştir.Kızlar dun hastaneden geldim dolabı toparlarken testten bıtane daha buldum yaptım 4 saatlık ıdrarla bıde ovı yaptm test negatıf ovı silik cıktı
Bugun yıne ovı yaptm slılıkleşmiş pembe cıktı doktorumu aradım ve bana dedıgını toparlayarak yazıyorum şimdi
Testlerın silikleşmiş yum. Gercekleşmiş kadınlarda bazen lh coook yukselebılır ve test hassas oldugu ıcın hmn lhnı algılamış 3 gun geln kahverengı akıntın da yum. Olduğu için olabılır muhtemrln senı muayne ettıgımde yum. Catlamştı cunku bn olgun bı yumurta gormedım bugunu ve yarını degerlendır sonrasında haftada 3 kez devam et ilşkiye..
Doktorun dedıklerının toplamı bu ve ben sıze hep yum. Belirtisi yaşıyrm demştm dımı kızlar...
Olan bu durum bu ....
Buyyk bi kargaşa yasandı ama sonuç farklıymış hayırlısı artık Eki Görüntüle 1971016 Eki Görüntüle 1971018 ilki dun hastaneden gelince yaptım ıkıncısı bugun 4 saatlık ıdrarla gebelikte negatıf
Değiştirmek Aklıma da gelmedi değil yani ben arayıp onu söylüyorum teslim silikleşti falan filan diye Ondan sonra bana yorum yapıyor O yüzden değiştirmeyi düşünüyorum Bende canım ama malum Ben rahatsız olduğum için peşime eşim rahatsızlandığı için iki kere falan ilişki oldu bundan sonra gelişigüzel devam eder artık tutarsa tutar tutmazsa da Nasip artıkCanım sen zaten gebelik testi yapmasaydın bu ay sana erken yumurtluyorsun o yüzden bu ovulasyon testleri pik çıkıyor diye yazmıştım. Sen de bu kadar erken yumurtlayamam demiştin. Senin doktorun da garip bir doktormuş yumurta çatladığında sıvı yayılmış bir görüntü bırakır onu nasıl görmemiş? Bilemiyorum. Sen bence doktorunu değiştir.
Normal adet görüyorsun canım fazla gecikmiş adetin belki ondan diğer kanamalarına göre farklıdırKızlar bugün âdetimin 3. günündeyim 17 gün gecikmiştim bu ay.
Âdetim çok daha az oluyor bu ay ve normalinden kırmızı. 3. günümde normalde çok olurum biraz ama bugün kahverengiye döndü âdetim ve bugün bitecek gibi duruyor. Normalde 5-6 gün sürer.
Az önce günlük pedlerime geçtim âdetim bitiyor diye ve bir kaç dakika sonra çok sıcak birşey geldi yandım hemen lavaboya koştum. Bir baktım kan gelmiş ama âdet kanı değil, burun kanamasında olduğu gibi kıpkırmızı tertemiz kan geldi sıcak sıcak ve şu an afedersiniz hâlâ damla damla akmaya devam ediyor bu kan.
İlk kez bunu yaşıyorum ve bu kesinlikle âdet kanı değil ve aşırı derecede bir koku var ama âdet kokusu da değil. Normalde kokum olmaz böyle âdet olurken. Ne bu şimdi anlamadım?
Olabilir canım teşekkürler.Normal adet görüyorsun canım fazla gecikmiş adetin belki ondan diğer kanamalarına göre farklıdır
Ben haftaya gittigimde baktircam tekrar testlerime. Benimde kusumun temizligi yem su degisimi esime kaldi o yapiyor. Bir de salmiyoruz hic ben dr.uma sormadim ama arkadasim sormus salmazsaniz sorun olmaz demis. Cok tatlilar yaa bebislerimizde cok tatli evcil dostlarimizda:) hepsine maasallah:)Cumartesi günü doktorun ölçümüne göre 8+6 oluyor canım o zaman sata yetişmiş mi ben de görmüş olacağım şuan arada 4 gün fark var. Ben dediğin testlere baktırdım toxo bağışıklığı kedi beslememe rağmen bende de yok çok temiz benim hayvancağızım
Ben de sizin gibiyim kızlar iki buçuk yıldır klomen kurler derken olmadı eşim de yazın aşılama yapalım diyor ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi jel aldım bu ay bilmiyorum halimiz ne olacak çalışıyorum ama kafa dagitamiyorum herkes ummadığım anda diyor ama ben her ay umuyorum umut etmiyorum ama olmuyorCanimmmm benceďe cok dogru dusunmussunn ikimiz ayni gidiyoruz bu surecte ...dun gece esime aynisini dedimmm gecen ay ilk kez klomen kullandim ben bu ay da gidelim klomene basliyim jelide alalim şu pekmezide hergub esim icecek birde sogan suyu adacayi falan icicem elimden gelen ne varsa yapicam evdede butun imkanlari kullanip denicem yaniiii Snr beklicemmm baktim olmadimi ....
Onumizdeki ay izine cikicaz zaten kafada dagitirim dedim ne doktora gidecegim ne bise kullanicam 2 gunde bir iliskiii yeterrrr
Hevesim kirildi smdi duraklama donemine girdim yaniiii
Bi zamana birakicam bende...sende o yuzden dogru dusunmusn belki cok buyuk sorunlarimiz yok belki hic sorun yok sadece stresten skntidan kalamiuoruzzzz canimosay3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?