- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ay maşallah ne güzel çoğu kişi hamile kalmış hayırlısı olsun kızlar. inşallah bekleyenlerde tez vakitte güzel haberi alırlar
evet canım çok şükürKuzum sen gebesin ayy ayyy çok sevindim allahım tamamını erdirsin inşallah
evet canım çok şükürDarısı bekleyen herkese olsun inşallah
peçeteye leke gibi geliyorsa yumurtlama kanamasıdır canım değerlendir günlerini inşallah tutarAyy ayy maşallah canım benim amin inşallah bende bekliyorum bu ay tutarsa hayırlısı ile.
Yumurta kanaması yaşıyorum sanırım 14.gün bugun dün ve bugün hafif kanama var. Regl 4.günü 5mm 6mm kadardi yani hesaplamalarima rağmen 20mm ile 22mm arasındadır diyorum. İnş catlamistir
Pede gecmiyor canım dediğin gibi kahve ve pembemsi geliyor allaha Şükür kist yoktu yani muhtemelen o :) bu aksam hayırlısı ile olucak dün olmamıştı eşim geç geldi az atismistik :)peçeteye leke gibi geliyorsa yumurtlama kanamasıdır canım değerlendir günlerini inşallah tutar
osay3 canım bencede dinlen biraz. Herşey vaktini bekliyor..Doktora gitmek hep stres sinir. Olacakmi olmayacakmı vs.. bı kaç ay kendine zaman tanı.akisina bırak..kendine zaman ayir biseyler le uğraş Baktinki olmadı gidip aşılama yaptirsin..
Canlarim cok teşekkür ederim. Artik böyle düşüneli omuzlarimdan yük kalkmis gibi oldu. Daha rahat daha hafif ve en önemlisi daha huzurlu hissediyorum. Biraz dinlenip oluruna birakmak iyi gelecek. 1 ay sonra yurtdisina tatile gidicez esimle 10 gun belki orasi cok iyi gelir bize... Kısmet:) gidip gelelim ondan sonra bisiler düşünürüz. Sizi seviyorum hepinizi deosay3 cnm cok guzel dusunmusun, bence icin nasil rahat ediyorsa onu tercih et. Asilama ve tup islemlerinden fazla bi bilgim yok. Inşallah Rabbim daha fazla bekletmez sizi
Nisaberatim cnm sayende boyle olabileceginede tanik olduk. Sen o testi yapmasaydin ogrenemiyecektin, her iste bi hayir vardir. Inşallah olmamasinin sebebi bu olsun, ki bidahaki aya yum gunlerini erkenden takip edebilesin. Bence hedefine cok yaklastin moralini yuksek tut umudunu kaybetme
Hiç sorma bıtanm ya eger bu ay o yumurtlamaysa kesın tutmaz cunku rahatsızdm hmn kalktım ilişkiden sonra o yuzdn ama bu ay olmasada olur ne zaman olursa artık zamana bıraktm bn ilşkime zevkı devam etcmKaç gündür giremiyordum bir an heycanlanıp çok sevindim canım testini görünce çok ilginç yaaNisaberatim
Nedir bu testlerden çektiğin şaşkınım
Pembe gözlükleri takıp gelecek ayı bekleyeceğiz Allah büyük ol derse olacak
Araştırmalarıma göre doğruluk olasılığı düşük mus o yüzden yaptırmak istemiyorum açıkçasıİkili taramada sıkıntı olcak bir durum yokki tam tersi önemli ense kalınlığına bakılıyor ki Allah korusun down sendromuna bakılıyor ve kan dada herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor bebeğe hiç sakıncası yok o yüzden yaptırmak önemli
Takıntı yapma cnm benim De 3bin çıkması gerekirken 2002 çıkmıştı 1000 değer eksik bebisimin kalp atışını da duydum bu değere çok takılma tam 48 saatte bir artıyor hatta 72 saatte birde artması normal kabul ediliyor
Inşallah canım baska bir dr a daha gorunmeyi dusunuyorum hayirlisi Allahtan sagolGünaydın canım. Nedendir bilmiyorum. Özelde ise doktorun ara sor istersen o heyecanla unuttum sormayı diye. İnşallah hakkınd. Hayırlısı
Duyarsin cnm korkma bende o kadar gereksiz şey okudum nasıl korktum rahat ol değere pek takilmaInsallah bende kalp atisini duyarim canimm yaa umut oldun bana cok sagol cevabin icin
Cnm senin ki bnm gibi geç döllenme azıcık sabret herşey yoluna girecek sağlıksız da zaten durmaz hayırlısı olsunBuarada kese 4.4 mm di kizlarrnormalden geriden geliyormus malum.
Duyarsin cnm korkma bende o kadar gereksiz şey okudum nasıl korktum rahat ol değere pek takilma
Canim geçmiş olsun demicem çünkü iyi olduğunuzu varsaymak istiyorum doktora güvenip. Allahım bu mucizevi yolda (Benim icin mucize kadar guzel gebelik ondan oyle diyorum) sağlık ve huzur versin. Ana yavru saglikli ve guzel bi gebelik olsun inşallah.Iyi aksamlar kizlar doktor muayenesinden gelince biraz dinlendim anca yaziyorum. Alttan ultrasonla keseyi gorduk yerlesmesi cok guzel dedi doktorum. Kan degerine gelince 1000lerde olsaydi dunku deger daha rahat olurduk ama bu degerde normal moral bozmak yok bebegi gozden cikartmiyoruz sonuna kadar devam dedi. Biraz agladim dayanamadim ya. Takviye bi ilac verdi ismi deltacortril tup bebek tedavisinde kullaniyormus. Sabah aksam icecem hic duydunuz mu ki ? Kan sulandirici ignenin dozunu ayarlamak icin de kan verdim ankaraya gidecekmis sonucuna gore doz ayarlayacak. Haftaya sali tekrar kontrol edecek. Beta baktirma diye tembihledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?