2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet canım çok şükür Darısı bekleyen herkese olsun inşallah

Ayy ayy maşallah canım benim amin inşallah bende bekliyorum bu ay tutarsa hayırlısı ile.
Yumurta kanaması yaşıyorum sanırım 14.gün bugun dün ve bugün hafif kanama var. Regl 4.günü 5mm 6mm kadardi yani hesaplamalarima gore 20mm ile 22mm arasındadır diyorum. İnş catlamistir

peçeteye leke gibi geliyorsa yumurtlama kanamasıdır canım değerlendir günlerini inşallah tutar

peçeteye leke gibi geliyorsa yumurtlama kanamasıdır canım değerlendir günlerini inşallah tutar
Pede gecmiyor canım dediğin gibi kahve ve pembemsi geliyor allaha Şükür kist yoktu yani muhtemelen o :) bu aksam hayırlısı ile olucak dün olmamıştı eşim geç geldi az atismistik :)
Bugun çatladı ise yakalar inş

Canlarim cok teşekkür ederim. Artik böyle düşüneli omuzlarimdan yük kalkmis gibi oldu. Daha rahat daha hafif ve en önemlisi daha huzurlu hissediyorum. Biraz dinlenip oluruna birakmak iyi gelecek. 1 ay sonra yurtdisina tatile gidicez esimle 10 gun belki orasi cok iyi gelir bize... Kısmet:) gidip gelelim ondan sonra bisiler düşünürüz. Sizi seviyorum hepinizi de

Hiç sorma bıtanm ya eger bu ay o yumurtlamaysa kesın tutmaz cunku rahatsızdm hmn kalktım ilişkiden sonra o yuzdn ama bu ay olmasada olur ne zaman olursa artık zamana bıraktm bn ilşkime zevkı devam etcm

Araştırmalarıma göre doğruluk olasılığı düşük mus o yüzden yaptırmak istemiyorum açıkçası

Insallah bende kalp atisini duyarim canimm yaa umut oldun bana cok sagol cevabin icin

Iyi aksamlar kizlar doktor muayenesinden gelince biraz dinlendim anca yaziyorum. Alttan ultrasonla keseyi gorduk yerlesmesi cok guzel dedi doktorum. Kan degerine gelince 1000lerde olsaydi dunku deger daha rahat olurduk ama bu degerde normal moral bozmak yok bebegi gozden cikartmiyoruz sonuna kadar devam dedi. Biraz agladim dayanamadim ya. Takviye bi ilac verdi ismi deltacortril tup bebek tedavisinde kullaniyormus. Sabah aksam icecem hic duydunuz mu ki ? Kan sulandirici ignenin dozunu ayarlamak icin de kan verdim ankaraya gidecekmis sonucuna gore doz ayarlayacak. Haftaya sali tekrar kontrol edecek. Beta baktirma diye tembihledi

Canim geçmiş olsun demicem çünkü iyi olduğunuzu varsaymak istiyorum doktora güvenip. Allahım bu mucizevi yolda (Benim icin mucize kadar guzel gebelik ondan oyle diyorum) sağlık ve huzur versin. Ana yavru saglikli ve guzel bi gebelik olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…