- 2 Mart 2017
- 121
- 98
- 18
- 36
Çok geçmiş olsun canım. Bende 2017 Ekim annesi olacaktım nasip olmadı. Rabbim bir daha yasatmasin
Canm desen kurtajdan sonra 6 ay hamile kalmak yasak diye salla gitsin kimse sormaz br daha. Bn kurtaj olur olmaz demstm herkese ay zatn5 6 ay korunma verdi diye smdi soranada korunmayı birakdik oldu diyorum sorarlarsa . En azndan kafam rahatti. İnslh faydası olmuştur snada bna çok fayda ederde :) stresten kaynaklı belkide canm sakin ol stres yapma inslh olur. Bal tarçın corek otu kürü dencanımmmmm konusmustuk senınle yıne sarımsk seysını :)))
harfı harfıne yapılısını hatrlıyorum daaa agzdan koku gelınce de tupler acıkmı demektıııı bıde ole bıse vardı dımı...
4.denemem olacak bu ay hersey normal gozukuyornıye kalamıyorum dıye takmaya basladım bıde etraf cok bunalttı benıııı
soran soranaaaaaa ne kotu bı psıkolojıymıssss yaaa
Aynen görev gibi yapmaktan fenalık geldi zatenbizim de zamanımız gelecek inşallah bekliyoruz :)
Canm desen kurtajdan sonra 6 ay hamile kalmak yasak diye salla gitsin kimse sormaz br daha. Bn kurtaj olur olmaz demstm herkese ay zatn5 6 ay korunma verdi diye smdi soranada korunmayı birakdik oldu diyorum sorarlarsa . En azndan kafam rahatti. İnslh faydası olmuştur snada bna çok fayda ederde :) stresten kaynaklı belkide canm sakin ol stres yapma inslh olur. Bal tarçın corek otu kürü den
Evet cam hakiki bal br tatlı kaşığı br şeker kaşığı corek otu br şeker kaşığı da tarçın karistiriyorsun yiyorsun. Sabah akşam yapıyorsun 2 gunlk şeklinde yapabilirsin adetn 2.guni başlayıp 12.gunu btiriyorsun.ben kurtaj olmadım kuzum aklıma da gelmedı bastan 6 ay korun dedı doktor falan demek hıc art nıyet dusunmem kı olmuyosa olmuyo dıyorum tutmadı bu ay adet oldum dıormmm ama ınsanlarrr cok acımasız yaa boyle olcagını bılseydım onceden orerdım setı bende artık cok gecccc....hıc alakasız bı durumda bıleee konuyu bebege baglıyolar 1 ay snr gıdecez memlekete umarım o zamana kadar hamıle kalırımmm benı bu duurm cok uzuyorrrr ....
o kürü pekı hergunmu yapıcamm onada hakıkı bal lazımdırrr
bu ay herseye acıgımmmm tarflerı beklerım :)
Amin canim tez zamanda inşallahHamilesn cnm..masallh...darisi basimizaa
Canm bn ik kere baktrdim normal di keşke başka baktrmasaydn ama kese iyi bnce suan kactasn bnm önce 1 hafta geri idi smdi 3 güne düştü,:)
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? geçen hafta keseyi gördük canım ayın 29unada gün verdi kalp atışını duyacağız inşallahHamisim nasılsın keseyi bebisi gördün mu
Canım Dr gittin mi hiç Dr birşey öneride bulundu muKızlar mayıs sonunda bır sene olcak korunmayı bırakalı endıselenmeye basladım artık bır senedır korunmadıgımız halde ıkıncı bebegımıze hamıle kalamadım bır turlu
İyiyim canım. Kürtaj dönemi bitsin artık bebek çalışmasına başlamak istiyorum.çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? geçen hafta keseyi gördük canım ayın 29unada gün verdi kalp atışını duyacağız inşallah
İyiyim canım. Kürtaj dönemi bitsin artık bebek çalışmasına başlamak istiyorum.
Masallah Sağlıkla rabbim kucaginda göstersin inşallah
canlar şimdi telefondaZK_ASK la da konuştum bana o kadar çok yardımcı oldu ki... arındım bütün yük yapan düşüncelerimden. ALLAH hepinizden razı olsun. A anneveoglusu canım benim yaşım 29 olacak.
Suan ne tedavi goruyosn peki benimki klomen yerine igneleri varmos o tedaviye gecelim dio ama ben arastirdm o igneler yumurtalari daha cok gelisdirmek icinmis benim sorunum gelisdirmek degil ki catlamamasiAnlıyorum canım. Bende her defasında vuruluyorum çünkü benimki de çatlamıyor doktor değiştirmek zorunda kaldım maddi sebeplerden o doktor deneyelim dedi yok dedim ben denedim olmuyor kiste dönüyor riske alamam dedim o da baktı büyüdükçe büyüyor riske alamadı
Ben kist oldugunu agrilarimdan anliyodm bide adetin 3 gunu kontrole gidiyodm ultrasonda goruluyodu o ay kac yumurtam olusdiysa o ladar kist oluyodu. Ben klomen kullanorken adetlerim 6 gunden 3 gune ladar inmisdi bide kanamam hep koyu kahve siyah camur gibi oluyodu sanirim bunlarda kistin etkisiyumurtanın catlamadıgını tahlıldenmı anlıyosun canım ?
yumurtan catlayınca adet oluyırsun degıl mı ?bende kullandım da bu ay ılk kezz dun ılk gunumdu kahve kahve geldı normalde dırek kırmızı kan gelır ole degıldı ve garıptıı cocugun eşi olurya hanııı dogumda cıkar ara ara bole ınce o tarz seyler vardııı kanımda bugun ılacın o sekılde etkılerı var mı cnm afedersın acık konustum bıraz ama :)
kist olmusmudur dıye bende korkuyorummm bıraz cuma gıdıcem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?