2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canm desen kurtajdan sonra 6 ay hamile kalmak yasak diye salla gitsin kimse sormaz br daha. Bn kurtaj olur olmaz demstm herkese ay zatn5 6 ay korunma verdi diye smdi soranada korunmayı birakdik oldu diyorum sorarlarsa . En azndan kafam rahatti. İnslh faydası olmuştur snada bna çok fayda ederde :) stresten kaynaklı belkide canm sakin ol stres yapma inslh olur. Bal tarçın corek otu kürü den

iyi geceler herkese kızlar benım bugun adet gunumdu normalde bende olmadım bakalım yarınıda bekliyorum inşallah olmam. fakat gögüslerim her ay oldugu gibi acıyo

ben kurtaj olmadım kuzum aklıma da gelmedı bastan 6 ay korun dedı doktor falan demek hıc art nıyet dusunmem kı olmuyosa olmuyo dıyorum tutmadı bu ay adet oldum dıormmm ama ınsanlarrr cok acımasız yaa boyle olcagını bılseydım onceden orerdım setı bende artık cok gecccc ....hıc alakasız bı durumda bıleee konuyu bebege baglıyolar 1 ay snr gıdecez memlekete umarım o zamana kadar hamıle kalırımmm benı bu duurm cok uzuyorrrr ....

o kürü pekı hergunmu yapıcamm onada hakıkı bal lazımdırrr

bu ay herseye acıgımmmm tarflerı beklerım :)

Evet cam hakiki bal br tatlı kaşığı br şeker kaşığı corek otu br şeker kaşığı da tarçın karistiriyorsun yiyorsun. Sabah akşam yapıyorsun 2 gunlk şeklinde yapabilirsin adetn 2.guni başlayıp 12.gunu btiriyorsun.

Takmamaya calis

Kizlar ya catlatma ognemi oldum iliskide felaket agrim oluyo sizde de oluyor mu.5.gun bugun aglicaktim yani o derece.iyiye isaret olsa bari

Kızlar mayıs sonunda bır sene olcak korunmayı bırakalı endıselenmeye basladım artık bır senedır korunmadıgımız halde ıkıncı bebegımıze hamıle kalamadım bır turlu

Canm bn ik kere baktrdim normal di keşke başka baktrmasaydn ama kese iyi bnce suan kactasn bnm önce 1 hafta geri idi smdi 3 güne düştü,:)

Bir kere uzulmem gerekiyomus demekki canimm yok artik beta falan baktirmam benim de normalde 5+4 olmasi gerekirken 4+4 yada 4+3 dedi doktor bi hafta geri yani rabbim kalp atisini da nasip ederse arayi kapatiriz insallah sen ve bebis nasilsiniz az goruyorum buara seni.

Kızlar mayıs sonunda bır sene olcak korunmayı bırakalı endıselenmeye basladım artık bır senedır korunmadıgımız halde ıkıncı bebegımıze hamıle kalamadım bır turlu
Canım Dr gittin mi hiç Dr birşey öneride bulundu mu
Ben 4.5 yıldır bekliyorum. İkinci bebek için
İlk iki yıl ha şimdi olur ha olacak diye inemsemedim çok pişmanım. İhmal etme iyi bir Dr seç

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? geçen hafta keseyi gördük canım ayın 29unada gün verdi kalp atışını duyacağız inşallah
İyiyim canım. Kürtaj dönemi bitsin artık bebek çalışmasına başlamak istiyorum.
Masallah Sağlıkla rabbim kucaginda göstersin inşallah

Suan ne tedavi goruyosn peki benimki klomen yerine igneleri varmos o tedaviye gecelim dio ama ben arastirdm o igneler yumurtalari daha cok gelisdirmek icinmis benim sorunum gelisdirmek degil ki catlamamasi

Ben kist oldugunu agrilarimdan anliyodm bide adetin 3 gunu kontrole gidiyodm ultrasonda goruluyodu o ay kac yumurtam olusdiysa o ladar kist oluyodu. Ben klomen kullanorken adetlerim 6 gunden 3 gune ladar inmisdi bide kanamam hep koyu kahve siyah camur gibi oluyodu sanirim bunlarda kistin etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…