2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Buarada kese 4.4 mm di kizlarr normalden geriden geliyormus malum.
Canım ilk başta benimkide normalden geride geliyordu ama şimdi çok şükür ilerde bile gidiyo hiç merak etme stres yapma herşey güzel olacak bekle biraz dr un dediği gibi. Kendine dikkat et ama normal yaşantınadadevam et bu arada.

Evet nasip eden rabbim devamini da biliyo elimizden geleni yapiyoruz girdik bi yola insallah duzelecek. Doktoruma guvenmekten baska carem yok o ne derse yapiyoruz. Sonucta alaninda prof iyi bi doktor. Gerisi Allahtan hayirlisi neyse artik normal hayatima devam etmeliyim bencede yoksa daha stres oluyor insan.

Hiç sorma bıtanm ya eger bu ay o yumurtlamaysa kesın tutmaz cunku rahatsızdm hmn kalktım ilişkiden sonra o yuzdn ama bu ay olmasada olur ne zaman olursa artık zamana bıraktm bn ilşkime zevkı devam etcm
Aynen görev gibi yapmaktan fenalık geldi zaten bizim de zamanımız gelecek inşallah bekliyoruz :)

Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

al benden de o kadar canım ıcten ıcee dusunuyoruz takıyoruz...ben adet donemı yumurtlama donemı rahatım cok ama o adetı bekleme suresı var yaaa duvarlara tırmanasım gelıyor stresten sabırsızlıktannn elımde degıl ...kafa dagtcak seylerde yapamıyorum burdaaa cok zorr ....

jel bıraz pahalıymıs sanırım ama alıcaz bu ay onuda denıcemmmmm...sen hıc denedın mı canım nette arastrdım da cok faydasını goren varmıs

Tanesinde vuruldum canm digerlerinde vurmadi doktor
Anlıyorum canım. Bende her defasında vuruluyorum çünkü benimki de çatlamıyor doktor değiştirmek zorunda kaldım maddi sebeplerden o doktor deneyelim dedi yok dedim ben denedim olmuyor kiste dönüyor riske alamam dedim o da baktı büyüdükçe büyüyor riske alamadı

Benim yumurtalarim klomen kullaninca catlamiyor 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim hep kist oldu napicam bilemiyorum

yumurtanın catlamadıgını tahlıldenmı anlıyosun canım ?

yumurtan catlayınca adet oluyırsun degıl mı ?bende kullandım da bu ay ılk kezz dun ılk gunumdu kahve kahve geldı normalde dırek kırmızı kan gelır ole degıldı ve garıptıı cocugun eşi olurya hanııı dogumda cıkar ara ara bole ınce o tarz seyler vardııı kanımda bugun ılacın o sekılde etkılerı var mı cnm afedersın acık konustum bıraz ama :)

kist olmusmudur dıye bende korkuyorummm bıraz cuma gıdıcem doktora

Benim yumurtalarim klomen kullaninca catlamiyor 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim hep kist oldu napicam bilemiyorum

yumurtanın catlamadıgını tahlıldenmı anlıyosun canım ?

yumurtan catlayınca adet oluyırsun degıl mı ?bende kullandım da bu ay ılk kezz dun ılk gunumdu kahve kahve geldı normalde dırek kırmızı kan gelır ole degıldı ve garıptıı cocugun eşi olurya hanııı dogumda cıkar ara ara bole ınce o tarz seyler vardııı kanımda bugun ılacın o sekılde etkılerı var mı cnm afedersın acık konustum bıraz ama :)

kist olmusmudur dıye bende korkuyorummm bıraz cuma gıdıcem doktora

ben dusukten sonra bu 3.ayım kızlarrr bu ayda adet oldum yaaa kafama ne takıldı sımdı :))

ben 2 ay once cok sıddetlı vagınal enfeksıyon gecrdım akıntımdan kan bıle geldı cok artmıstı falan kendı kendıme evde gecrdım zor oldu ama adacayları sıcak su torbaları falan kardan yollar kapanmıstıda :))

herneseee eylulde bır kez hamıle kaldım ve dusuk yaptımmm ama sonrasında benımde kanallarım o tuplerım kapanmıs olabılır mı ıltıhaptan falan bıkac yerde okudum sebep olabılıyormustaaa acaba dedım ?yoksa daha erkenmı bunları k9onusmam ıcın ...
.
bu aksam cok soru sordum buralarda ama annelık ozlemı naparsınnnn:))))

Canm bn ik kere baktrdim normal di keşke başka baktrmasaydn ama kese iyi bnce suan kactasn bnm önce 1 hafta geri idi smdi 3 güne düştü,:)

Canm bn kurtajdan 4 ay sonra kaldm hamile.. enfeksiyon icn sarımsak koy adetn bitince çok faydası oluyor :)

canımmmmm konusmustuk senınle yıne sarımsk seysını :)))

harfı harfıne yapılısını hatrlıyorum daaa agzdan koku gelınce de tupler acıkmı demektıııı bıde ole bıse vardı dımı...

4.denemem olacak bu ay hersey normal gozukuyornıye kalamıyorum dıye takmaya basladım bıde etraf cok bunalttı benıııı
soran soranaaaaaa ne kotu bı psıkolojıymıssss yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…