- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Amin cnm hepimiz inşallah sağlıkla kavusuruz bebislerimize :)Insallah canimm Allah razi olsun rabbim sana ve bebegine saglik versin :)
Doğruluk olasılığı dr dan dr a değişiyo dr una güvenmen lazımAraştırmalarıma göre doğruluk olasılığı düşük mus o yüzden yaptırmak istemiyorum açıkçası
Canım ilk başta benimkide normalden geride geliyordu ama şimdi çok şükür ilerde bile gidiyo hiç merak etme stres yapma herşey güzel olacak bekle biraz dr un dediği gibi. Kendine dikkat et ama normal yaşantınadadevam et bu arada.Buarada kese 4.4 mm di kizlarrnormalden geriden geliyormus malum.
Canım çatlatma iğnesi vuruluyor musun?Benim yumurtalarim klomen kullaninca catlamiyor 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim hep kist oldu napicam bilemiyorum
Canim geçmiş olsun demicem çünkü iyi olduğunuzu varsaymak istiyorum doktora güvenip. Allahım bu mucizevi yolda (Benim icin mucize kadar guzel gebelik ondan oyle diyorum) sağlık ve huzur versin. Ana yavru saglikli ve guzel bi gebelik olsun inşallah.
Canım ilk başta benimkide normalden geride geliyordu ama şimdi çok şükür ilerde bile gidiyo hiç merak etme stres yapma herşey güzel olacak bekle biraz dr un dediği gibi. Kendine dikkat et ama normal yaşantınadadevam et bu arada.
Aynen görev gibi yapmaktan fenalık geldi zatenHiç sorma bıtanm ya eger bu ay o yumurtlamaysa kesın tutmaz cunku rahatsızdm hmn kalktım ilişkiden sonra o yuzdn ama bu ay olmasada olur ne zaman olursa artık zamana bıraktm bn ilşkime zevkı devam etcm
Tanesinde vuruldum canm digerlerinde vurmadi doktorCanım çatlatma iğnesi vuruluyor musun?
2 tanesindeTanesinde vuruldum canm digerlerinde vurmadi doktor
Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruzIyi aksamlar kizlar doktor muayenesinden gelince biraz dinlendim anca yaziyorum. Alttan ultrasonla keseyi gorduk yerlesmesi cok guzel dedi doktorum. Kan degerine gelince 1000lerde olsaydi dunku deger daha rahat olurduk ama bu degerde normal moral bozmak yok bebegi gozden cikartmiyoruz sonuna kadar devam dedi. Biraz agladim dayanamadim ya. Takviye bi ilac verdi ismi deltacortril tup bebek tedavisinde kullaniyormus. Sabah aksam icecem hic duydunuz mu ki ? Kan sulandirici ignenin dozunu ayarlamak icin de kan verdim ankaraya gidecekmis sonucuna gore doz ayarlayacak. Haftaya sali tekrar kontrol edecek. Beta baktirma diye tembihledi
Hamisim nasılsın keseyi bebisi gördün muay maşallah ne güzel çoğu kişi hamile kalmış hayırlısı olsun kızlar. inşallah bekleyenlerde tez vakitte güzel haberi alırlar
Ben de sizin gibiyim kızlar iki buçuk yıldır klomen kurler derken olmadı eşim de yazın aşılama yapalım diyor ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi jel aldım bu ay bilmiyorum halimiz ne olacak çalışıyorum ama kafa dagitamiyorum herkes ummadığım anda diyor ama ben her ay umuyorum umut etmiyorum ama olmuyor
Anlıyorum canım. Bende her defasında vuruluyorum çünkü benimki de çatlamıyor doktor değiştirmek zorunda kaldım maddi sebeplerden o doktor deneyelim dedi yok dedim ben denedim olmuyor kiste dönüyor riske alamam dedim o da baktı büyüdükçe büyüyor riske alamadıTanesinde vuruldum canm digerlerinde vurmadi doktor
Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim yumurtalarim klomen kullaninca catlamiyor 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim hep kist oldu napicam bilemiyorum
Benim yumurtalarim klomen kullaninca catlamiyor 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim hep kist oldu napicam bilemiyorum
Canm bn ik kere baktrdim normal di keşke başka baktrmasaydn ama kese iyi bnce suan kactasn bnm önce 1 hafta geri idi smdi 3 güne düştü,:)Evet nasip eden rabbim devamini da biliyo elimizden geleni yapiyoruz girdik bi yola insallah duzelecek. Doktoruma guvenmekten baska carem yok o ne derse yapiyoruz. Sonucta alaninda prof iyi bi doktor. Gerisi Allahtan hayirlisi neyse artiknormal hayatima devam etmeliyim bencede yoksa daha stres oluyor insan.
Canm bn kurtajdan 4 ay sonra kaldm hamile.. enfeksiyon icn sarımsak koy adetn bitince çok faydası oluyor :)ben dusukten sonra bu 3.ayım kızlarrr bu ayda adet oldum yaaa kafama ne takıldı sımdı :))
ben 2 ay once cok sıddetlı vagınal enfeksıyon gecrdım akıntımdan kan bıle geldı cok artmıstı falan kendı kendıme evde gecrdım zor oldu ama adacayları sıcak su torbaları falan kardan yollar kapanmıstıda :))
herneseee eylulde bır kez hamıle kaldım ve dusuk yaptımmm ama sonrasında benımde kanallarım o tuplerım kapanmıs olabılır mı ıltıhaptan falan bıkac yerde okudum sebep olabılıyormustaaa acaba dedım ?yoksa daha erkenmı bunları k9onusmam ıcın ...
.
bu aksam cok soru sordum buralarda ama annelık ozlemı naparsınnnn:))))
Hamilesn cnm..masallh...Kızlar test yaptim iki cizgi bir tane daha yapiyim dedim o da cift yanilma payi yoktur değil mi inşallah kesindir bu testler bilenler yardımcı olabilirmi deneyimli anne adaylari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?