Benim de klomen+çatlatma iğnesi canım. Değişik birşey yok.tek yumurta oluyor iğne yle çatlıyor ama gebelik nasip olmadı. Adetten sonra rahim filmi çekilecek bakalım kendimi hazır hissedersem hayırlısı.Suan ne tedavi goruyosn peki benimki klomen yerine igneleri varmos o tedaviye gecelim dio ama ben arastirdm o igneler yumurtalari daha cok gelisdirmek icinmis benim sorunum gelisdirmek degil ki catlamamasi
Günaydınn canımmm,Günaydın kızlar :)
günaydın cnm sen klomenle mi hamile kalmıştın uzun süredir mi istiodun tedavi sürecin nasıldı:)Günaydın kızlar :)
Günaydın canım. Ben doğal yollarla hamile kaldım. 4. denememizdi. Benim eşim askeri personel olduğu için yumurtlama dönemlerinde pek denk getiremiyorduk. İzne çıkınca oldu. Sadece yumurta kalitesini arttırmak için arı sütü bal polen karışımı yemiştim. Eşime de o tarz bir karışım ve keçiboynuzu pekmezi içirdim. Ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günümü tespit ettim o şekilde oldu. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah.günaydın cnm sen klomenle mi hamile kalmıştın uzun süredir mi istiodun tedavi sürecin nasıldı:)
Kizlar ya catlatma ignemi oldum iliskide felaket agrim oluyo sizde de oluyor mu.5.gun bugun aglicaktim yani o derece.iyiye isaret olsa bari.çatlatma iğnesiyle yumurta kesin çatlıyo değilmi
Günaydınn canımmm,
Günaydın kızlar...
Yazdm etıketledım kuzu negatıf kan negatıf bn negatıfKiz sen kan vermistin noldu sonuc
kuzu negatiflerden kafaları kırdık bugün ben iyiyim çok şükür bi an önce adetim gelsin diye bekliyorum. sende kendini rahat bırak arttık boşver...Yazdm etıketledım kuzu negatıf kan negatıf bn negatıf
Valla umursamıyrm bıraktım yokuşa surmeyı artık
amin cnm inşGünaydın canım. Ben doğal yollarla hamile kaldım. 4. denememizdi. Benim eşim askeri personel olduğu için yumurtlama dönemlerinde pek denk getiremiyorduk. İzne çıkınca oldu. Sadece yumurta kalitesini arttırmak için arı sütü bal polen karışımı yemiştim. Eşime de o tarz bir karışım ve keçiboynuzu pekmezi içirdim. Ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günümü tespit ettim o şekilde oldu. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah.
İğnenin kaçıncı günü oldu canım? Değerin yükselme ihtimali vardı ya evde test ya da kan testi düşünüyor musun?kuzu negatiflerden kafaları kırdık bugün ben iyiyim çok şükür bi an önce adetim gelsin diye bekliyorum. sende kendini rahat bırak arttık boşver...
Normal yaa bnmde geriydi dedigm gbi inslh bu kez sorun olmaz yaa :)Bir kere uzulmem gerekiyomus demekki canimm yok artik beta falan baktirmambenim de normalde 5+4 olmasi gerekirken 4+4 yada 4+3 dedi doktor bi hafta geri yani rabbim kalp atisini da nasip ederse arayi kapatiriz insallah sen ve bebis nasilsiniz az goruyorum buara seni.
Ilk defa bu ay deneyeceğim canım elime yeni geçti ağlaya ağlaya okudum kağıdınıal benden de o kadar canım ıcten ıcee dusunuyoruz takıyoruz...ben adet donemı yumurtlama donemı rahatım cok ama o adetı bekleme suresı var yaaa duvarlara tırmanasım gelıyor stresten sabırsızlıktannn elımde degıl ...kafa dagtcak seylerde yapamıyorum burdaaa cok zorr ....
jel bıraz pahalıymıs sanırım ama alıcaz bu ay onuda denıcemmmmm...sen hıc denedın mı canım nette arastrdım da cok faydasını goren varmıs
Kızlar selam, doktorunuz sizede çok vitamin verdi mi ? Benim içim dışım vitamin oldu. Folik asit hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım, devam ediyor onda sıkıntı yok. Ancak doktor bana vitamin takviyesi forever daily yazmıştı. Bugun B12 düşük dedi. Forever b12 plus yazdı. Bana mı çok geldı bu vitaminler siz neler kullanıyorsunuz?
merhaba kızlar nasılsınız??
Ben cekindim rahim filmi ama temiz cikdi tek sorun olarak catlamamayi goruyorm farkli doktorlarada gittm durumu anlatiyorum bu tedavide olabiliyo diyolar olabilir tabi ama hicmi catlamaz 4 ayda anlayamiyorm her ay istisnasiz kist olusdu. Doktora gidiyorm sagda 1 yumurta var calisin dio calisiyoruz adet olunca gidiyorm pat sagda kist olmus her ay boyle sasirdm napicamiBenim de klomen+çatlatma iğnesi canım. Değişik birşey yok.tek yumurta oluyor iğne yle çatlıyor ama gebelik nasip olmadı. Adetten sonra rahim filmi çekilecek bakalım kendimi hazır hissedersem hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?