Ben cekindim rahim filmi ama temiz cikdi tek sorun olarak catlamamayi goruyorm farkli doktorlarada gittm durumu anlatiyorum bu tedavide olabiliyo diyolar olabilir tabi ama hicmi catlamaz 4 ayda anlayamiyorm her ay istisnasiz kist olusdu. Doktora gidiyorm sagda 1 yumurta var calisin dio calisiyoruz adet olunca gidiyorm pat sagda kist olmus her ay boyle sasirdm napicami
Peki ilaç kullanmadan büyüyor mu öyle sadece iğne vurulsan çatlama olmuyor mu yine. Bende yıllardır çatlatamıyorum walla beni çatlattı kendim tembel insan da deilim ama yumurtalar tembel oğlumda da öyleydi o zaman tek iğne yle oldu şükür bu kez 4. İğne henüz olan olmadı artık tüpler tıkalı yani eminim. Bu ay ev taşıdım iğneden iki gün önce ondan sonra bütün evi düzenle taşıdığın evi temizle çıktığın evi temizle koyverdim ne yapayım olmuyor. Allah hayr etsin diyorum sadece. Bekliyorum bakalımBen cekindim rahim filmi ama temiz cikdi tek sorun olarak catlamamayi goruyorm farkli doktorlarada gittm durumu anlatiyorum bu tedavide olabiliyo diyolar olabilir tabi ama hicmi catlamaz 4 ayda anlayamiyorm her ay istisnasiz kist olusdu. Doktora gidiyorm sagda 1 yumurta var calisin dio calisiyoruz adet olunca gidiyorm pat sagda kist olmus her ay boyle sasirdm napicami
çok şükür hala hayattayımm:)Bugune sukur sen nasilsin :)
Aynen canım git gel inşallah geldiğinde hamile olursun. Bende tatil sonrası olmuştu. İnşallah seninde öyle olur ennnnnnn sagliklisindanCanlarim cok teşekkür ederim. Artik böyle düşüneli omuzlarimdan yük kalkmis gibi oldu. Daha rahat daha hafif ve en önemlisi daha huzurlu hissediyorum. Biraz dinlenip oluruna birakmak iyi gelecek. 1 ay sonra yurtdisina tatile gidicez esimle 10 gun belki orasi cok iyi gelir bize... Kısmet:) gidip gelelim ondan sonra bisiler düşünürüz. Sizi seviyorum hepinizi de
Aynen canım git gel inşallah geldiğinde hamile olursun. Bende tatil sonrası olmuştu. İnşallah seninde öyle olur ennnnnnn sagliklisindanCanlarim cok teşekkür ederim. Artik böyle düşüneli omuzlarimdan yük kalkmis gibi oldu. Daha rahat daha hafif ve en önemlisi daha huzurlu hissediyorum. Biraz dinlenip oluruna birakmak iyi gelecek. 1 ay sonra yurtdisina tatile gidicez esimle 10 gun belki orasi cok iyi gelir bize... Kısmet:) gidip gelelim ondan sonra bisiler düşünürüz. Sizi seviyorum hepinizi de
çok şükür hala hayattayımm:)
amin canım amin :):)) Allah bundan geri koymasin :))
ZK_ASK nasılsin canım nasıl gidiyor sporla hayat
Merhaba canım maşallah pozitif olman çok güzelCok sukur iyiyim canim dun aksam arkadaslarla kaldik makarna yediler iki uc kasik aldim kalori olarak geri dönmüs ona canim skknhava yagmurlu icim sıkılıyo boyle havalarda hic bisey yapasim gelmiyo bide bugun lekelenmem kesileli 7.gunum. kendimi hic takip etmedim akinti vardi bugun ilk kez o uzayan akinti oldu. Klomen catlatma ignesinde bile yasamamistim. Acaba yumurta mi catladi bu kadar erken mi bilmiyorum dengem bozuldu yada. Sen nasilsin canim durumundan habermde yok hic
Olsun o kadar kaçamak ya verirsin inşallah. Bende ilaç kullandığımda hiç akıntı falan olmuyor yumurtlama tarzı yani ne yapalım bende evle uğraşıyorum öyle bu ay hamile olmayacağıma kesin hazırladım kendimi son deneme çok koydu. Artık film tek çare diyorum varsa sıkıntı bilelim ona göre önlem alalım geçti yıllar zaten en çok istemediğim şey di iki çocuk arası bu kadar uzun olması ama işte istemekle olmuyor nasip. Rabbim hayr etsin. Bugün 9. Gün oldu nasipCok sukur iyiyim canim dun aksam arkadaslarla kaldik makarna yediler iki uc kasik aldim kalori olarak geri dönmüs ona canim skknhava yagmurlu icim sıkılıyo boyle havalarda hic bisey yapasim gelmiyo bide bugun lekelenmem kesileli 7.gunum. kendimi hic takip etmedim akinti vardi bugun ilk kez o uzayan akinti oldu. Klomen catlatma ignesinde bile yasamamistim. Acaba yumurta mi catladi bu kadar erken mi bilmiyorum dengem bozuldu yada. Sen nasilsin canim durumundan habermde yok hic
Canım aslında korunmayı bırakınca adet gunlerım hep gecıktı doktora gıttım doktor ultrasonla falan baktı hersey normal bır sıkıntın yok dedı ama bılmıyorum bu ay hormon testi yaptırmak istiyorum ınsallahCanım Dr gittin mi hiç Dr birşey öneride bulundu mu
Ben 4.5 yıldır bekliyorum. İkinci bebek için
İlk iki yıl ha şimdi olur ha olacak diye inemsemedim çok pişmanım. İhmal etme iyi bir Dr seç
Hayırdır canımen yakın arkadaşım la tartıştım benimde hatam olabilir kimisine göre ama bana göre yok yani durduk yere canım sıkıldı yaaa
anlamıyorum insanları bende kesin bi sıkıntı var
Hayırdır canım
Sıkma canını gerçekten en yakın arkadaşsa 1 saate hiç bişey olamamış gibi davranırsınız
Maalesef kıskanmış canımhayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım yaa canım acayip sıkkın yani....
- akşam yemeğe davet ettim ( karı koca arkadaşız çok yakın haftada en az 3 akşam yemek yeriz )
-eşine de aynı şekilde msj çektim ( daha önceleri de aynı şekilde yemek daveti için msj yazmışlığım var onun için bi surun olacağını düşünemedim)
-bayan arkadaş hemen msj yazmış akşam a güzel plan yapmışsınız bana gerek kalmamış yazmış
- bende anladım ki kızmış hemen ben de özür dilerim canım seni kırmak incitmek istemedim yazdım
- e tabi bir sürü msj yazmış -sorun yok -önemli değil biz akşam gelmeyelim rahatsız etmeyelim diye
- ben de öyle şey mi olur işiniz yoksa gelin bekliyorum yazdım
- bana bi laf sokmalar hep sen haklısın sende bi sorun yok falanlar filanlar
arama şansım olmadı
ben de bi daha msj yazmadım
anlamıyorum bazen ben çok rahat bir kişiyim yani kafama bir şey pek takmamaya çalışırım.. o da zaman zaman benim eşime yazıyor yani şimdi bu durum da kıskanmış mı oluyor eşini Allahım Çıldıracam yaa
Bugün15.gun canim ve adet lekeleri gelmeye başladı en gec yarina söker 16.gun sökülüyor benim.İğnenin kaçıncı günü oldu canım? Değerin yükselme ihtimali vardı ya evde test ya da kan testi düşünüyor musun?
Insallah canim cok sagol. Umudum var benimde Insallah.Aynen canım git gel inşallah geldiğinde hamile olursun. Bende tatil sonrası olmuştu. İnşallah seninde öyle olur ennnnnnn sagliklisindan
Bi günümüz bi günümüzü tutmuyor ki canim. Durum neydi bilmiyorum konu ne falan ama yakin arkadasinsa düzelirtirsiniz canım.en yakın arkadaşım la tartıştım benimde hatam olabilir kimisine göre ama bana göre yok yani durduk yere canım sıkıldı yaaa
anlamıyorum insanları bende kesin bi sıkıntı var
Bn hiç nişey anlamadımkı hiç bşeydede hevesım kalmadı zaten ınan uyuyrm otrup kahve içiym oyle gecyo zaman ama anlamadıgım bnm şuan ovulasyon silik tız pembe yum. Bıttımı yanıkuzu negatiflerden kafaları kırdık bugün ben iyiyim çok şükür bi an önce adetim gelsin diye bekliyorum. sende kendini rahat bırak arttık boşver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?