2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam hanımlar:) Son reglim 20 Şubatta oldu. Bu ay 18inde içimden gelen sese dayanamayarak test yaptım 2. çizgi silikti. 20 Mart'ta beta hcg testi yaptırdım 408 idi. Ultrasonda kese görünmedi. Doktor erken gebelik de olabilir dış gebelik de dedi. 21 Mart hcg 609. Keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum şimdi. Aranızda benim gibi olanlar var mı?

Neyin 9.gunu canim adet oldun mu kafam allak bullak hatrlamiyorum hic bisy. Uzme kendini benimde sonum film zaten. Kacinilmaz son yani. Allah hayirlisini versin

Bu değerle kesenin görünmesi mümkün değil ki
Bir gün arayla da iyi artmış ne alaka doktorunun bu kadar erken konuşması saçma olmuş

Ben erken ogrendim senin gibi canim.. benim ilk ogrendigim de 200 lu bisidi 2 gunde bir 2 katina katlanmasi gerekiyor degerlerin gayet iyi keseyi de 5. Haftada goruyorsun muhtemelen 4. Haftadasin.. allah kucagina almayi nasip etsin sikinti yapma

Siyah çamur gibi regl kistin belirtisi olabilir mi gerçekten ya? Benim de sol yunurtalıkta polikistik over var dedi doktor ondan mıdır ki..

Dis gebelik kesin mi simdi?

Dis gebelik olup olmamasni anlamasi icin 6. Haftaya girmiş olman lazm daha kucuk.. bana da boyle ihtimal var ama kotu dusunme iyi dusun iyi olsun

Doktor korun dedi ama ilk defa bu akintiyi yakaladim bos gecirmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum. Ya bisey olursa Allah korusun

Cnm siyah akinti camur gibi bende de oldu kist varken hamile kalanlar var hatta miyomla bile kalanlar var.. bu akintidan bende de geldi mevsimsel oldugunu soylemisti drum

en yakın arkadaşım la tartıştım benimde hatam olabilir kimisine göre ama bana göre yok yani durduk yere canım sıkıldı yaaa
anlamıyorum insanları bende kesin bi sıkıntı var

Sende sıkıntı yok canim insanlar herseyin icine ediyor. Bende ayni durumdayim. Konusmuyorum. Kafam rahat. Herkes yerini kendi belirlesin, ayak altida bas üstüde musait. Sende canini sıkma bosa. Hemde hic kimse icin. Alttan aldkca tepene cikar

sormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugün haftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.

sormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugün haftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.
Neyle bakarsa baksın bu değerle bişey görünmez ki Benin battan iki gün sonra değerim 675 çıkmıştı bir hafta sonra gittim gördüm keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…