Olsun o kadar kaçamak ya verirsin inşallah. Bende ilaç kullandığımda hiç akıntı falan olmuyor yumurtlama tarzı yani ne yapalım bende evle uğraşıyorum öyle bu ay hamile olmayacağıma kesin hazırladım kendimi son deneme çok koydu. Artık film tek çare diyorum varsa sıkıntı bilelim ona göre önlem alalım geçti yıllar zaten en çok istemediğim şey di iki çocuk arası bu kadar uzun olması ama işte istemekle olmuyor nasip. Rabbim hayr etsin. Bugün 9. Gün oldu nasip
Bu değerle kesenin görünmesi mümkün değil kiSelam hanımlar:) Son reglim 20 Şubatta oldu. Bu ay 18inde içimden gelen sese dayanamayarak test yaptım 2. çizgi silikti. 20 Mart'ta beta hcg testi yaptırdım 408 idi. Ultrasonda kese görünmedi. Doktor erken gebelik de olabilir dış gebelik de dedi. 21 Mart hcg 609. Keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum şimdi. Aranızda benim gibi olanlar var mı?
Siyah çamur gibi regl kistin belirtisi olabilir mi gerçekten ya? Benim de sol yunurtalıkta polikistik over var dedi doktor ondan mıdır ki..Ben kist oldugunu agrilarimdan anliyodm bide adetin 3 gunu kontrole gidiyodm ultrasonda goruluyodu o ay kac yumurtam olusdiysa o ladar kist oluyodu. Ben klomen kullanorken adetlerim 6 gunden 3 gune ladar inmisdi bide kanamam hep koyu kahve siyah camur gibi oluyodu sanirim bunlarda kistin etkisi
Selam hanımlar:) Son reglim 20 Şubatta oldu. Bu ay 18inde içimden gelen sese dayanamayarak test yaptım 2. çizgi silikti. 20 Mart'ta beta hcg testi yaptırdım 408 idi. Ultrasonda kese görünmedi. Doktor erken gebelik de olabilir dış gebelik de dedi. 21 Mart hcg 609. Keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum şimdi. Aranızda benim gibi olanlar var mı?
Siyah çamur gibi regl kistin belirtisi olabilir mi gerçekten ya? Benim de sol yunurtalıkta polikistik over var dedi doktor ondan mıdır ki..
Merhaba canım maşallah pozitif olman çok güzel
Bence yumurtluyorsun canım bazı insanlar kürtaj sonrası ya da kimyasal sonrası üzerine hemen hamile kalanlar var mutlaka değerlendir canım allah mucizesini ne zaman gösterir belli olmaz
Bilmiyorum canım bişey demim o zamanDoktor korun dedi amailk defa bu akintiyi yakaladim bos gecirmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum. Ya bisey olursa Allah korusun
Benim de bazı aylar öyle oluyor da çünkü acaba mı dedim.. zaten biraz araştırmıştım da içerde beklemiş kanama adet sökülene kadar koyulaşabiliyor yazıyordu. Herşeyden şüphelenioruzPko da oyle olmuyo canim bende de var biliyosn
en yakın arkadaşım la tartıştım benimde hatam olabilir kimisine göre ama bana göre yok yani durduk yere canım sıkıldı yaaa
anlamıyorum insanları bende kesin bi sıkıntı var
Bilmiyorum canım bişey demim o zaman
Gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap canımAcele etmek istemiyorum hem sporum diyetim daha bitmedi nasipte varsa yine olur hayrlsi Allahtan :)
inşallah hepimiz için çok güzel, hayırlı haberler gelsin.Dis gebelik olup olmamasni anlamasi icin 6. Haftaya girmiş olman lazm daha kucuk.. bana da boyle ihtimal var ama kotu dusunme iyi dusun iyi olsun
Bende başladım diyet + plates 5 kg fazlam var . Seninle aynı gidiyor kız bizim sürec :)) kürtaj sonrası kendimize bakmaya karar verdikAcele etmek istemiyorum hem sporum diyetim daha bitmedi nasipte varsa yine olur hayrlsi Allahtan :)
Neyle bakarsa baksın bu değerle bişey görünmez ki Benin battan iki gün sonra değerim 675 çıkmıştı bir hafta sonra gittim gördüm keseyisormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugünhaftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?