2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugün haftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.
Neyle bakarsa baksın bu değerle bişey görünmez ki Benim battan iki gün sonra değerim 675 çıkmıştı bir hafta sonra gittim gördüm keseyi

sormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugün haftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.

boşuna endişelenip kendini üzme lütfen. Cok doğal olarak Değerin 1000 üstünde olmadan keseyi görmesi mümkün değil. temkinli konuşmuş. Artışında güzel dr. dinle zamanı geldiğinde git kontrolünü yaptır. Gereksiz kendini estrese sokuyorsun. Herşey yolunda görünüyor...

yanne teşekkür ederim:)

Oyle denemedim hic ama klomen olmadan da yumurtalarim gelisiyo normalde

Siyah çamur gibi regl kistin belirtisi olabilir mi gerçekten ya? Benim de sol yunurtalıkta polikistik over var dedi doktor ondan mıdır ki..
Olabilir belki canm benim basda kahve olup kimiziya pembeye donerdi onceden ama kist olmaya baslayinca butun adetim camur gibi geliyo

Merhaba canım, bende erken öğrenmiştim 55.26 ydı değerim. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Gittim keseyi minicikte olsa gördük. Bekle sende görürsün . Değerin şuan yüksek görebilirsin cuma gibi doktora git .

Oyle denemedim hic ama klomen olmadan da yumurtalarim gelisiyo normalde
Öyle bir dene o zaman canım. 3üncü günü git adetin sonra 9. 12. Öyle gerekli olduğu kadar ileri tarihe adetin kaç gün arayla oluyor bilmiyorum. Ona göre yumurtlama gününe denk getirip iğne olabilirsin benim oğlumda ilaç kullanmadım incir kürü yapıp gitmiştim 12. Gün iğne vuruldum oldu şükür ama işte bunda incir ilaç falan olmuyor yumurtalıklarda problem var galiba tıkalı falan diye düşünüyorum

Bn hiç nişey anlamadımkı hiç bşeydede hevesım kalmadı zaten ınan uyuyrm otrup kahve içiym oyle gecyo zaman ama anlamadıgım bnm şuan ovulasyon silik tız pembe yum. Bıttımı yanı

Hiç bilmiyorum ki canim ne desem yanlış yorum yapmış olurum kuzum.. Sen en iyisimi gun aşırı iliskiye devam et.

Bende başladım diyet + plates 5 kg fazlam var . Seninle aynı gidiyor kız bizim sürec :)) kürtaj sonrası kendimize bakmaya karar verdik
Ay canim benim.. insallah vercez kilolari. Bende 5 kilo vermeye calisiyorum :)) insallah verebiliriz. Vucudumuz forma girsin bi bakalim benim kafam cok dagiliyo cok sukur :)

Kızlar merhaba bende bugün bisi duydum bizim bi akraba 4.cocugu istiyormuş doktora gitmişler eşinin sperm sayısı sikintiliymis . Kocasi zeytinyaginda bekletilmiş incir yemiş o ay kadin hamil e kalmış. Saracoğlu nun incir kürü mü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…