- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Neyle bakarsa baksın bu değerle bişey görünmez ki Benim battan iki gün sonra değerim 675 çıkmıştı bir hafta sonra gittim gördüm keseyisormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugünhaftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.
rahatladım biraz ya teşekkür ederim:)Neyle bakarsa baksın be değerle bişey görünmez ki Benim battan iki gün sonra değerim 675 çıkmıştı bir hafta sonra gittim gördüm keseyi
Hayırlısı canım. İnşallahBugün15.gun canim ve adet lekeleri gelmeye başladı en gec yarina söker 16.gun sökülüyor benim.
İğnenin canım hayırlısı hakkımızdaNeyin 9.gunu canim adet oldun mu kafam allak bullak hatrlamiyorum hic bisy. Uzme kendini benimde sonum film zaten. Kacinilmaz son yani. Allah hayirlisini versin
sormayın nasıl canımı sıktı. tamam her ihtimali düşünmek zorunda ama hevesim kursağımda kaldı resmen. ayrıntılı ultrasonda da görünmedi bugünhaftaya gel dedi. umarım hayırlısı olur.
yanne teşekkür ederim:)boşuna endişelenip kendini üzme lütfen. Cok doğal olarak Değerin 1000 üstünde olmadan keseyi görmesi mümkün değil. temkinli konuşmuş. Artışında güzel dr. dinle zamanı geldiğinde git kontrolünü yaptır. Gereksiz kendini estrese sokuyorsun. Herşey yolunda görünüyor...
Oyle denemedim hic ama klomen olmadan da yumurtalarim gelisiyo normaldePeki ilaç kullanmadan büyüyor mu öyle sadece iğne vurulsan çatlama olmuyor mu yine. Bende yıllardır çatlatamıyorum walla beni çatlattı kendim tembel insan da deilim ama yumurtalar tembel oğlumda da öyleydi o zaman tek iğne yle oldu şükür bu kez 4. İğne henüz olan olmadı artık tüpler tıkalı yani eminim. Bu ay ev taşıdım iğneden iki gün önce ondan sonra bütün evi düzenle taşıdığın evi temizle çıktığın evi temizle koyverdim ne yapayım olmuyor. Allah hayr etsin diyorum sadece. Bekliyorum bakalım
Olabilir belki canm benim basda kahve olup kimiziya pembeye donerdi onceden ama kist olmaya baslayinca butun adetim camur gibi geliyoSiyah çamur gibi regl kistin belirtisi olabilir mi gerçekten ya? Benim de sol yunurtalıkta polikistik over var dedi doktor ondan mıdır ki..
Evet canim igneye ragmen catlamiyoCatlatma ignesi de mi catlatmiyo canim
Merhaba canım, bende erken öğrenmiştim 55.26 ydı değerim. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Gittim keseyi minicikte olsa gördük. Bekle sende görürsün . Değerin şuan yüksek görebilirsin cuma gibi doktora git .Selam hanımlar:) Son reglim 20 Şubatta oldu. Bu ay 18inde içimden gelen sese dayanamayarak test yaptım 2. çizgi silikti. 20 Mart'ta beta hcg testi yaptırdım 408 idi. Ultrasonda kese görünmedi. Doktor erken gebelik de olabilir dış gebelik de dedi. 21 Mart hcg 609. Keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum şimdi. Aranızda benim gibi olanlar var mı?
Öyle bir dene o zaman canım. 3üncü günü git adetin sonra 9. 12. Öyle gerekli olduğu kadar ileri tarihe adetin kaç gün arayla oluyor bilmiyorum. Ona göre yumurtlama gününe denk getirip iğne olabilirsin benim oğlumda ilaç kullanmadım incir kürü yapıp gitmiştim 12. Gün iğne vuruldum oldu şükür ama işte bunda incir ilaç falan olmuyor yumurtalıklarda problem var galiba tıkalı falan diye düşünüyorumOyle denemedim hic ama klomen olmadan da yumurtalarim gelisiyo normalde
Bilmiyorum açıkçası kötü bir yorum alipta bütün hamileligimi zehir etmek istemiyorumDoğruluk olasılığı dr dan dr a değişiyo dr una güvenmen lazım
Bn hiç nişey anlamadımkı hiç bşeydede hevesım kalmadı zaten ınan uyuyrm otrup kahve içiym oyle gecyo zaman ama anlamadıgım bnm şuan ovulasyon silik tız pembe yum. Bıttımı yanı
Hormonlarina bakti mi drEvet canim igneye ragmen catlamiyo
Ay canim benim.. insallah vercez kilolari. Bende 5 kilo vermeye calisiyorum :)) insallah verebiliriz. Vucudumuz forma girsin bi bakalim benim kafam cok dagiliyo cok sukur :)Bende başladım diyet + plates 5 kg fazlam var . Seninle aynı gidiyor kız bizim sürec :)) kürtaj sonrası kendimize bakmaya karar verdik
Gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Hakkında en en ennnn hayırlısı olsun istediğin ilk anda bebeğin seninle olsun inşallah
Sıkıntı yok gibi bakalım cuma günü görecem artıkAllahh razii olsunnnn kuzummmm siz nasilsiniz minnakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?