2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bu test dunun testiyse neden bugun tekrar testp yapmadin ki. Cizgilerin koyulasmis. Her gun gunde 2 kez yapmazsan piki kacirirsin
Yok ilişki dün oldu cnm bilmiyorum olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok :)

Bakalım cnm nasip artık

Krem gibi akıntı bazı insanlar için belirti olabiliyor cnm bnm

Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz

ben hamile deilim ama bnimde adet bitiğinden beri beyaz kokusuz akıntım vardı..gün krem rengine döndü sanrım...
birde geçen kırmızı ete çok hassasiyetim vardı kokusu dayanılmaz midemi bulanırıyodu az önce patlıcan közledim ve yine midem bulandı

ay canım benim.insallah tutar.Rabbim yardimcin olsun.hep dua edecem sana.iyi haberlerini bekliorum.bu gidişle bizde tüp bebek yaptiracaz.2 yıla yaklasti.hangi şehirde yaptiriyorsunuz?

Bence enfeksiyon olsa koku olur . ayy canim birlikte ogrenelim guzel haberi hadi insallah :)

A
Adete kac gun var kuzum

O akinti yumurtlama donemi bittikten sonra oluyor canim zaten..bide yumurtlamaya yaklasirken oluyor.kivamsiz akiskan sadece yumurtlama ve gebelikte oluyor yani.akintimiz donemimize gore deisiklik gosteriyor

16 varsa dogurgan donemdesin.14 gun kala catliyor yumurta.iyi degerlendir canim bu hafta hep gun asiri calisin

ben pko'luyum canm hiç düzenli değil yumurtlama fln çalışıyoruz ama nasip olmuyor bu aydan umutluyum daha doğrusu önümüzdeki 3 aydan kısmet...ama benm gibi varmı merk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…