- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Yok ilişki dün oldu cnm bilmiyorum olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok :)Canim bu test dunun testiyse neden bugun tekrar testp yapmadin ki. Cizgilerin koyulasmis. Her gun gunde 2 kez yapmazsan piki kacirirsin
Bakalım cnm nasip artıkYa ben olayi yanlis anlamisim testi dun aksam yapti sandim :))
Canim testin cok koyu bu aksami da degerlendir. Yarin siliklesirse test yarinida degerlendir. Sonrada kosene cekilip beklemeye devam et. Ust uste 4 gun iliskiyle hamile kalan cok canimPrincess91
Ya kizlar afedersiniz oncelikle ama sey sorcam ben . krem gibi akinti var ben de cok pardon ama elimle kontrol ettm krem gibi suruluyor. Kokusuz bi akinti bi de hic buna rastgelmedim ya da olduysada dikkat etmemisimdir. Hamislerde falan duydunuz mu boyle bisi
canim bendede akinti var.ama sanki her ay var o bende..Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz
Canım yaptım foto attım 1-2 sayfa önce bi bak muallakta şu ancanim test yapmadinmi.masallah nasil sabrediyosunuz
Hayırlısı olsun canımCanlar adet olucakmisim gibi kasik agrim var ufakta bas dönmeleri bakalım sonucunda ne cikicak herseye hazirm gerçi
Ayni seyi merak etmisiz kuzum :) senin akintn var mi nasil su an. Bende kremsi akinti var kokusuz
ay canım benim.insallah tutar.Rabbim yardimcin olsun.hep dua edecem sana.iyi haberlerini bekliorum.bu gidişle bizde tüp bebek yaptiracaz.2 yıla yaklasti.hangi şehirde yaptiriyorsunuz?cnm eşinin morfolojisi kaç bak bizde morfoloji sorunu var eşimin morfolojisi değeri %1 doktor asla olmaz demiyorum ama bu degerle zor olur dedi ona rağmen 2 yıldır kendı kendıne olmasını bekliyordum ilaçlar keçiboynuzları herşeyi kullandı yok çocukken ateşli hastalık geçirenlerin spermine vuruyormuş doktor direk onu sordu zaten bize benim eşimde havale geçirmiş neyse işte biz dün tüp bebeğe başladık hayırlısı ile bugün 2.iğnemi oldum rabbim nasip ederse bizimde yüzümüz gülücek inşallah.
ay canım benim.insallah tutar.Rabbim yardimcin olsun.hep dua edecem sana.iyi haberlerini bekliorum.bu gidişle bizde tüp bebek yaptiracaz.2 yıla yaklasti.hangi şehirde yaptiriyorsunuz?
Kızlar yardımcı olabilecek olan var mıKızlar bata 9 gün var ama bugün yoğun kahverengi akıntım olduadet mi oluyorum acaba? karnımda ağrıyodu gaz sorunumda vardı iki gündür adet ağrısı gibiydi
Canim benim bi 10 kilo vermem lazimmis bende aralikta baslicam calismalara
Bence enfeksiyon olsa koku olur . ayy canim birlikte ogrenelim guzel haberi hadi insallah :)Kuzum igne ve ilaclardan dolayi mi bilmiyorum isin aslinda. 4 aydir hep akintim var . Ama hep normal seffaf beyaz kremsiydi. Ama bu sefer ilk kez bu ay sari akintim var. Gunde 2 kez camasir degistiriyorum. Peceteye sildigimde sarimsi. Ama ic camasirimda koyu sari kahvemsi akintim var ve kokusuz.Valla sasirdim kaldim canim :))
Normalde akintim olmazdi tedavilerden once. Basladim baslayali akintim cok . Ama bu ay farkli.
Aceba enfeksiyon mu kaptim diyorum ama ne yanma var ne kasinma nede idrar yaparken zorlanma
Bende bugun hep yattim uyuyasim geliyo hep gozum karariyo falan ayy olacak mi bisiler yaaCanlar adet olucakmisim gibi kasik agrim var ufakta bas dönmeleri bakalım sonucunda ne cikicak herseye hazirm gerçi
Adete kac gun var kuzum
ben hamile deilim ama bnimde adet bitiğinden beri beyaz kokusuz akıntım vardı..gün krem rengine döndü sanrım...
birde geçen kırmızı ete çok hassasiyetim vardı kokusu dayanılmaz midemi bulanırıyodu az önce patlıcan közledim ve yine midem bulandı
O akinti yumurtlama donemi bittikten sonra oluyor canim zaten..bide yumurtlamaya yaklasirken oluyor.kivamsiz akiskan sadece yumurtlama ve gebelikte oluyor yani.akintimiz donemimize gore deisiklik gosteriyorYa kizlar afedersiniz oncelikle ama sey sorcam ben . krem gibi akinti var ben de cok pardon ama elimle kontrol ettm krem gibi suruluyor. Kokusuz bi akinti bi de hic buna rastgelmedim ya da olduysada dikkat etmemisimdir. Hamislerde falan duydunuz mu boyle bisi
A
Adete kac gun var kuzum
canim 1 tane daha mi yapsan acaba.insallah hamissindirCanım yaptım foto attım 1-2 sayfa önce bi bak muallakta şu an
16 varsa dogurgan donemdesin.14 gun kala catliyor yumurta.iyi degerlendir canim bu hafta hep gun asiri calisin16 gün var canm şanslıysam 35-42.gün geliyor
16 varsa dogurgan donemdesin.14 gun kala catliyor yumurta.iyi degerlendir canim bu hafta hep gun asiri calisin
Canim daha yumurtlaman bile 2 gun sonra olcak daha belirti olmaz ki16 gün var canm şanslıysam 35-42.gün geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?