2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ROSE-MOON cevabini tam okumamisim k.bakma iyiym bn de bebiste iyi ck şükür . Pazartesi kontrole gttim aşırı bel agrim vardı br sorun yok olur dedi doktor çok iyi gidiyor suan dedi folik asiti kesti . İğne coraspin ve progestan a devam vitaminide vermedi gerk yok daha dedi 16.hafta vereceğim demir takviyesi dedi. Ense ve burun ölçümü de yaptı normal çıktı 2li testi yaptırmak istemedim . Cinsiyet tahmini de yaptı ama herkes bu haftalarda yanılma olur diyor çok erkn diyorlar hayırlısı bakalm inslh seninde guzl haberlerini sırayla. :)

Canım adetin bence gününe göre değerin çok iyi
İki günde bir yaptır her gün yaptırmaya gerek yok yarın yaptırma ertesi gün 1000li değerleri geçerse artık hiç kan testi yaptırma bir hafta bekle doktora git

Hayırlı uğurlu olsun ben de çok kan tahlili yaptırdım bu süreçte çok üzüldüm yıprandım benim gebelik sonuçlanmadı kürtaj oldum Dilerim Allah'tan sana çok sağlıklı ve güzel bir gebelik nasip etsin

Ay canim benim.. insallah vercez kilolari. Bende 5 kilo vermeye calisiyorum :)) insallah verebiliriz. Vucudumuz forma girsin bi bakalim benim kafam cok dagiliyo cok sukur :)
Tuğken ve Zehra ben de killo fazlalıkları var bugün Yürüyüşe başladım

Çok teşekkür ederim

korkma burdaki arkadaslar bilir ben bata 9 gun kala ogrendim doktor bile sasirdi bata 9 kala beta hcg 32cikti sonra katlandi gunum 1 hahta gectikden 6200 lerde idi 7 hahtalarda keseyi gorduk simdi cok iyi sukur 20 haftayi doldurduk
Maşallah:)

Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşalla Ben aranıza yeni katıldım Şubat ayında gibe kaldım Ancak gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandırıldı
Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşalla Ben aranıza yeni katıldım Şubat ayında gibe kaldım Ancak gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandırıldı

Preesed kullanan arkadaslarim :)

Eczaneden mi aliyim kizlar yoksa netten mi siparis veriyim...

Kutusu hep aynimi cesitleri yok degilmi
Netten alan varsada adini yazarsa sevinirim kuzularim ya :)
Bu sbh adetimin 4.gunu tekrar basliyoruz klomene ve takibe hayrlisi bakalim jelide kulalnicm nasipse

Sıkıntı yok gibi bakalım cuma günü görecem artık
İnşallah güzel haberler veririm insan ister istemez stres oluyor
Kalp atışını ilk kez duycam inşallah

Insallah duyarsin canim merak etme ben iyi haberler bekliyorum :)

Masallah canim benim insallah agrin sizin az olacak ama bebis buyuyor hissediyor kendini demek ki :) igne ilac bende devam progestan gunde 3 e cikardilar sadece. Bel agrisi bugun bndede vardi seninki gibi bilmiyorum ama hafif vardi. Bu ara hamilelik belirtilerini hissetmiyorum aliskanlik mi oldu nedir hayirlisi :) Demek cinsiyett hiim ne zaman ilan edeceksin burda merak ettim :))

osay3 lutfen danismaya :))

Neye karar verdin canım
Ben olsam değerlendirirdim

Korktum. Pisman olacagim bisey yapmak istemiyorum iliski oldu ama dogal yoldan korunma oldu iste. 2 hafta sonra regl gelirse demekki gercekten yumurtlamisim derim insallah cok gecikmez duzenim sarkmasin daha fazla. Sende korun bence. Bak rahmin toparlanmasi lazm 9 ay riskli bi hamilelik.cok zor arkadasim kurtajdan sonra korunmadi o ay hamile kaldi 7 aylik su gun olmus lekelenmesi agrisi sizisi oluyo bilseydm korunurdum diyo. Allah yardmcimz olsn artk.

Once kilolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…