Oyle bisey duydum hatta kadin yiyo diye biliyodum. Patenti kime ait bilmiyorum :)Kızlar merhaba bende bugün bisi duydum bizim bi akraba 4.cocugu istiyormuş doktora gitmişler eşinin sperm sayısı sikintiliymis . Kocasi zeytinyaginda bekletilmiş incir yemiş o ay kadin hamil e kalmış. Saracoğlu nun incir kürü mü bu
GunaydinnGünaydın kızlar
Tuğken ve Zehra ben de killo fazlalıkları var bugün Yürüyüşe başladım
Gunaydinn
Günaydın canlar...
Gunaydinnnnnnnn :))Günaydın canlar...
Nasılsınız kızlar?
Eh işte idare eder midem bulanıyor yine iki gündür.Mikemmel :)) sen nasilsin
gitsin kilolar inşallah. Ben bugün chia tohumu alayim dyrm eğer unutmazsam kontrol sonrası
Eh işte idare eder midem bulanıyor yine iki gündür.
Eh işte idare eder midem bulanıyor yine iki gündür.
İndirym hemen :) hazır iradeli olmuşkenveririz inşallah. 65 le başlamıştım şimdi 63.4Playden adimsayar indir sabahtan aksama kadar sayar adimlarini :)
Bu ay böyle geçsin bakalım relax bir şekilde :) Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testiyle denersin canım takma kafana :)vallahi ben iyiyim :) çalışmalar doğaçlama 2 günde 3 günde bir oluyor. Yumurtlamamamı bu ay hissetmedim biraz o kafama takılıyor ama bıraktım kendi haline...
1 haftadır iyiydim hatta iştahım açılmıştı. 2 gündür yine başladı. Böyle gidecek herhalde :/geçmedi mi hala allah yardımcın olsun bu gebelikte böyle yapacakbişey yok :) allah sıhatle cocuğunu kucağına almayı nasip etsin hepsi geçer canım
Canım limon midemi bulandırıyor artıkHamilelik kolay degil tabi. Limon ye canim. Cok bulaniyosa dr a danis ilac verir belki.
Aynen katılıyorumKorktum. Pisman olacagim bisey yapmak istemiyorumiliski oldu ama dogal yoldan korunma oldu iste. 2 hafta sonra regl gelirse demekki gercekten yumurtlamisim derim insallah cok gecikmez duzenim sarkmasin daha fazla. Sende korun bence. Bak rahmin toparlanmasi lazm 9 ay riskli bi hamilelik.cok zor arkadasim kurtajdan sonra korunmadi o ay hamile kaldi 7 aylik su gun olmus lekelenmesi agrisi sizisi oluyo bilseydm korunurdum diyo. Allah yardmcimz olsn artk.
Once kilolar :))
Bu ay böyle geçsin bakalım relax bir şekilde :) Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testiyle denersin canım takma kafana :)
1 haftadır iyiydim hatta iştahım açılmıştı. 2 gündür yine başladı. Böyle gidecek herhalde :/
Alayım canım.oda yardımcı olur süreçte çok kullanan var .Zaten ekmek hiç sevmem abur cuburu cok yiyordum kestim 1 haftadır. Buarada chia tohumunu nette araştırırken beyaz olanı ve siyaha yakın olanı gördüm hangi rengi alayimAa ben dun aldm :) unutma al canim :)
canım ben internetten aldım 130,0tl miydi öyle bir şey bu ay kullandım ama faydası olmadı adet olacağım belirtiler o yönde ayrıca 1 hafta erken gelecek umarım sende işe yararPreesed kullanan arkadaslarim :)
Eczaneden mi aliyim kizlar yoksa netten mi siparis veriyim...
Kutusu hep aynimi cesitleri yok degilmi
Netten alan varsada adini yazarsa sevinirim kuzularim ya :)
Bu sbh adetimin 4.gunu tekrar basliyoruz klomene ve takibe hayrlisi bakalim jelide kulalnicm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?