2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oyle bisey duydum hatta kadin yiyo diye biliyodum. Patenti kime ait bilmiyorum :)

bizde dun keciboynuzu özü ve çakşır kökü aldik . Erkek icin

vallahi ben iyiyim :) çalışmalar doğaçlama 2 günde 3 günde bir oluyor. Yumurtlamamamı bu ay hissetmedim biraz o kafama takılıyor ama bıraktım kendi haline...
Bu ay böyle geçsin bakalım relax bir şekilde :) Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testiyle denersin canım takma kafana :)
geçmedi mi hala allah yardımcın olsun bu gebelikte böyle yapacakbişey yok :) allah sıhatle cocuğunu kucağına almayı nasip etsin hepsi geçer canım
1 haftadır iyiydim hatta iştahım açılmıştı. 2 gündür yine başladı. Böyle gidecek herhalde :/

Hamilelik kolay degil tabi. Limon ye canim. Cok bulaniyosa dr a danis ilac verir belki.
Canım limon midemi bulandırıyor artık Çay içemiyorum limon desen öyle. Cumartesi kontrolüm var idrar yolları enfeksiyonu için tekrar tahlil vericem. Yine mi nüks etti naptı belki de ondan bulanıyordur. Allahım sizlere çok kolay hamilelikler nasip etsin inşallah.

Aynen katılıyorum
Ayrıca kürtaj sonrası antibiyotik ağrı kesiciler içtik

yok canım enfazla 3 hafta daha 3 ay bitince artık vucudun hormonlara alışa alışacağından miğde bulantıların geçer diye düşünüyorum.

Aa ben dun aldm :) unutma al canim :)
Alayım canım.oda yardımcı olur süreçte çok kullanan var .Zaten ekmek hiç sevmem abur cuburu cok yiyordum kestim 1 haftadır. Buarada chia tohumunu nette araştırırken beyaz olanı ve siyaha yakın olanı gördüm hangi rengi alayim

canım ben internetten aldım 130,0tl miydi öyle bir şey bu ay kullandım ama faydası olmadı adet olacağım belirtiler o yönde ayrıca 1 hafta erken gelecek umarım sende işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…