Ben de internetten aldım mavi dışı kullanacağım inşallah ben de faydasını görürümcanım ben internetten aldım 130,0tl miydi öyle bir şey bu ay kullandım ama faydası olmadı adet olacağım belirtiler o yönde ayrıca 1 hafta erken gelecek umarım sende işe yarar
Gelene kadar zaten korunmak istiyorum dediğin gibi rahmin toparlanması gerek zaten Doktorum Yarın niye diyecek onu da merak ediyorumKorktum. Pisman olacagim bisey yapmak istemiyorumiliski oldu ama dogal yoldan korunma oldu iste. 2 hafta sonra regl gelirse demekki gercekten yumurtlamisim derim insallah cok gecikmez duzenim sarkmasin daha fazla. Sende korun bence. Bak rahmin toparlanmasi lazm 9 ay riskli bi hamilelik.cok zor arkadasim kurtajdan sonra korunmadi o ay hamile kaldi 7 aylik su gun olmus lekelenmesi agrisi sizisi oluyo bilseydm korunurdum diyo. Allah yardmcimz olsn artk.
Once kilolar :))
Doktorun ne diyecek merak ediyorum kürtaj sayfasına da yazabilirsin güzel haberlerle gelirsin inşallahgitsin kilolar inşallah. Ben bugün chia tohumu alayim dyrm eğer unutmazsam kontrol sonrası
Gelene kadar zaten korunmak istiyorum dediğin gibi rahmin toparlanması gerek zaten Doktorum Yarın niye diyecek onu da merak ediyorum
Mantığın ne kadarda korunmam gerektiğini söylesede yaşadığım kayıptan dolayı olsa gerek duygularım akışına bırak diyor ama dediğin doğru korunmamız gerek Adete kadar
Alayım canım.oda yardımcı olur süreçte çok kullanan var .Zaten ekmek hiç sevmem abur cuburu cok yiyordum kestim 1 haftadır. Buarada chia tohumunu nette araştırırken beyaz olanı ve siyaha yakın olanı gördüm hangi rengi alayim
Canım limon midemi bulandırıyor artıkÇay içemiyorum limon desen öyle. Cumartesi kontrolüm var idrar yolları enfeksiyonu için tekrar tahlil vericem. Yine mi nüks etti naptı belki de ondan bulanıyordur. Allahım sizlere çok kolay hamilelikler nasip etsin inşallah.
Sağol canım Allah razı olsunSeninde sıkıntıları gtsn insallah. Her ne kadar olsada bu surec zor bi surec. Allah yardmcn olsn sonuclarin temiz cikar insallah canim
Ben ekmegide abur cuburuda cok yiyodum. Chiayi siyah olandan aldm ben canim. Genelde o kullaniliyo. Dun aksam yemegi yiyememistim disardaydik. Eve gelnce yogurda katip yedim. Yarim saate kalmadi bi doygunluk geldi ki nasil :)) bide yesil cay almistim onu da iki saat sonra ictim. Gozlerim kipkirmizi olmustu ve asiri basim dönuyodu hangisinden kaynakli bilmiyorum
Sağol canım
Sağol canım1 hafta mı kaldı hayırlı haberi almamıza? Totemin tutar inşallah :)
İYİ CNM SEN NASILSIN BEBİŞİN NASILNasılsınız kızlar?
Sağol canım mide bulantım dışında iyiyim. Bebeği cumartesi görmeye gidicem umarım o da iyidir :)İYİ CNM SEN NASILSIN BEBİŞİN NASIL
İNŞALLAH CANIM sizefaydası olurBen de internetten aldım mavi dışı kullanacağım inşallah ben de faydasını görürüm
Doktor erkek gbi ama erken daha 1 ay sonra geldiğinde kesin olarak söylerim dedi. :) Br daha ki kontrolü bekliyorum 15.hafta oluyor artk kesin olarak gözükür gosterirse :) bndede belirti yoktu o zamanlar 8.hafta başladı kusmalarim hala devam ediyor bulantı yok koku hassasiyeti var anı br kötü kokuda migdm kalkıyorInsallah duyarsincanim merak etme ben iyi haberler bekliyorum :)
Masallah canim beniminsallah agrin sizin az olacak ama bebis buyuyor hissediyor kendini demek ki :) igne ilac bende devam progestan gunde 3 e cikardilar sadece. Bel agrisi bugun bndede vardi seninki gibi bilmiyorum ama hafif vardi. Bu ara hamilelik belirtilerini hissetmiyorum aliskanlik mi oldu nedir hayirlisi :) Demek cinsiyett hiim ne zaman ilan edeceksin burda merak ettim :))
Kendi sitesinden al canm botanik eczadn. Normal eczanelerde daha pahalıdır.@osay3 lutfen danismaya :))
Canım ben bu ay ne çatladığını hissettim ne ağrı artık bünye mi alıştı bilmiyorumKIZLAR İĞNEDEN Mİ YA 7.GÜN NASIL AĞRIO KASIKLARIM FELAN SİZDE DE Mİ BÖYLE
Kadına da erkeğe de faydalıymış bende eşimle kullanıcam insallah. Hepimiz mutlu sona kavusalimmmmOyle bisey duydum hatta kadin yiyo diye biliyodum. Patenti kime ait bilmiyorum :)
bizde dun keciboynuzu özü ve çakşır kökü aldik . Erkek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?