2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ben internetten aldım 130,0tl miydi öyle bir şey bu ay kullandım ama faydası olmadı adet olacağım belirtiler o yönde ayrıca 1 hafta erken gelecek umarım sende işe yarar
Ben de internetten aldım mavi dışı kullanacağım inşallah ben de faydasını görürüm

Gelene kadar zaten korunmak istiyorum dediğin gibi rahmin toparlanması gerek zaten Doktorum Yarın niye diyecek onu da merak ediyorum
Mantığın ne kadarda korunmam gerektiğini söylesede yaşadığım kayıptan dolayı olsa gerek duygularım akışına bırak diyor ama dediğin doğru korunmamız gerek Adete kadar

Ah benimde icim icimi yedi dun gece. Ama yapacak bisey yok kuzum. Gec olsun guc olmasin

Ben ekmegide abur cuburuda cok yiyodum. Chiayi siyah olandan aldm ben canim. Genelde o kullaniliyo. Dun aksam yemegi yiyememistim disardaydik. Eve gelnce yogurda katip yedim. Yarim saate kalmadi bi doygunluk geldi ki nasil :)) bide yesil cay almistim onu da iki saat sonra ictim. Gozlerim kipkirmizi olmustu ve asiri basim dönuyodu hangisinden kaynakli bilmiyorum

Seninde sıkıntıları gtsn insallah. Her ne kadar olsada bu surec zor bi surec. Allah yardmcn olsn sonuclarin temiz cikar insallah canim

Cnm chia günlük kullanım dozu var, çok yediysen ondan olabilir. Günde en fazla bir yemek kaşığı. Birde bazı insanlarda allergi yapabiliyormus yada iyi gelmiyebiliyormus, devam ederse kullanmaman daha saglikli

Doktor erkek gbi ama erken daha 1 ay sonra geldiğinde kesin olarak söylerim dedi. :) Br daha ki kontrolü bekliyorum 15.hafta oluyor artk kesin olarak gözükür gosterirse :) bndede belirti yoktu o zamanlar 8.hafta başladı kusmalarim hala devam ediyor bulantı yok koku hassasiyeti var anı br kötü kokuda migdm kalkıyor göğüs hassasiyeti hiç olmadı bnde yorgunluk var ve su 2 haftadır çok aşırı bel ağrısı var canm öyle br bel ağrısı ki eşim kaldırıyor yattigim yerden öyle tutuluyor .. brde 9.haftaya kadr hep adet sancıları oldu bende

Biri bana kahvaltı hazirlasin yaa evde tek başıma aç kaldm kalkamiyorumda bogazm sismis belm tutuluyor zatn. Sanki sabah bu ssaate kadr uyumams çalışmışım öyle yorgunum .. Ah bu bebekler bizi ne kadr yoruyor .önce gelmek bilmiyorlar gelincede annelerinin canına okuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…