2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba sevgili arkadaslarim.
Uzun bir aradan sonra ilk kez siteye girdim.
Mesaji goren hemen beni etiketleyp hamilelignin nasil gttfni anlatsn lutfen sizleri cok merak ettim.
Ben 17.haftamdaym. Oglusum saglikli. Benm mide bulantilarim daha yeni yeni geciyor inanin cok zorlu bir donem gecrdm. Aksamlari 10da uyuyorm yorgnlktan. Sabah 7de evden ckp aksam 6da variyorm full ders arti gebelik bana agir geldi bir de cok agir bir hastalik gecrdm sinuslerm komple iltihaplanms uni.hastanesinde yatisim oldu. 10 gun. Smdi daha iyiyim.
Sizleri cok ozledm

çok geçmiş olsun canım allah bi aha yaşatmasın

vallaha aynen canım bende Sabah yataktan zarzor kalkıyorum sürekli uyumak istiyorum işten eve gidince uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum ama işteyken kafamı koyduğum yerde gönlüm geçiyor resmen

canm ucuk dudagnda mi
Sakin normalde kullanilan ucuk kremlerinden kullanma. Gebelkte kullanilmiyor onlar.
Gecmis olsn.
İyi dileklern icn de tesekkr ederm allah razi olsn :)

krem falan kullanmadım canım :) ayrıca gebe değilim maalesef o şerefe daha nail olamadım dualarını almak isterim ama

canm nasilsn
Ben bugn daha iym gel sana hazrlym bisiler :)
gebelgn en zor donemi 8 12 arasyms. Ne yazkki yasayarak ogrendm.tabi sonra da dertler bitmiyor ama o donem her sey ust uste geliyor allah sabir versn. Cok sukur de sabretmeye cals canm. En azndan kendini kotu hissettgnde yatp dinleneblrsn.
Dun beni okulda oyle kizdirdilar ki bebis tekmeleyp durdu. Hep gozumde yaslarla dolastm benmkiler buyuk 17 18 yasnda ve cok merhametsz olabiliyorlar. Derste cep teliyle kayda almis okul birbirne grdi. Dedm ki smdi ckp gidip eve yaticam :) tabi gidemedm o ayri

krem falan kullanmadım canım :) ayrıca gebe değilim maalesef o şerefe daha nail olamadım dualarını almak isterim ama
allah yardmcn olsn, senin icn dua edecegm. Rabbim en yakn surede saglkli bir evlat nasip etsn insallah.
Burasi ugurlu bence. İnsallah senin de gonlune gore olacaktr.

korkma burdaki arkadaslar bilir ben bata 9 gun kala ogrendim doktor bile sasirdi bata 9 kala beta hcg 32cikti sonra katlandi gunum 1 hahta gectikden 6200 lerde idi 7 hahtalarda keseyi gorduk simdi cok iyi sukur 20 haftayi doldurduk
Nasılsın nasıl gdyr canm iyimisin bebiş nasıl

canım ben internetten aldım 130,0tl miydi öyle bir şey bu ay kullandım ama faydası olmadı adet olacağım belirtiler o yönde ayrıca 1 hafta erken gelecek umarım sende işe yarar

Insss gelmes canimm yaaa o adet beklemek olumm....

Simdi eve geldik kizlarr eczanelerin hicbirinde bulamadik sagolsun bitanesi sipars verdi erzuurmdan gelicekmis :)
139 tl tamam dedik kargo parasi falan ugrasmicam kendileri getiriyormus ,yazdiklarinizi simdi gordum yoksa nettende olabilirdi....

osay3 B Biravucmutluluk

Birde endokrinde randevum vardi tsh degerim 0,265 falan cikti dustugunu biliyordum zaten carpintin falan yoksa devam et birakma dedi bebis dusundugum icin sanirim cok iyi deger gebelik oncesi falannnn dedi AMAAAA bana cok dusuk geliyor anlamadim bu isi ....sadece haftasonu gund3 bitane degilde yarim yarim icicekmisim ne kadar da azaltti anammmmm :))

Oyy maşallah annesi tekmelr başladimi . Valla çok şükür ki evdeym yani bnm 8.hafta başladı kusmalar bulantı çok olmuyo ama aşırı koku hassasiyeti var ondn kusuyorum ekmek bile kokuyor bazn yemeği daha az önce yedim suan 11+5 iz geçecek inslh 14.haftaya kadr geçer bence . Tekneleri ne zamn hissettin :)

Biz suan iyiyz siz nasılsınız nasıl gidiyor?

Hadi hayırlısı bakalm umarm faydası olur

yavrusumu ben basndan beri hissediyorm cok sukur. Varlgni hep hissetrdi. 8 9 da elmle yokladgmda kesesini hissediyordm 11 12de hafif sizlamalar oluyodu. 3 gundr bildgn donuyo icimde :) anlik bir aci oluyo şoktan ama aliscam insallah.
Anlamadgm su bu cocuk ne zaman uyuyo. Sabahin korunde uyaniyorm kiprasiyo :)
aksam otururken kiprasiyo
Gunduz okulda kiprasiyo :)
insallah dogunca da boyle uyku nefretlisi cocuk olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…