2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kız

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bundan sonrası daha iyi geçer.. ben çok merak etmiştim doğrusu seni.. Neyseki iyiysin canım...

bir de ekmek cidden cok kokuyor hamileyken bana da cok garip gelmsti. Ekmek yapma makinemz var. En cok onun kokusuna katlanamiyorm balkona cikardk eskidne ev sevdgm kokuydu cok garip

canm sen nasilsn asil bi gelisme var mi yahu
Yok kuzum aynı yerde sayıklıyrm eşimin sprm testı guzel cıktı şükür ama bi gelişme yok bu ayda olmaz cunku adetım ıkı gun surdu kesıldı 5. Gunde yumurtlama oldu falan karmaşalar oldu..
Anlıyacagın bu aydan hiç umudum yok inşallah yanlış hıssedyrmdr..
Senn bebiş kıpır kıpır he bn sana demedım mı cok yaramaz olcak dıte şimdiden başlamış paşamm

bi yaz tatili gelsn de sabah aksam burda olucam insallah
Dr. Agustos sonu dedi doguma dogurana kadar takilirim buralarda iste

evet iş ve hamilelik haliyle zordur hele ki öğretmenlik allah yardımcın olsun...
bu arada bende eşime sperm testi yaptırdım. Göndersem değerlendiri misin?
slm verdin borçlu çıktın bak

Az umutlu ol kuzum inşallah gelmiştr bebiş
inşallah ama umudum yok canımmm test yaptın negatif adet sancılarım da başladı yani bu ayda yok akşam sabah gelir.. artık ben de koyverdim gitti uğraşmayacağım zaten 2 aydır dr gitmiyorum eşim eylül de ameliyat olacak varikosel den yani benim 1 yıl daha olmayacak bunu anladım bu ay bu kadar uğraştım yaa en çok bu ay uğraştım çok çaba gösterdim.
- bal tarçın çörek otu
- adaçayı her sabah bir filcan
-ovu. testi
- akşamları sade kahve yanına fındık fıstık bitter
-keçiboynuzu pekmezi
-preseed
-iki güne bir ilişki
- sırt üstü yattm sabaha kadar
ooooo..... daha neler neler
falanlar filanlar hiçbiri işe yaramadı preseed den bile çok ümitliydim yaaa yeminle baak
ben de @Zehra ungrms gibi diyete başladım 70 kiloyum 55 e düşmem lazım hoş hiç bir zaman o kilolarda da olmadım ama bakalım

yanne sen nasılsın canm iyisin inşallah
allah razı olsun canım benim ben iyiyim, işte normal rutine bıraktık bilmiyorum ne olacak. DR. dediği gibi korunmayı bırakın demişti ocak ayında 6 ay gebelik olmzsa gel dedi. Ama ben olacağını düşünüyorum dedi.
Aha işte bu 2. ay geçen hafta yumurtlamam gerekiyordu ben bişey hissetmedim doğrusu test felanda yapmadım...
Bakalım ay sonunda belli olur 3 nisan BAT.

Kızlar ya gobek kayması nasıl oluyor ya bnm yegnım var 7 yasında suan onu bn okula gotrdum dun benı gorunce kucagıma hopladı bnmde huyumdr onu ındırmm kucagmdan o hoplaynca bı cız ettı karnım dunden berı gobek deliğimden saga bı agrı var gerılınce dahada agryr

allah allah ya canım dikkat etseydin vallahi bilgim dahilinde olan bir konu değil. Çok ağrın varsa ihmal etme Dr. görün.

Oyle deme kuzum 1 yıl deme ne olcagı bellı olmaz bayagı ugrasmşsn kıyamm bu ay bnde koyverdm herşeyı ablam bana ne dedı bılıyrmsn eniştmle cocuk kararı almışlar sadece korunmayı bıraktm dıyo oyle yaşadık gttı bn sugun bu gun yum. Bılmyrm kı senden duyuyrm dedı 3. Ay hamıle kaldım ama hanı olsun dıye cabalamadım adet tarıhımı bıle kafadan 1ınden 1ıne hesapladım dedı bn ıdrar testı yaptm hamılym sonra kan vermedım 3 hafta sonra ultrasonda grdum dedı yanı az bı rahatlasak olacak sankı ama rahatlayamyrz bu ay bnde boşvermişlik var nedense

İnşallah hayırlı ve olumlu haber olcak canm bnm

allah allah ya canım dikkat etseydin vallahi bilgim dahilinde olan bir konu değil. Çok ağrın varsa ihmal etme Dr. görün.
Böyle gderse gorunucem bı cnm bu yegnm hep bnmleydı ya en buyuk hareketımız oydu bizim bebeklıktn koynumda uyurdu evlenncede ust sokagmdaydı hep bndeydı hiç teyze demez kucuk annem der bana o şimdi koşunca kucaklamasam hoplatmasam surat yapyr essek sıpası...
İlk defa boyle oldu bı gıderm

Hahahaaa inslh olmaz valla mışıl mışıl uyurken erkek çocukları çok hareketli olur derler bn kendisini bulamıyorum daha sabah buluyorum sadece karnımdan. Harekette daha br kere sizladigini hissettim ultrasonda gayet hareketli gözüküyor du elleri ayakları oynuyordu kendide zipladi böyle ama bn hissetmiyorum

Aferinn snaa 7yas küçük olur kaymamstr umarm kötü br hastalık yemek bile yedirmez . Bn baygn gbi yattm 3.gun sonunda anlaşıldı kayma olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…