2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim çok geçmiş olsun bayağı sıkıntı yaşamışsın çok şükür bitmiş gitmiş
Benim yarın kontrolüm var canım kalp atışı için dua edermisin

Bilmiyorum açıkçası kötü bir yorum alipta bütün hamileligimi zehir etmek istemiyorum
Hiç öyleee düşünme canım kalbini temiz tut lütfen tabiki karar senin fakat testi yaptırıyosun için çok rahat oluyor. Merak etme annesi bebeğin gayet iyi. Ben yaptırdım 13 haftada ve çok rahatım testlerim temiz

Vallahi cnm haklısın aslında ama İnsan kendini sorguluyor kötü çıksa bebegimden vazgeçmem o yüzden De bilmek istemiyorum galiba gerçi ben pek hamile gibi değilim bulantim yok asermem yok hiç bisey yok yaptırmam mantıklıdır belki

Doktorun ne diyecek merak ediyorum kürtaj sayfasına da yazabilirsin güzel haberlerle gelirsin inşallah
Dr dan geldim canım patoloji sonucu temiz çıkmış herhangi bir sorun yok. Rahim de problem yok. Biz iki 3 ay korunmanızı tavsiye ediyrz en az dedi .Ama kimi dinliyor kimi dinlemiyor dedi. Tercih sizin dedi ama en az 2 regl dönemi atlatmalisinz dedi .Bende aynen öyle dedim korumaya devam :))

Canım alamadım taksi ile gitmek zorunda kaldım hastaneye . Haftasonu Alacam..Chia tohumu eğer kan sulandirici ilaç alan biri kullanması sakıncalı . Ayrıca günlük 1 yemek kaşığını asla gecmemeliymis... Fazlam yedin acaba? Dikkat et coookk geçmiş olsun canım . Bitki çayını 4 saat falan sonra iç hemen ardından içme.

Ah benimde icim icimi yedi dun gece. Ama yapacak bisey yok kuzum. Gec olsun guc olmasin
Canlar bn gbligim öncesi okadar çok takmistimki neden olmuyor diye ilaç kur vs. Hiç kullanmadım.seyrine bıraktım hep ama aklımda hep bu neden sorusu vardı. Bebek görsem içim aciyodu.. hamile görsem uzuluyrdum uykulaeim kaciyordu eşimle hep tartisiyrdum.. ndn ndn ndn diye .hastaneye ilk adet gecikmesinde gittiğimde oradaki kontrole gelen hamileleri görüp benimde gobusum böyle olacakmi diye bakıp ozeniyrdum.. hamile kıyafetlerine bakiyrdum sanki hayat yeniden başlamış gbydi .Sonra baktimki herşey gzl HCG gzl artıyor kese gzl normal ama içi boş.dunya başıma yıkıldı.ne kadar sabırsızlık yaptım ağladım kendime ettim hep. Elden bişey gelmedi..Dicem o kişi haa 2 ay sonra ha 3 ay sonra Allahım yeterki dilesin sağlıklı olsun
Geç olsun güç olmasın.bir daha yasatmasin rabbim bize.eskisi kadar etkilenmiyrm ben şu kadar nasıl beklicem diye ccildirirdim eğer bu olay olmasaydı.geldiiii gectii derler ya öyle işte Allahım sagliklisini nasip etsin isteyen herkese.

hissedersn annesi hic uzulme. Normalde 20.haftadan sonra hissediliyor zaten. Onlar saglkli olsn da her seye raziyiz

Canım benim çok geçmiş olsun bayağı sıkıntı yaşamışsın çok şükür bitmiş gitmiş
Benim yarın kontrolüm var canım kalp atışı için dua edermisin
her zaman dualarmdasn canm.
En buyuk heyecan o biliyor musun?
Her ay hevesle gidiyosun gormeye ama kalp atisini duymak bammbaska bisey.
Ben 6+3de duymstm kac arti kacta gtms olcaksn

Canlar ballar , napıyorsunuz nasılsınız ? Mesajlarınızı okuyamadım. Hamişler varsa hayırlı olsun . Bebiş bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda gebe kalır . Yoğunluktan ancak yazmaya fırsatım oldu . Bende durumlar şöyle :
Bata 5 gün var ve erken gebelik testi negatif gibi . Bir gölge var ama umutlanmak istemiyorum . Yoruldum Ya artık eşime bu ay ısrarcı olacağım test yaptırması konusunda .

Kesinlikle dogru. Bende simdi aman olsun olsun demiyorum. Bebek konusu benim icin epey geri planda kaldi. Oluruna birakmak en iyisi canim..

Bir tatli kasigi aldim canim. 1 saat oluyo uyku bastirdi :))

Gayret et yeterki canim. Girtlagi tutup biraz hareket ettikten sonra eriyip gidiyor. Canim uzme kendini bebek yoksa bile. Yaptiklarin senin gayretinden. Emek vermissin. Cok guzel bisey. Rabbim goruyo biliyo belki sen nasilsa ameliyat olacak diye akisina biraktigin bi zamanda nasip olacaktir, belli olmaz bu is... birde tup bebek yonteminde dolleyip koyuyolar kadinin rahmine ama bak oda tutmayabiliyo. Rabbim ol diyecek ki olacak. Vaktimiz zamanimiz var daha sanirim.. Allahm seninde yardmcn olsn tez vakitte kucaginiz dolsun insallah. Rabbim esine sifa versin. Sen duani et. Gerisini Allaha birak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…