Kiz bilmem ne bilmem ne vitaminler varmis bide icinde. Valla sistimde. Uyumak uzereyim bildirmleri cvplayim hemen sizarim simdi :))Dinlen canm. Sisiyormus midede. Tokluk doygunluk veriyormus oyuzden uykun gelmiştir belki mışıl mışıl uyu)
Cnm chia günlük kullanım dozu var, çok yediysen ondan olabilir. Günde en fazla bir yemek kaşığı. Birde bazı insanlarda allergi yapabiliyormus yada iyi gelmiyebiliyormus, devam ederse kullanmaman daha saglikli
Ben hastaneye gitmedm canm bir ebe çekti benimkini .Giderm canm da hangı bolume gıdıcem?
Öyle diyorlar ya bakalm . Bnm bazn bir kelebek kanadı cirpnir gbi içerde birsy oluyr sanırım o bebek. :) Hisederm herl 16.haftada.hissedersn annesi hic uzulme. Normalde 20.haftadan sonra hissediliyor zaten. Onlar saglkli olsn da her seye raziyiz
Öyle diyorlar ya bakalm . Bnm bazn bir kelebek kanadı cirpnir gbi içerde birsy oluyr sanırım o bebek. :) Hisederm herl 16.haftada.hissedersn annesi hic uzulme. Normalde 20.haftadan sonra hissediliyor zaten. Onlar saglkli olsn da her seye raziyiz
Bakalim sehzade gosterecek mi kendini :)) aynen cok fazla belirti yok ara ara kasik ve bel agrisi var. Bulanti olaylari ilerde demekkiDoktor erkek gbi ama erken daha 1 ay sonra geldiğinde kesin olarak söylerim dedi. :) Br daha ki kontrolü bekliyorum 15.hafta oluyor artk kesin olarak gözükür gosterirse :) bndede belirti yoktu o zamanlar 8.hafta başladı kusmalarim hala devam ediyor bulantı yok koku hassasiyeti var anı br kötü kokuda migdm kalkıyorgöğüs hassasiyeti hiç olmadı bnde yorgunluk var ve su 2 haftadır çok aşırı bel ağrısı var canm öyle br bel ağrısı ki eşim kaldırıyor yattigim yerden öyle tutuluyor .. brde 9.haftaya kadr hep adet sancıları oldu bende
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım. Zaten boş gebelik kendini tekrarlayan türden değilmiş. Benim de ilk hamileliğim boştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Çok zor var olduğuna sevinip yokluğuna alışmaya çalışmak ama geçiyor zamanla. Üstünden 6yıl geçti içim cız ediyor her hatırladığımda ama elden ne gelir. Eltim kürtaj olduğum gün doğum yapmıştı çocuğu her gördüğümde bir sızı oluyor. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olurCanlar bn gbligim öncesi okadar çok takmistimki neden olmuyor diye ilaç kur vs. Hiç kullanmadım.seyrine bıraktım hep ama aklımda hep bu neden sorusu vardı. Bebek görsem içim aciyodu.. hamile görsem uzuluyrdum uykulaeim kaciyordu eşimle hep tartisiyrdum.. ndn ndn ndn diye .hastaneye ilk adet gecikmesinde gittiğimde oradaki kontrole gelen hamileleri görüp benimde gobusum böyle olacakmi diye bakıp ozeniyrdum.. hamile kıyafetlerine bakiyrdum sanki hayat yeniden başlamış gbydi .Sonra baktimki herşey gzl HCG gzl artıyor kese gzl normal ama içi boş.dunya başıma yıkıldı.ne kadar sabırsızlık yaptım ağladım kendime ettim hep. Elden bişey gelmedi..Dicem o kişi haa 2 ay sonra ha 3 ay sonra Allahım yeterki dilesin sağlıklı olsun
Geç olsun güç olmasın.bir daha yasatmasin rabbim bize.eskisi kadar etkilenmiyrm ben şu kadar nasıl beklicem diye ccildirirdim eğer bu olay olmasaydı.geldiiii gectii derler ya öyle işte Allahım sagliklisini nasip etsin isteyen herkese.
Arada olan mide bulantilari disinda iyiyim canim. Cumartesi gunu kontrolum var bebegi görünce daha iyi olacagim inşallah. Sik sik gel ozletme.asil ben sizi ozledm yaaa
Hep aklimdaydnz acaba kizlar napiyor dedim
Nasil gidiyor hamilelik canm her sey yolnda mi
Evet daha var sabret canına okuyacak bebkBakalim sehzade gosterecek mi kendini :)) aynen cok fazla belirti yok ara ara kasik ve bel agrisi var. Bulanti olaylari ilerde demekki
Merhaba canım iyi olmana çok sevindim artık tamamen rahat döneme geçtik inşallah hamileliğin en rahat dönemi şu 27 haftaya kadar olan dönem. Çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz benimde 2. Oğlum olacak cinsiyetimiz netleşti. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bulantım kalmadı hiçbir sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntı 2.5 yaşında oğlum var onunla ilgilen yemek yap evi toparla çocuğu hergün en az iki saat parka götür çok yorucu oluyor ama sağlıpımız yerinde olsunda hiç önemli değil inan. İyi olmana çok sevindim sende çok zor bir dönem geçirdim şu ana kadar şnşallah bundan sonra çok rahat ve güEl bir hamilelik geçirirsin.Merhaba sevgili arkadaslarim.
Uzun bir aradan sonra ilk kez siteye girdim.
Mesaji goren hemen beni etiketleyp hamilelignin nasil gttfni anlatsn lutfen sizleri cok merak ettim.
Ben 17.haftamdaym. Oglusum saglikli. Benm mide bulantilarim daha yeni yeni geciyor inanin cok zorlu bir donem gecrdm. Aksamlari 10da uyuyorm yorgnlktan. Sabah 7de evden ckp aksam 6da variyorm full ders arti gebelik bana agir geldi bir de cok agir bir hastalik gecrdm sinuslerm komple iltihaplanms uni.hastanesinde yatisim oldu. 10 gun. Smdi daha iyiyim.
Sizleri cok ozledm
Test yaptnmi canm?Dün battı hala gelmedi ya geçen ay 4 gün gecikti bu ay da boyle oldu normalde günü gününe gelen adet düzenini şaşırdı ya.ne kadar umutlanmistim geçen ay....
hiç sevmiyorum gecikmesini :/
Hayır yapmicam bebek beklemiyorum çünkü :) geçen ay testlerim kan tahlillerim hep beni depresyona soktu bu ay yapmicamTest yaptnmi canm?
İyi bakalm canm hayırlısı :)Hayır yapmicam bebek beklemiyorum çünkü :) geçen ay testlerim kan tahlillerim hep beni depresyona soktu bu ay yapmicam
Amin hayırlısı tez vakitteİyi bakalm canm hayırlısı :)
Ayyyyy canım benim kalbimin yaaaa icinde hissettim yaşadığın duyguyu Allahım hayırlısını nasip etsin. Bizlere sağlık sabır güç versin inşallah kısa gzl hamilelikler yaşayalım. Çok kotu bir olay gerçekten hem var olduğunu bilmek hemde yok olmasıAllah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım. Zaten boş gebelik kendini tekrarlayan türden değilmiş. Benim de ilk hamileliğim boştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Çok zor var olduğuna sevinip yokluğuna alışmaya çalışmak ama geçiyor zamanla. Üstünden 6yıl geçti içim cız ediyor her hatırladığımda ama elden ne gelir. Eltim kürtaj olduğum gün doğum yapmıştı çocuğu her gördüğümde bir sızı oluyor. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur
Ayyyyy canım benim kalbimin yaaaa icinde hissettim yaşadığın duyguyu Allahım hayırlısını nasip etsin. Bizlere sağlık sabır güç versin inşallah kısa gzl hamilelikler yaşayalım. Çok kotu bir olay gerçekten hem var olduğunu bilmek hemde yok olmasıAllah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım. Zaten boş gebelik kendini tekrarlayan türden değilmiş. Benim de ilk hamileliğim boştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Çok zor var olduğuna sevinip yokluğuna alışmaya çalışmak ama geçiyor zamanla. Üstünden 6yıl geçti içim cız ediyor her hatırladığımda ama elden ne gelir. Eltim kürtaj olduğum gün doğum yapmıştı çocuğu her gördüğümde bir sızı oluyor. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur
20 haftalik olduk hamileligi giydik sipa bazen bi tepiyo canimi acitiyo 7 kilo aldim sen ne yapiyon nisanin 15 inde seker yuklemesi olcak nasip olursaNasılsın nasıl gdyr canm iyimisin bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?