2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cnm chia günlük kullanım dozu var, çok yediysen ondan olabilir. Günde en fazla bir yemek kaşığı. Birde bazı insanlarda allergi yapabiliyormus yada iyi gelmiyebiliyormus, devam ederse kullanmaman daha saglikli

Esimde yemisti test etmek icin. Birazdan gelir onada sorarim. Yoksa kullanmam gozlerimin icinde kalin kirmizi cizgiler var baktikca gozlerim doluyo istemsiz

hissedersn annesi hic uzulme. Normalde 20.haftadan sonra hissediliyor zaten. Onlar saglkli olsn da her seye raziyiz
Öyle diyorlar ya bakalm . Bnm bazn bir kelebek kanadı cirpnir gbi içerde birsy oluyr sanırım o bebek. :) Hisederm herl 16.haftada.

hissedersn annesi hic uzulme. Normalde 20.haftadan sonra hissediliyor zaten. Onlar saglkli olsn da her seye raziyiz
Öyle diyorlar ya bakalm . Bnm bazn bir kelebek kanadı cirpnir gbi içerde birsy oluyr sanırım o bebek. :) Hisederm herl 16.haftada.

Bakalim sehzade gosterecek mi kendini :)) aynen cok fazla belirti yok ara ara kasik ve bel agrisi var. Bulanti olaylari ilerde demekki

Allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım. Zaten boş gebelik kendini tekrarlayan türden değilmiş. Benim de ilk hamileliğim boştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Çok zor var olduğuna sevinip yokluğuna alışmaya çalışmak ama geçiyor zamanla. Üstünden 6yıl geçti içim cız ediyor her hatırladığımda ama elden ne gelir. Eltim kürtaj olduğum gün doğum yapmıştı çocuğu her gördüğümde bir sızı oluyor. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur

Dün battı hala gelmedi ya geçen ay 4 gün gecikti bu ay da boyle oldu normalde günü gününe gelen adet düzenini şaşırdı ya.ne kadar umutlanmistim geçen ay....
hiç sevmiyorum gecikmesini :/

Merhaba canım iyi olmana çok sevindim artık tamamen rahat döneme geçtik inşallah hamileliğin en rahat dönemi şu 27 haftaya kadar olan dönem. Çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz benimde 2. Oğlum olacak cinsiyetimiz netleşti. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bulantım kalmadı hiçbir sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntı 2.5 yaşında oğlum var onunla ilgilen yemek yap evi toparla çocuğu hergün en az iki saat parka götür çok yorucu oluyor ama sağlıpımız yerinde olsunda hiç önemli değil inan. İyi olmana çok sevindim sende çok zor bir dönem geçirdim şu ana kadar şnşallah bundan sonra çok rahat ve güEl bir hamilelik geçirirsin.

Ayyyyy canım benim kalbimin yaaaa icinde hissettim yaşadığın duyguyu Allahım hayırlısını nasip etsin. Bizlere sağlık sabır güç versin inşallah kısa gzl hamilelikler yaşayalım. Çok kotu bir olay gerçekten hem var olduğunu bilmek hemde yok olması( Allah dahada beterinden sakinsin bizleri. İnşallah seninde emeklerin boşa çıkmaz rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin.herseyin hayırlısı .Var mı peki çocuğun

Ayyyyy canım benim kalbimin yaaaa icinde hissettim yaşadığın duyguyu Allahım hayırlısını nasip etsin. Bizlere sağlık sabır güç versin inşallah kısa gzl hamilelikler yaşayalım. Çok kotu bir olay gerçekten hem var olduğunu bilmek hemde yok olması( Allah dahada beterinden sakinsin bizleri. İnşallah seninde emeklerin boşa çıkmaz rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin.herseyin hayırlısı .Var mı peki çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…