2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

20 haftalik olduk hamileligi giydik sipa bazen bi tepiyo canimi acitiyo 7 kilo aldim sen ne yapiyon nisanin 15 inde seker yuklemesi olcak nasip olursa
İyiyim canm bklyrm maşallah o zaman sıze canm cok dıkkat et kendıne ve bebişe benım için bı ayetel kursı okurmusun duam için

Ya kizlar ignenin 7.gunu asiri agrim oluo test yaptim negatif biliyorum erken ama.hcg icerio diolar igne hic mi ikinci cizgi gormeez bi insan off

her zaman dualarmdasn canm.
En buyuk heyecan o biliyor musun?
Her ay hevesle gidiyosun gormeye ama kalp atisini duymak bammbaska bisey.
Ben 6+3de duymstm kac arti kacta gtms olcaksn
Sağol canım benim allah razı olsun
5+2 keseyi ve bebeği gördüm
Yarın 7+1 olcam Allah'ın izniyle inşallah bi mani olmaz da bende duyarım

osay3 lutfen danismaya :))
hasretlebeklenenmelek Canim bana seslenenleri duydum :)))))
Ben jeli intermetten aldim 130 civarı bisidi hatta alırken indirime girdi 99 tl ye aldim. Gittigidiyordan miydi neydi yada hepsiburada olabilir. 2 ay kullandim olmadi ama daha jelden baya var devam kullanmayi düşünüyorum. Insallah sen cabucak faydasini gorursun saglikla

Ay kizlar ihmal ettim2 gündür burayı... Ama zamanim olmuyor pek... Gündemi pek takip edemedim. Beni soracak olursanız bi an once adetim söksün diye dua ediyorum zira 16.gun ignenin ve 2 gundur leke leke devam ediyr. Kist olduysa diye korkuyorum.. Sokse gelse de rahatlasam...

Lekelenmem kahverengimi kırmızı kı daha önce böyle olurmuydu

Hani bana haber verecektin

Öyle canım. Amin İnşallah nasip eder. Ondan bir yıl sonra aynı ay aynı gün hamile olduğumu öğrendim canım şükür 4yaşına girecek oğlum var. Rabbim kardeş nasip etsin diye dua ediyoruz çaba sarfediyoruz. Sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…