- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
İyi sukur darisi olmayanlara bazen tekmemi atiyo bilmiyom canimi acitiyo hamileligi giydim 20 haftalik bitti belim agriyo ayakta cok kalirsam 7 kilo aldim kibi kibir durmuyo aksam oluncaOglus nasil oglus
İyiyim canm bklyrm maşallah o zaman sıze canm cok dıkkat et kendıne ve bebişe benım için bı ayetel kursı okurmusun duam için20 haftalik olduk hamileligi giydik sipa bazen bi tepiyo canimi acitiyo 7 kilo aldim sen ne yapiyon nisanin 15 inde seker yuklemesi olcak nasip olursa
Canım nasılsın rıca etsem bnm için bi ayetel kursu okurmusun 41 hamile annemızden istyrmdaBakalim sehzade gosterecek mi kendini :)) aynen cok fazla belirti yok ara ara kasik ve bel agrisi var. Bulanti olaylari ilerde demekki
Okurum hepiniz icin ama kiziyom sana bol bol incir ye demistim yapiyonmu dediklerimiİyiyim canm bklyrm maşallah o zaman sıze canm cok dıkkat et kendıne ve bebişe benım için bı ayetel kursı okurmusun duam için
İyi sukur darisi olmayanlara bazen tekmemi atiyo bilmiyom canimi acitiyo hamileligi giydim 20 haftalik bitti belim agriyo ayakta cok kalirsam 7 kilo aldim kibi kibir durmuyo aksam olunca
Sağol canım benim allah razı olsunher zaman dualarmdasn canm.
En buyuk heyecan o biliyor musun?
Her ay hevesle gidiyosun gormeye ama kalp atisini duymak bammbaska bisey.
Ben 6+3de duymstm kac arti kacta gtms olcaksn
osay3 lutfen danismaya :))
Lekelenmem kahverengimi kırmızı kı daha önce böyle olurmuyduAy kizlar ihmal ettim2 gündür burayı... Ama zamanim olmuyor pek... Gündemi pek takip edemedim. Beni soracak olursanız bi an once adetim söksün diye dua ediyorum zira 16.gun ignenin ve 2 gundur leke leke devam ediyr. Kist olduysa diye korkuyorum.. Sokse gelse de rahatlasam...
hasretlebeklenenmelek Canim bana seslenenleri duydum :)))))
Ben jeli intermetten aldim 130 civarı bisidi hatta alırken indirime girdi 99 tl ye aldim. Gittigidiyordan miydi neydi yada hepsiburada olabilir. 2 ay kullandim olmadi ama daha jelden baya var devam kullanmayi düşünüyorum. Insallah sen cabucak faydasini gorursun saglikla
Kuzu ben progestan hapi almistim hem adeti duzenliyo biliyosn. Cok gecikmek istemiyorum baslasam mi sence?Lekelenmem kahverengimi kırmızı kı daha önce böyle olurmuydu
Öyle canım. Amin İnşallah nasip eder. Ondan bir yıl sonra aynı ay aynı gün hamile olduğumu öğrendim canım şükür 4yaşına girecek oğlum var. Rabbim kardeş nasip etsin diye dua ediyoruz çaba sarfediyoruz. Sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canımAyyyyy canım benim kalbimin yaaaa icinde hissettim yaşadığın duyguyu Allahım hayırlısını nasip etsin. Bizlere sağlık sabır güç versin inşallah kısa gzl hamilelikler yaşayalım. Çok kotu bir olay gerçekten hem var olduğunu bilmek hemde yok olması( Allah dahada beterinden sakinsin bizleri. İnşallah seninde emeklerin boşa çıkmaz rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin.herseyin hayırlısı .Var mı peki çocuğun
Başla tabi canım doktorun zaten 1 ay dememişmiydi o 1 ayda bitmiş oluyor zaten sen şimdiden gardını alKuzu ben progestan hapi almistim hem adeti duzenliyo biliyosn. Cok gecikmek istemiyorum baslasam mi sence?
osay3 sen ne dersin. Regl Allah bilir ne zmn gelir ya
İnşallah hamilesindir ama Daha erken mi acaba canım burda okudum kadarıyla 10. Yada 9. Gününden sonra iğnenin etkisi gidiyormuşKizlar ikinci cizgi silik bir sekilde cikti ama hemen cikmadi.ignenin 7.günü ay yoksa oldumu bu ay
Bakdi hepsi normal. Klomen tedavisinde kist olabiliyo diyo hep.olabiliyo ama her aymi olur ya anlayamiyorm nolcak bu boyle bile bile her ay bosuna klomen veriyoHormonlarina bakti mi dr
Ayy heyecan yaptim ama hemrn cikmadi ikinci cizgi bi kac saat sonra tekrr baktim atmamistim .golge cizgi varİnşallah hamilesindir ama Daha erken mi acaba canım burda okudum kadarıyla 10. Yada 9. Gününden sonra iğnenin etkisi gidiyormuş
Evet daha var sabret canına okuyacak bebk
Gec olduu ama hemen okuyorum canimCanım nasılsın rıca etsem bnm için bi ayetel kursu okurmusun 41 hamile annemızden istyrmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?